Sveikos, Amariliai jei turesit jegu paziurekit, Jus man prie sirdies
tai, va mano vyras uzsidege vaziuoti dirbti i uzsieni, bet man ta jo mintis nepatinka, zvilgtelk kokios jam ten perspektyvos,gal be reikalo nerimauju..

Sveikos mergaites
jauciu kad pavasario laikmetis mane i melancholija varo
dziugesio mazoka ...kazkokia nereikalinga jauciuosi ..pradedu galvoti kad klaida padariau jog su vyru issiskyriau ..( beveik 2.5metu)...taip viskas sudetinga tapo ... finansai ...asmeninis gyvenimas ( niekaip nemoku naujo sukurti) rodos noriu neimanomu dalyku...
Tikiu kad tai laikina busena bet dabar ...miegociau metus ..kol kas pasikeis
regium ar atsakysit trumpai i pora klausymu??
1. Pageres mano finansine bukle? (skolos ,nera didedeles bet smaugia)
2. Vienatve zudyt pradejo(nors buvo gerai)....baigsis ji kada? (noriu kad mane myletu kad reikalinga buciau)
Aciu sirdele

2. Vienatve zudyt pradejo(nors buvo gerai)....baigsis ji kada? (noriu kad mane myletu kad reikalinga buciau)
Aciu sirdele

Laba diena,
Norėčiau sužinoti, kokios mano perspektyvos šiame darbe. Gal nusimato pagerėjimas artimiausiu metu? Nes netenkina nei gaunamas užmokestis ,nei atmosfera.
Norėčiau sužinoti, kokios mano perspektyvos šiame darbe. Gal nusimato pagerėjimas artimiausiu metu? Nes netenkina nei gaunamas užmokestis ,nei atmosfera.
QUOTE(Marta 2 @ 2015 04 19, 13:20)
Sveikos mergaites
dziugesio mazoka ...kazkokia nereikalinga jauciuosi ..pradedu galvoti kad klaida padariau jog su vyru issiskyriau ..( beveik 2.5metu)...taip viskas sudetinga tapo ... finansai ...asmeninis gyvenimas ( niekaip nemoku naujo sukurti) rodos noriu neimanomu dalyku...
Tikiu kad tai laikina busena bet dabar ...miegociau metus ..kol kas pasikeis
Aciu sirdele

Aciu sirdele

1.Šie metai dar bus paženklinti finansinėmis problemomis. Tačiau iki kito pavasario jos turėtų pabaigti jus kankinti. Priežastis šitų problemų - Jūsų pačios viduje ugnies nebuvimas, noras , kad viskas išsispręstų, kaip sakote "miegant". Išsispręs. Tik, kai pati imsitės to su ugnele.
2.Su meile sudėtingiau. Per stipri esat, savo moteriškas silpnybes užrakinusi 9 spynom. Bijo tokių vyrai. Arba traukiate prie savęs ne tokius, kurie mylėti mokėtų, arba būtų stipresni už Jus. Žodžiu, metų bėgyje pasikeitimų (teigiamų) šioje srityje nenusimato.Gali būti vienas toks variantas, kuris tikrai netenkins jus, nes ten tikrai prastas variantas.
Papildyta:
Amariliai, sveika sugrįžus. Na, įnešk čia vėl judesio ir spalvų. Su Tavim smagiau.
QUOTE(wiper @ 2015 04 19, 12:04)
Sveikos, Amariliai jei turesit jegu paziurekit, Jus man prie sirdies
tai, va mano vyras uzsidege vaziuoti dirbti i uzsieni, bet man ta jo mintis nepatinka, zvilgtelk kokios jam ten perspektyvos,gal be reikalo nerimauju..

Laba.
Darbine - finansine prasme perspektyvos ner blogos, nors raudonas kilimas ir nenutiestas. Bet jis turi entuziazmo ir yra tikrai sviesi perspektyva, jeigu nesumaus visko, leisdamas pinigus ne ten, kur reikia.
Bet ka tas duotu Jusu seimai (cia jau ne pinigus turejau minty) - nelabai grazu. Konfliktai, slepiami dalykai, apgaule... na, negrazus atspalviai cia. Del to turbut ir nerimauji.
QUOTE(regium @ 2015 04 19, 13:46)
1.Šie metai dar bus paženklinti finansinėmis problemomis. Tačiau iki kito pavasario jos turėtų pabaigti jus kankinti. Priežastis šitų problemų - Jūsų pačios viduje ugnies nebuvimas, noras , kad viskas išsispręstų, kaip sakote "miegant". Išsispręs. Tik, kai pati imsitės to su ugnele.
2.Su meile sudėtingiau. Per stipri esat, savo moteriškas silpnybes užrakinusi 9 spynom. Bijo tokių vyrai. Arba traukiate prie savęs ne tokius, kurie mylėti mokėtų, arba būtų stipresni už Jus. Žodžiu, metų bėgyje pasikeitimų (teigiamų) šioje srityje nenusimato.Gali būti vienas toks variantas, kuris tikrai netenkins jus, nes ten tikrai prastas variantas.
Papildyta:
Amariliai, sveika sugrįžus. Na, įnešk čia vėl judesio ir spalvų. Su Tavim smagiau.
Papildyta:
Jus teisi ..reikia spyrio minkstojon ..kad ugnele uzsidegtu ..
del santykiu...visi sako kad stipri ..man neatrodo ..tik tiek kad as tikrai neprasau neipagalbos nei uzuojautos as viska pati ..gal tik tame stiprumas..atsirakint reikes pagalvoti kaip

santykiai..kiek vyru sutikus bendravus nu nei vienas neuzkabino dusios ...Tik Vienas R..jauciau labai simpatija didele taciau tai i vienus vartus todel simpatija uzbaigiau..
gal del to sunku isileisti nauja zmogu i savo gyvenima..
na o prastas variantas ne man.. gali buti paprastas bet ne prastas...
ka gi ..lauksim saules sviesos visvien kazkada islys gi ..

Geros dieneles

QUOTE(Amariliai @ 2015 04 19, 10:26)
Ačiū. Vat tą ir darom, daug dirbam, vienas kitą palaikom.
Laba diena,
Gal galetumet paziureti kaip sektusi, jei isvaziuotume i UK, yra minciu, jau darome ir zingsnius link to, nes cia, kazkodel viskas deliojasi blogyn ir blogyn. Butu idomu suzinoti, ar isvykus situacija pageres, ar vaikui (mergaitei) tai netures neigiamu dalyku.
Atsiprasau uz tokia rasliava, bet telefone neturiu lietuviskos klaviaturos.
Gal galetumet paziureti kaip sektusi, jei isvaziuotume i UK, yra minciu, jau darome ir zingsnius link to, nes cia, kazkodel viskas deliojasi blogyn ir blogyn. Butu idomu suzinoti, ar isvykus situacija pageres, ar vaikui (mergaitei) tai netures neigiamu dalyku.
Atsiprasau uz tokia rasliava, bet telefone neturiu lietuviskos klaviaturos.
Labos mergaites
Regium... Pagalvojau truputi dėl darbo...
Noriu islaukti iki rudens kaip nors šitam darbe...o rudeniop
Link ziEmos gal surizikuot i Uk padirbėti (dukra ten gyvena)
Pasisektų man ten su darbu? Ar gera mintis?
Ačiū.Gal aplamai i gera pasisuktu viskas?

QUOTE(** Svaja** @ 2015 04 19, 18:43)
Labos mergaites

Taip, mintis gera. Gera dėl to, kad emociškai bus ten gerai. galit net globėją susirasti. Tik statusas nelabai atitiks Jūsų lūkesčius. Jei dzin dėl bet kokio darbo, svarbu pinigus moka, tai bus gerai. Tik yra pavojus ,kad imsitės už visko, kur tik pinigus moka, ir persidirbsit. Kitaip tariant, "kai daug uždirbu, daug ir prarandu"- tokia galima situacija.
QUOTE(regium @ 2015 04 19, 19:17)
Taip, mintis gera. Gera dėl to, kad emociškai bus ten gerai. galit net globėją susirasti. Tik statusas nelabai atitiks Jūsų lūkesčius. Jei dzin dėl bet kokio darbo, svarbu pinigus moka, tai bus gerai. Tik yra pavojus ,kad imsitės už visko, kur tik pinigus moka, ir persidirbsit. Kitaip tariant, "kai daug uždirbu, daug ir prarandu"- tokia galima situacija.
Su persidirbimu gal nebutu nes kalbos nemoku ...darbo nebijau. Vis pragyventi lengviau butu...nes cia...jau nesugebu kapstytis o nesinori vis smukti..
Globėjas.... Na ne taip paprasta su manim:) Nors gal...kas čia žino...gal apsuktu kas močiutei galva:)
QUOTE(** Svaja** @ 2015 04 19, 19:31)
Su persidirbimu gal nebutu nes kalbos nemoku ...darbo nebijau. Vis pragyventi lengviau butu...nes cia...jau nesugebu kapstytis o nesinori vis smukti..
Globėjas.... Na ne taip paprasta su manim:) Nors gal...kas čia žino...gal apsuktu kas močiutei galva:)
Ir praėjusį kartą kai žiūrėjau kortas dėl darbo keitimo iškrito šeimos kortos ir dar taurių Tūzas, tai reiškia naujas geras emocijas. Bus tas gerbėjas ir globėjas tikrai. Ir palanku darbą ieškoti ten kur šeima.