
Taigi pasūdytame vandenyje apverdame kol suminkštės pageidaujamą/turimą kiekį šparaginių pupelių. Sulaukusios išbadėjusių valgytojų, nupjaustome visus kotukus - galiukus. Metame keptuvėn su lydytu sviestu ghee, apibarstome šviežiai maltais pipirais ir druskele, ten pat švystelime saują stambiai pjaustytų jaunučių cukinijų gabalų su visa žaviai žalia odele, tradiciškai džiūvėsėlių, paskrudiname kol pagels/suminkštės cukinijos. Ir galiausiai - netikėtumas. Imame indelį grūdėtos varškės. Grietinėlę švyst ant troškinuko, o grūdelius patieksime šalia (apibarstę kokiais žalėsiais ar citrinpipiriais, ar kuo nors panašiu. Tiktų turbūt dar ir koks marinuotas agurkėlis patarkuotas ar tiesiog papjaustytas šalia, galbūt šiek tiek spausto česnako...)
Skanaus. O šiaip tai svarbu meilės gaminant nepamiršti ir gražiai patiekti
