QUOTE(uckuduke @ 2015 04 19, 22:41)
Labas vakaras,
pries koki men klausiau ar gausiu issvajotaji diploma laiku, atsakymo nesulaukiau, vel pradejau galvoti gal cia nenorit man skaudzios tiesos sakyt
Labai svarbu butu zinot ir ar as liksiu Lietuvoj?
pries koki men klausiau ar gausiu issvajotaji diploma laiku, atsakymo nesulaukiau, vel pradejau galvoti gal cia nenorit man skaudzios tiesos sakyt

Labai svarbu butu zinot ir ar as liksiu Lietuvoj?
Labas. As ta klausima ziurejau, bet negaliu prisiminti ar parasiau atsakyma. Pamenu bendra tik jausma toki, kuris buvo tada. Dabar paziurejau, na ne kas, ne kas su tuo diplomu, ypac su jo gavimu laiku. A Jus ten konfliktuojat su kuo visai nereik? Ar tik su savimi?
Bet. Taigi dar tik balandzio pabaiga. Dabar yra finiso tiesioji, taigi suimkit save i rankas ir nesipildys tas prastas kortu sukritimas. Nejau jau visai nebeimanoma?
Del uzsienio, tikimybe labai didele, kad isvaziuosite.
Jeigu imsiu vel pliurpti su visom, tai tada pasinaudosiu kadaise Gabi pasiulyta ideja ir kortu atsakymus paryskinsiu kokia nors grazia spalva, pvz zalia, kad isskiskirtu ir pliurpimu. Nes ankstesnis deliojimas situo klausimu buvo medum nepateptas, bet optimistiskesnis. Jeigu parasiau, tai galejo pasimest tiesiog. Dabar va surpastejo perspektyva.
Papildyta:
QUOTE(Anibaa @ 2015 04 19, 22:39)
Sveiki, Amariliai, kažkada diskutavome apie statybas ir vyro dėmesį
Tai va, ėmiau mažiau verkšlenti ir lyg viskas susitvarkė
Dabar norėčiau sužinoti dėl darbo. Dirbu jaunoje įmonėje, klausimas ar greitu laiku nenusimato mano bedarbystė
?

ta prasme, ar imone gyvens, ar mirs? Ar Jus ten neisliksit? Ar taip nutikus nerasite darbo ilgai?