Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(giedruole @ 2015 05 05, 19:06)
..........nes po jau neįmanoma......
Papildyta:
Taip. Nieko gražaus ten nebuvo. Nors manau, kad bet kuri Lietuvos moterytė alptų dėl viso to...

na jei jūs kalbat apie spa, vynuoges, alyvuoges ir šampaną, tai tikrai nieko gražaus, šampaną ir be vyro taip pat skaniai gali gert wink.gif Maniau kažkas gero buvo, kas laikė prie jo 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 06, 13:13)
Žinok nežinau, kažkoks tas skonis pas mus keistas darosi  g.gif . Karts nuo karto išlenda kalbos apie skyrybas, vaikus, galimą bendrą ateitį. Pati savęs nesuprantu, kartais man atrodo, kad aš žaidžiu, bet kas jo galvoj dedasi aš nežinau ir kartais atrodo, kad jis rimtai kažką mąsto, planuoja. Jis vyresnis šiek tiek, jaučiu, kad galimai jis vertina realiai visą situaciją, kažką mąsto, galvoja, delioja... O aš jaučiuos toliau kaip narkomanas... O gal ir pati be jo nebegaliu? Nežinau. Kažkokių drugelių pas mus nėra, mes matomės ir bendraujam kiekvieną dieną. Jaučiuos lyg tai būtų kaip stabilus partneris... Nežinau ar aš jį, ar jis mane už nosies vedžioja? Bet atvirai, bijau, kad gali baigtis dvejom skyrybom.

Ojoi, kvepia nejuokais... unsure.gif Jei kalbos išlenda, vadinas mintys jau verda apie tai. Kad vyresnis, tai sakyčiau kaip tik turėtų nepult galvot apie permainas - paprastai vyresni labiau vertina pastovumą ir patogumą, plius su amžium išmintingiau į situacijas žiūrima, ne taip spontaniškai. O jis, kaip supratau, itin daug dėmesio nuolat rodo? Ar nebus tas variantas, kad galvoji žaidžianti, nes esi perpildyta dėmesiu, o jei jis liautųsi - negalėtum be jo?
Beje, o kokie tavo santykiai su vyru? Mylit, mylitės?
Ar atrodo, kad įtaria jis kažką?
Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2015 05 05, 20:31)
3 mėn? Pas mus jau greit metai bus ir nepanašu, kad praeitų.

Tai gal pas jus jausmai yra rimtesni, arba sexas ypatingai geras?
Tuos 3 mėn turėjom minty kalbant apie drugelius, chemija, kai būna santykių pradžioje protas pasimaišęs, adrenalinas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 05, 20:42)
as gal dar jauna ir naivi, bet tikiuosi, kad man sava bulve bus skanesne, nei tie omarai.

Amžiaus nekomentuosiu, bo nežinau biggrin.gif O kad naivi tai tikrai - neragavus omarų lyginat juos su bulvėm. Bet protingas jūsų sprendimas neragaut, nes kol nežinai skonio - gali gyvent be to.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 06 gegužės 2015 - 15:49
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 06, 15:52)
Amžiaus nekomentuosiu, bo nežinau biggrin.gif O kad naivi tai tikrai - neragavus omarų lyginat juos su bulvėm. Bet protingas jūsų sprendimas neragaut, nes kol nežinai skonio - gali gyvent be to.

o is kur zinot, kad neragavau? Gal tik nelaikau to ta patirtim, kuria vertetu didziuotis ir kaip pavyzdi parodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 06, 16:00)
o is kur zinot, kad neragavau? Gal tik nelaikau to ta patirtim, kuria vertetu didziuotis ir kaip pavyzdi parodyti  biggrin.gif

iš jūsų pasisakymų taip atrodo. O turit ką papasakot? Prašom į eterį, čia TA tema wink.gif
Didžiuotis nieks nesididžiuoja, anei pavyzdžiu stato. Ir ankstesnėse žinutėse omaru pavadinau ne meilužio turėjimo faktą, o sexo kokybę su tuo konkrečiu žmogum.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 06, 17:50)
iš jūsų pasisakymų taip atrodo. O turit ką papasakot? Prašom į eterį, čia TA tema wink.gif
Didžiuotis nieks nesididžiuoja, anei pavyzdžiu stato. Ir ankstesnėse žinutėse omaru pavadinau ne meilužio turėjimo faktą, o sexo kokybę su tuo konkrečiu žmogum.

Man atrodo, kad visi zmones gyvenime yra nuklyde nuo morales normu ir pridirbe kazkokiu nesamoniu. As tik laikausi idejos, kad jei esi sude, tai bent jau ta pripazink sau ir kitiems. Priimk realybe tokia, kokia ji yra. Sitame skyriuje mane labiausiai stebina naivumas ir iliuzijos - turiu meiluzi, bet myliu savo vyra; turiu meiluzi, bet jei vyras suzino ir meta, tada verkiama;
Plius atsakomybes uz savo veiksmus perkelimas likimui, vyrui ir t.t. Smerkiami komentarai sutinkami mazdaug: "o jus nezinote ka aistra reiskia". biggrin.gif
Nu va, issikalbejau.

Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 06, 18:00)
Man atrodo, kad visi zmones gyvenime yra nuklyde nuo morales normu ir pridirbe kazkokiu nesamoniu. As tik laikausi idejos, kad jei esi sude, tai bent jau ta pripazink sau ir kitiems. Priimk realybe tokia, kokia ji yra. Sitame skyriuje mane labiausiai stebina naivumas ir iliuzijos - turiu meiluzi, bet myliu savo vyra; turiu meiluzi, bet jei vyras suzino ir meta, tada verkiama;
Plius atsakomybes uz savo veiksmus perkelimas likimui, vyrui ir t.t. Smerkiami komentarai sutinkami mazdaug: "o jus nezinote ka aistra reiskia".  biggrin.gif
Nu va, issikalbejau.

Kad šioje temoje nelabai mačiau tokių, kurios nepripažintų, kad tai blogai. Buvo keletas aršių postų, bet ir tie patys išprovokuoti aršaus moralizavimo, žmogiška reakcija wink.gif Galų gale, kalbant apie santykius su meilužiu, normalu, kad pasakoma daug gerų dalykų - nebūtų gerumo, nebūtų ir santykių. Negalima teigti, kad tobulas sexas arba ypatingai širdį glostantis dėmesys yra savaime blogis. Blogis tik dėl to, kad tame dalyvauja melas. Nes su vyru tie dalykai būtų gėris. Skaitydamos komentarus kai kurios tas pastabas interpretuoja savaip ir įsivaizduoja, kad čia visos didžiuojasi meilužiaudamos ir patenkintos savim.
Ir dar: meilužis nėra vyro pakaitalas. Dėl to jis ir yra meilužis (kalbant apie meilužių santykius, ne tuos atvejus kai pamilstama ir siejamas gyvenimas su tuo žmogumi). Ir taip, galima mylėti vyrą, turint meilužį. Bet kad tą suvoktim, matyt, reikia išgyvent pačiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 06, 14:13)
Bet atvirai, bijau, kad gali baigtis dvejom skyrybom.

O numatai tokia galimybe?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 06, 15:52)
vyresnis, tai sakyčiau kaip tik turėtų nepult galvot apie permainas
daug dėmesio nuolat rodo? Ar nebus tas variantas, kad galvoji žaidžianti, nes esi perpildyta dėmesiu, o jei jis liautųsi - negalėtum be jo?
Beje, o kokie tavo santykiai su vyru? Mylit, mylitės?
Ar atrodo, kad įtaria jis kažką?

Vat aš irgi galvojau, kad vyresnis protingesnis. Net nežinau dabar kas per situacija, gal reikia laiko, kad viskas susidėliotų arba į ribotus meilužių santykius, arba vystyt rimtai, o gal jis visgi tas mano žmogus? Dėmesio, tai žinai, gal vienai atrdytų daug, o kitai mažai. Man asmeniškai atrodo daug, nes vyras dėmesio nerodo. Gėlių ir dovanų neneša, bet įvairios smulkmenos, begalinis rūpestingumas, visgi manau, kad vyresni moka apeit aplink moterį ax.gif ir patys linkę daugiau duoti, nei gauti ax.gif . Bent jau mano variantas toks dabar. Jei liautųsi nežinau kas būtų, neįsivaizduoju ir įsivaizduoti nenoriu. Mes susitinkam ne tik sexiukui... kartu valgom, parduotuvės, poliklinikos, visi kiti reikalai. Su vyru santykiai... nežinau, abu daug dirbam, retai matomės, mažai šnekamės, man rodos aš jį erzinu, jis mane, bet žmogus jis stiprus, su juo kaip už mūro sienos. Kartais ta mūro siena aišku vargina. Mylimės 5 kart į metus lotuliukas.gif . Anksčiau būdavo užuosdavo mano nuklydimus, ir dabar pradžioj buvo užuodęs, nes vis tiek ir meilužiui reikia laiko, reiškias keičiasi mano grafikas. Bet dabar jis pasikeitęs nusistovėjo, lyg man nieko nesako. Bet nežinau ar neįtaria. Ir aišku bijočiau jei sužinotų.

QUOTE(AistraXXX @ 2015 05 06, 22:30)
O numatai tokia galimybe?

Skyrybų? Nežinau. Labai juk daug dalykų... pas jį keli vaikai, vienas visai mažutis, pas mane taip pat vaikas. O ir buitis sugadintų viską... Planuoja su vyru visgi ir atostogas, ir naujus namus... Tiksliau viską daro jis, nes jo žodis viskame galutinis unsure.gif . Aš jau niekur nebesikišu. Va taip ir atsiskyrė mūsų gyvenimai. Jis gyvena, o aš šalia jo..

O kaip jūsų reikalai? Vyrai? Meilužiai? Kaip laikosi visos pusės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerimeja: 07 gegužės 2015 - 08:56
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 05, 21:25)
biggrin.gif as tai galvoju ko cia tos Lietuvos moterytes taip labai jau nori.  biggrin.gif
As tai alpciau del amzinos meiles ir vaiku, bet kazi ar anas sitai siule  g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Kažin ar labai jau daug meilužių ( nepriklausomai nuo lyties) savo širdį ir ranką siūlo , gal visi tik "papramogaut" nori, o barsčiai skanesni visgi namie g.gif

Papildyta:
QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 06, 14:13)
Žinok nežinau, kažkoks tas skonis pas mus keistas darosi  g.gif . Karts nuo karto išlenda kalbos apie skyrybas, vaikus, galimą bendrą ateitį. Pati savęs nesuprantu, kartais man atrodo, kad aš žaidžiu, bet kas jo galvoj dedasi aš nežinau ir kartais atrodo, kad jis rimtai kažką mąsto, planuoja. Jis vyresnis šiek tiek, jaučiu, kad galimai jis vertina realiai visą situaciją, kažką mąsto, galvoja, delioja... O aš jaučiuos toliau kaip narkomanas... O gal ir pati be jo nebegaliu? Nežinau. Kažkokių drugelių pas mus nėra, mes matomės ir bendraujam kiekvieną dieną. Jaučiuos lyg tai būtų kaip stabilus partneris... Nežinau ar aš jį, ar jis mane už nosies vedžioja? Bet atvirai, bijau, kad gali baigtis dvejom skyrybom.

Taip ir bus, jei sutuoktiniai sužinos. Ir liksit viena prie suskilusios geldos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2015 05 07, 09:51)
Taip ir bus, jei sutuoktiniai sužinos. Ir liksit viena prie suskilusios geldos smile.gif

Kaip puikiai jūs viską žinot lotuliukas.gif . Ir kodėl viena? g.gif O gal kaip tik su meilužiu tolimesnis gyvenimas būtų pasakoj.
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 07, 11:28)
Kaip puikiai jūs viską žinot  lotuliukas.gif . Ir kodėl viena?  g.gif O gal kaip tik su meilužiu tolimesnis gyvenimas būtų pasakoj.

lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 07, 10:28)
Kaip puikiai jūs viską žinot  lotuliukas.gif . Ir kodėl viena?  g.gif O gal kaip tik su meilužiu tolimesnis gyvenimas būtų pasakoj.

pasakykit, prasau, kad cia buvo ironija biggrin.gif
Atsakyti