QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 07, 08:54)
Vat aš irgi galvojau, kad vyresnis protingesnis. Net nežinau dabar kas per situacija, gal reikia laiko, kad viskas susidėliotų arba į ribotus meilužių santykius, arba vystyt rimtai, o gal jis visgi tas mano žmogus? Dėmesio, tai žinai, gal vienai atrdytų daug, o kitai mažai. Man asmeniškai atrodo daug, nes vyras dėmesio nerodo. Gėlių ir dovanų neneša, bet įvairios smulkmenos, begalinis rūpestingumas, visgi manau, kad vyresni moka apeit aplink moterį

ir patys linkę daugiau duoti, nei gauti

. Bent jau mano variantas toks dabar. Jei liautųsi nežinau kas būtų, neįsivaizduoju ir įsivaizduoti nenoriu. Mes susitinkam ne tik sexiukui... kartu valgom, parduotuvės, poliklinikos, visi kiti reikalai. Su vyru santykiai... nežinau, abu daug dirbam, retai matomės, mažai šnekamės, man rodos aš jį erzinu, jis mane, bet žmogus jis stiprus, su juo kaip už mūro sienos. Kartais ta mūro siena aišku vargina. Mylimės 5 kart į metus

. Anksčiau būdavo užuosdavo mano nuklydimus, ir dabar pradžioj buvo užuodęs, nes vis tiek ir meilužiui reikia laiko, reiškias keičiasi mano grafikas. Bet dabar jis pasikeitęs nusistovėjo, lyg man nieko nesako. Bet nežinau ar neįtaria. Ir aišku bijočiau jei sužinotų.
Skyrybų? Nežinau. Labai juk daug dalykų... pas jį keli vaikai, vienas visai mažutis, pas mane taip pat vaikas. O ir buitis sugadintų viską... Planuoja su vyru visgi ir atostogas, ir naujus namus... Tiksliau viską daro jis, nes jo žodis viskame galutinis

. Aš jau niekur nebesikišu. Va taip ir atsiskyrė mūsų gyvenimai. Jis gyvena, o aš šalia jo..
O kaip jūsų reikalai? Vyrai? Meilužiai? Kaip laikosi visos pusės?
Sakoma, kad moteris, sutikusi vyrą, per pirmas 5 minutes nusprendžia ar norėtų su juo turėti vaikų (net jei vaikų neketina turėt). Kitaip tariant, suvokia ar jai tinkamas DNR. Per artimiausią bendravimo pusvalandį nusprendžia ar tai jos žmogus. Jei atsakei 2 kartus "taip" - gali kurti šeimą, visa kita darbas. Na taip sakoma

Iš tiesų mes gana greit pajuntam ar žmogus mums tinka ir patinka, intuicija dažnai būna teisi. Bet vis tik manau, kad ja negalima pasikliauti. Ir jūsų bendravimo 3 mėnesiai yra labai mažas laiko tarpas, kad galėtum įsitininti ar tai tas žmogus, tavo antroji puselė. Juk pažįsti jį tik iš meilužio pusės, nežinia kaip santykiai klostysis, kai reikės eit gyvenimo keliu kartu per buitį, šeimynines problemas ir kt. O gal jūs buvot pažįstami ir anksčiau, iki romano pradžios?
Su vyru, kaip matau, neitin geri santykiai... Dėl to ir meilužiai...
Papildyta:
QUOTE(benek @ 2015 05 07, 12:04)
Vyras sužinojęs greičiausiai paliktų, nes nelabai jūs jam ir berūpit
Neekstrasensė aš, juokauju aš
Įdomus pas jus humoro jausmas, turbūt tik jums vienai juokinga.
Nerimėja rašė, kad anksčiau turėjus meilužį, ir vyras sužinojęs buvo, ir kaip matot, nepaliko. Čia gal jūs pagal savo vyrą sprendžiat, kad jus iškart paliktų