Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

Kaip meilužės laikosi?
Nerimeja, kaip tavo istorija, vis dar...?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 04, 21:19)
Kaip meilužės laikosi?
Nerimeja, kaip tavo istorija, vis dar...?

Labas, istorija vis dar tesiasi 4u.gif . Ryt bus 3 menesiai, sako aistra praeina per tiek laiko g.gif . Kaip tau? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedruole @ 2015 04 29, 16:29)

O kodėl nelikot kartu su meilužiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 05, 08:02)
Labas, istorija vis dar tesiasi 4u.gif . Ryt bus 3 menesiai, sako aistra praeina per tiek laiko  g.gif . Kaip tau?  smile.gif

Na taip sako dėl aistros smile.gif O kaip pati jauti, ar nepraranda skonio santykiai?

Mano ir vis dar tęsiasi. Kartais, kai kurį laiką nesimatom, jau galvoju, kad gal jau sugebėčiau baigt šitas kvailystes, bet praeina kiek laiko ar pamatau ir vėl reikia mirtinai. Narkomaniški kažkokie santykiai pas mus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 29, 20:24)
o čia buvo prieš tau atrandant Jėzų, ar jau po?  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Patikėk, tikrai prieš...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 05 gegužės 2015 - 18:35
..........nes po jau neįmanoma......
Papildyta:
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 30, 19:22)
Skyrybas vyras iniciavo ar jūs ir pati norėjot?

Jei meilužis nebūtų turėjęs šeimos, o jūs vyro - taip pat sakytumėt, kad galitės veltui praleisto laiko ir nieko gražaus ten nebuvo?

Taip. Nieko gražaus ten nebuvo. Nors manau, kad bet kuri Lietuvos moterytė alptų dėl viso to...
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2015 05 05, 19:06)
..........nes po jau neįmanoma......
Papildyta:
Taip. Nieko gražaus ten nebuvo. Nors manau, kad bet kuri Lietuvos moterytė alptų dėl viso to...

drasiai jus cia smile.gif. Bet kuri alptu? Kas ten tokio buvo?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 05, 20:03)
drasiai jus cia smile.gif. Bet kuri alptu? Kas ten tokio buvo?

Turbut sexsupermenas pasitaike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 05 05, 20:21)
Turbut sexsupermenas pasitaike lotuliukas.gif

biggrin.gif as tai galvoju ko cia tos Lietuvos moterytes taip labai jau nori. biggrin.gif
As tai alpciau del amzinos meiles ir vaiku, bet kazi ar anas sitai siule g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 05 gegužės 2015 - 20:25
QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 05, 08:02)
Labas, istorija vis dar tesiasi 4u.gif . Ryt bus 3 menesiai, sako aistra praeina per tiek laiko  g.gif . Kaip tau?  smile.gif

3 mėn? Pas mus jau greit metai bus ir nepanašu, kad praeitų.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 05, 20:25)
biggrin.gif as tai galvoju ko cia tos Lietuvos moterytes taip labai jau nori.  biggrin.gif
As tai alpciau del amzinos meiles ir vaiku, bet kazi ar anas sitai siule  g.gif

Ale kokia tu nesiuolaikiska biggrin.gif . Meiles jinai ir vaiku uzsimane cool.gif . O kur omarai, aaa? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 05 05, 20:32)
Ale kokia tu nesiuolaikiska  biggrin.gif . Meiles jinai ir vaiku uzsimane cool.gif . O kur omarai, aaa? doh.gif

as gal dar jauna ir naivi, bet tikiuosi, kad man sava bulve bus skanesne, nei tie omarai.

Tai taip ir nesuzinosim del ko marijos krasto moterytes alpsta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 05, 15:17)
O kaip pati jauti, ar nepraranda skonio santykiai?

Žinok nežinau, kažkoks tas skonis pas mus keistas darosi g.gif . Karts nuo karto išlenda kalbos apie skyrybas, vaikus, galimą bendrą ateitį. Pati savęs nesuprantu, kartais man atrodo, kad aš žaidžiu, bet kas jo galvoj dedasi aš nežinau ir kartais atrodo, kad jis rimtai kažką mąsto, planuoja. Jis vyresnis šiek tiek, jaučiu, kad galimai jis vertina realiai visą situaciją, kažką mąsto, galvoja, delioja... O aš jaučiuos toliau kaip narkomanas... O gal ir pati be jo nebegaliu? Nežinau. Kažkokių drugelių pas mus nėra, mes matomės ir bendraujam kiekvieną dieną. Jaučiuos lyg tai būtų kaip stabilus partneris... Nežinau ar aš jį, ar jis mane už nosies vedžioja? Bet atvirai, bijau, kad gali baigtis dvejom skyrybom.
Atsakyti