Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(uckuduke @ 2015 04 19, 22:41)
Labas vakaras,
pries koki men klausiau ar gausiu issvajotaji diploma laiku, atsakymo nesulaukiau, vel pradejau galvoti gal cia nenorit man skaudzios tiesos sakyt 4u.gif
Labai svarbu butu zinot ir ar as liksiu Lietuvoj?

Labas. As ta klausima ziurejau, bet negaliu prisiminti ar parasiau atsakyma. Pamenu bendra tik jausma toki, kuris buvo tada. Dabar paziurejau, na ne kas, ne kas su tuo diplomu, ypac su jo gavimu laiku. A Jus ten konfliktuojat su kuo visai nereik? Ar tik su savimi?

Bet. Taigi dar tik balandzio pabaiga. Dabar yra finiso tiesioji, taigi suimkit save i rankas ir nesipildys tas prastas kortu sukritimas. Nejau jau visai nebeimanoma?

Del uzsienio, tikimybe labai didele, kad isvaziuosite.

Jeigu imsiu vel pliurpti su visom, tai tada pasinaudosiu kadaise Gabi pasiulyta ideja ir kortu atsakymus paryskinsiu kokia nors grazia spalva, pvz zalia, kad isskiskirtu ir pliurpimu. Nes ankstesnis deliojimas situo klausimu buvo medum nepateptas, bet optimistiskesnis. Jeigu parasiau, tai galejo pasimest tiesiog. Dabar va surpastejo perspektyva.
Papildyta:
QUOTE(Anibaa @ 2015 04 19, 22:39)
Sveiki, Amariliai, kažkada diskutavome apie statybas ir vyro dėmesį smile.gif Tai va, ėmiau mažiau verkšlenti ir lyg viskas susitvarkė smile.gif Dabar norėčiau sužinoti dėl darbo. Dirbu jaunoje įmonėje, klausimas ar greitu laiku nenusimato mano bedarbystė  ax.gif ?

ta prasme, ar imone gyvens, ar mirs? Ar Jus ten neisliksit? Ar taip nutikus nerasite darbo ilgai?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 19, 13:15)
Laba.
Darbine - finansine prasme perspektyvos ner blogos, nors raudonas kilimas ir nenutiestas. Bet jis turi entuziazmo ir yra tikrai sviesi perspektyva, jeigu nesumaus visko, leisdamas pinigus ne ten, kur reikia.
Bet ka tas duotu Jusu seimai (cia jau ne pinigus turejau minty) - nelabai grazu. Konfliktai, slepiami dalykai, apgaule... na, negrazus atspalviai cia. Del to turbut ir nerimauji.

Labas rytas,aciu Tau.ahmm , del to ax.gif
Atsakyti
Sveiki dar kartelį smile.gif
Na jau buvau pasiruošus nebelįst su klausimais, bet kaip ten būna, žmogus planuoja, o...

Amariliai, jei kada galėtumėt pažiūrėti, džiaugčiaus iš Jūsų atsakymo sulaukus smile.gif

Tai vat, klausimas, trumpai ir aiškiai - kokios perspektyvos mano su žmogum J.? Situacija tokia, kad bendravom su šituo žmogum prieš porą metelių, labai jis man ten viduj viską sujaukęs buvo, rūpėjo ilgai ilgai ir iš jo pusės abejingumo nebuvo, bet kažkaip galiausiai draugiškai prasitampėm ir pasukom kažkuriuo metu skirtingais keliais. Buvau paleidus jau jį ir čia prieš savaitę bac - kaip iš po žemių žmogus atsirado ir pats vėl bendraut pradeda, susitikt siūlo ir pan. Nebenoriu skaudintis ir nervintis vėl, tai tiesiog, ar dar galiu kažko tikėtis čia, ar paleist su visam šitą žmogų? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 20, 07:49)
Visai nenoriu jūsų planų griauti, bet kortos rodo, kad vargsit UK. Tie pasakojimai, kaip ten gerai galit įsikurti, nuspalvinti rožinėm spalvom. Kortos rodo sunkų darbą, tamsų gyvenimą, ilgesį ir vilčių žlugimą. Žinoma, ir taip galima gyventi ir pinigus kaupti. Bet ar tai gyvenimas?

Lietuvoje daug palankesnis gali susiklostyti gyvenimas. Jūs tik čia stiprūs ir galit kažko pasiekti. Esmė tame kad jums reikia pradėti naują gyvenimo etapą, su nauja veikla, nauja kokybe. Nematot galimybių, kurios yra šalia. Kažką atmetat, net neapmąstę. Apsidairykit, apmąstykit, čia jūs galit kažką pradėti naujai ir labai sėkmingai.

Mergaitei bus gerai visur, jei bus šalia jūsų.
Papildyta:

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Amariliai,2015 04 19, 10:41]

Baruzele, as ziurejau anoj temoj dar ir rasiau Tau, kad jis jokiu pinigu Tau duot nenori viwsai, bet per grubias priemones gali juos gaut, na, pvz iremus jam sautuva i gerkle gal ir duotu truputeli viena karta. Dabar parasei, kad uzsienietis, tai dar uzmesiu aki. A tai toks faktorius gan svarbus.

Zodziu, seksis sunkiai, prisidirbti tikimybe yra nemaza. Zmogiskais budais gauti is jo vaiko islaikyma yra tiesiog laimes dalykas, nes jis tikrai nenori to daryti. Suks uodega, kaip imanydamas. Rezulatus gali gauti tokius, kad pazadu gal ir bus, bet realiu finansiniu rezultatu ne kazkas. Ir visai nesvarbu kaip Tu su juo, ar graziai, ar piktuoju, tas neturi itakos. Teisminis budas paimt is jo kas vaikui priklauso, yra kaip variantas, bet jis tiek rizikingas, kad galu gale daug tikimybes likti prie suskilusios geldos. Jeigu to imsies, visus imanomus ir neimanomus niuansus turi zinoti taip gerai, kad nakti prikelta ir paklausta atsakytum teisingai. Padeti Tau nera kam siuo metu. Nei teisiniu budu isieskant, nei paciai zmogisku keliu prasant. Zodziu, ji turi aplankyti pranasiskos vizijos ar kokie tai nusvitimai. Tu tam itakos neturi. sad.gif deja.

Labai atsiprašau, kad dar kartelį teko žiūrėt mano klausimą 4u.gif Nu koks idiotas tas vyras aš negaliu, nesuprantu kokios priežastys jį verčia taip elgtis? Ar baimė, kad aš pasinaudosiu tais pinigais ar kas čia yra? Beto pinigai ne žaislam ar drabužiams būtų skirti, vaikas turi sveikatos problemų...nejaugi ir tai neusuvirpintų jo širdies? Yra dar jo tėvai bet kokiu atveju pabandysiu ir jo ir jo tėvų paprašyti...rizikuosiu...Ačiū Amariliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 20, 08:10)
Labas. As ta klausima ziurejau, bet negaliu prisiminti ar parasiau atsakyma. Pamenu bendra tik jausma toki, kuris buvo tada. Dabar paziurejau, na ne kas, ne kas su tuo diplomu, ypac su jo gavimu laiku. A Jus ten konfliktuojat su kuo visai nereik? Ar tik su savimi?

Bet. Taigi dar tik balandzio pabaiga. Dabar yra finiso tiesioji, taigi suimkit save i rankas ir nesipildys tas prastas kortu sukritimas. Nejau jau visai nebeimanoma?

Del uzsienio, tikimybe labai didele, kad isvaziuosite.

Jeigu imsiu vel pliurpti su visom, tai tada pasinaudosiu kadaise Gabi pasiulyta ideja ir kortu atsakymus paryskinsiu kokia nors grazia spalva, pvz zalia, kad isskiskirtu ir pliurpimu. Nes ankstesnis deliojimas situo klausimu buvo medum nepateptas, bet optimistiskesnis. Jeigu parasiau, tai galejo pasimest tiesiog. Dabar va surpastejo perspektyva.
Papildyta:
ta prasme, ar imone gyvens, ar mirs? Ar Jus ten neisliksit? Ar taip nutikus nerasite darbo ilgai?

Man įdomu, ar aš įmonėje dirbsiu ilgai, ar taip išeis, kad greitu laiku ieškosiuosi kito darbo?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 19, 21:41)
o. Patiko sitas. nepagaunu Taves visai su filmais biggrin.gif Jarmucho visi tokie. Yra Coffee and cigarettes (jeigu klaidu pavadinime nepadariau), tas man buvo tiek juokingas, kad kelis kartus ejau parukyt ir balsu pazvengt i balkona (cia is tu geru laiku, kai balkona turejau). Toks sarzas vietomis, kad griuk negyvas. Tavo drauge gal Tarkovskio ka ziurejo? Siaip gali ir to paziuret, bet jis depresyvus labai. Nors as tai ji myliu. Dabar vis bandau paziuret filma Igra (Zaidimas), torentuose radau rusu kalba. Filmas tai labai idomus, bet mane veikia mano kalnai vaistu ir tik atsipalaiduoju, iskart out, miegu. Tai stovi daugiau nei puse paziureta, gal damusiu. Nors pavalgiau va ir vel miego noriu. Nors tikrai idomu.

Vakar paklausiau pavadinimo- ten buvo filmas Begotten. Kažkuo primenantis Triero Antikristą. Nežinau, ar matėte šitą filmą, bet jei nematėte dabar jau iš mano pusės būtų rekomendacija pažiūrėti. Sunkus filmas (kaip mano draugė išsireiškė "visiška šiza"), bet verta. thumbup.gif O aš žiūrėsiu kavą ir cigaretes. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 20 balandžio 2015 - 09:47
regium, gal galit pažiurėt. Nebegaliu būt ta kempnė, kuri sugeria visus vyro nervinius išsišokimus, nebesuprantu, ko jam trūksta. Į akis nelendu, dėl nieko nepriekaištauju, valgyt padaryta, namai sutvarkyti. Aš pati ant nervinio išsekimo, net sveikata šlubuot pradėjo sad.gif Ką pataria Taro, kaip man elgtis toliau? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(fruktutis @ 2015 04 19, 20:08)
Laba diena. Jau kuri laika kankina klausimas apie savo dukra. Bijau kad anksti susilauks vaiku. Del ko bijau? Ji yra pakankamai subrendusi,nors jai tik 14 metu.Truputeli paselusi mergyte.Ir jau kuri laika pati kalba apie vaikus,klusia kokia butu mano reakcija jaigu suzinotu kad laukiasi. Prasau atsakyti i klausima (jaigu tai yra imanoma) Kaip greitai mano dukra tas mama?

Paziurekit prasau kam nesunku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! As vel jus trukdau su savo darbo ieskojimais. Ryt turiu eiti I pokalbi, tik yra dideles abejones, ar verta I ta imone eit. Gal galit paziuret kuri nors, kokia tikimybe, kad priims? Ir apskritai, kokios ten mano perspektyvos- finansines, psichologines? Eiti dirbti, tik tam kad dirbt nesinori...Beje, Amariliai, jei atsimenat, buvot teisi, kad kazkur men. begyje sulauksiu kvietio I pokalbi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2015 04 20, 09:06)

Labai atsiprašau, kad dar kartelį teko žiūrėt mano klausimą 4u.gif Nu koks idiotas tas vyras aš negaliu, nesuprantu kokios priežastys jį verčia taip elgtis? Ar baimė, kad aš pasinaudosiu tais pinigais ar kas čia yra? Beto pinigai ne žaislam ar drabužiams būtų skirti, vaikas turi sveikatos problemų...nejaugi ir tai neusuvirpintų jo širdies? Yra dar jo tėvai bet kokiu atveju pabandysiu ir jo ir jo tėvų paprašyti...rizikuosiu...Ačiū Amariliai 4u.gif

Nieko tokio, Baruzele, neatsiprasinek smile.gif Daugybe moteru gali Tau patvirtinti, kad jis galvoja, jog tuos pinigus grozio salone isleisi. As is saviskio nieko negaunu del sitos priezasties, bet yra uosvis buves, kuris prisieme visa atsakomybe, nes jis jau dabar mane geriau pazista uz ex ir tikrai zino, ant ko bus tie pinigai isleisti. Bandyk su tevais ir bandyk su juo graziuoju kaip nors pradziai. Bandyk. Gal nusvis jam ir pasikeis sita nesamoninga padetis. Pasimelsk ir panasiai.

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 20, 09:47)
Vakar paklausiau pavadinimo- ten buvo filmas Begotten. Kažkuo primenantis Triero Antikristą. Nežinau, ar matėte šitą filmą, bet jei nematėte dabar jau iš mano pusės būtų rekomendacija pažiūrėti.  Sunkus filmas (kaip mano draugė išsireiškė "visiška šiza"), bet verta. thumbup.gif O aš žiūrėsiu kavą ir cigaretes.  biggrin.gif

Aha, nu tai susirasiu, nemaciau turbut. Man tie filmai kur nei 5 nei 9, tai patinka biggrin.gif Platus mano diapazonas. As tik tu romantiniu negaliu, jau geriu esmeralda tada biggrin.gif Bent jau absurdas nepasleptas biggrin.gif

Siandie jau prisideliojau, nebedeliosiu, rytoj. Buvo pagereje su tuo keliu, a dabar trukt uz vadziu ir is pradziu. Gerai, kad niekur eit nereikia.
Atsakyti
Regium, tuomet gal Jūs pažiūrėtumėte, kai prigausite laisvą minutę, kaip man seksis su darbu? Nenusimato artimiausiu laiku pokyciai? Atleidimas ir pan? Ačiū 4u.gif
Atsakyti