Įkraunama...
Įkraunama...

Šparaginės pupelės

Mano šeimyna mėgsta pusryčiams omletą su šparaginėm pupelėm:
Šparagines pupeles išverdu pasūdytame vandenyje (10-15 min) , po to supjaustau su ankštimis nedideliais gabaliukais, pakepinu ant sviestuko, užleidžiu išplaktą kiaušinį, dedu prieskonių, žolelių, galima dar kumpio ar dešrytės jei yra užsilikę šaldytuve ir maišau keptuvėje visą turinį kol iškepa. Labai skanu valgytu su šviežiais pomidorais. Va taip 4u.gif
Atsakyti
o as neseniai dariau taip: apviriau spargines pupeles sudytam vandenuky, tada viska suverciau i keptuve, pakepinau su sviestuku, uzbarsciau dziuveseliais, kad visos pupeles "apsiveltu" jais, tada truputi dar pakepiau ir ant visko sutarkavau fermentini suri, palauki, kol issilydys ir tada jau ragauji. Skanu 4u.gif ir sotu thumbup.gif
Papildyta:
oi, dar prieskoniu reikia uzbert kepant (vegeta, pipiriukai) ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarena @ 2004 09 03, 22:26)
Suradau savo tetos receptuka. Kiek valgius pas ja skaniausios marinuotos sparagines pupeles ....

Pasinaudosim Jusu receptuku, dekui mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau receptuku tai lekiu sparaginiu pupeliu darytis bigsmile.gif
Atsakyti
Laaaabai megstu sparagines pupeles thumbup.gif
Man skaniausia tiesiog pakept sparagines pupeles keptuveje ir truputi druskytes pabarstyt smile.gif Jei norisi sociau, galima baigiant kepti ipilti kiausinio plakini arba grietines sauksta smile.gif Niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpson @ 2009 08 11, 16:18)
Man skaniausia tiesiog pakept sparagines pupeles keptuveje ir truputi druskytes pabarstyt smile.gif Jei norisi sociau, galima baigiant kepti ipilti kiausinio plakini arba grietines sauksta smile.gif Niam niam thumbup.gif

man taip pat skaniausia tik pakepti sparagus, druskytes.. labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpson @ 2009 08 11, 16:18)

as dar dziuveseliu uzbarstau ir baigiant kepti cesnakiuko idedu smile.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
mes jas marinuojam žiemai, nes ir vaikai labai mėgsta tik atidarai puslitriuką ir jau nebėra
Atsakyti
Labai megstu sparagines puples, isvirtas ir pakepintas su spirguciais ir svogunais.
Atsakyti
kaip man jos skanu pavirtos,o po to sviestuko i keptuve,morkyte tarkuota patroskini ir valgai wub.gif tikras skanumelis
Atsakyti

mūsų šeimoje šparaginės pupelės yra naujai atrasta daržovė thumbup.gif
Atsakyti
Aš jas išverdu garuose (tik nereikia pervirti), tada dedu į keptyvę su trupučiu išlydyto ghi sviesto, ir užpilu plaktais su pienu kiaušiniais. Uždengiu dangčiu, ir kai iškepa, turim puikų pusryčių ar lengvos vakarienės patiekalą.
Atsakyti