QUOTE(S.B.M @ 2015 05 06, 15:52)
vyresnis, tai sakyčiau kaip tik turėtų nepult galvot apie permainas
daug dėmesio nuolat rodo? Ar nebus tas variantas, kad galvoji žaidžianti, nes esi perpildyta dėmesiu, o jei jis liautųsi - negalėtum be jo?
Beje, o kokie tavo santykiai su vyru? Mylit, mylitės?
Ar atrodo, kad įtaria jis kažką?
Vat aš irgi galvojau, kad vyresnis protingesnis. Net nežinau dabar kas per situacija, gal reikia laiko, kad viskas susidėliotų arba į ribotus meilužių santykius, arba vystyt rimtai, o gal jis visgi tas mano žmogus? Dėmesio, tai žinai, gal vienai atrdytų daug, o kitai mažai. Man asmeniškai atrodo daug, nes vyras dėmesio nerodo. Gėlių ir dovanų neneša, bet įvairios smulkmenos, begalinis rūpestingumas, visgi manau, kad vyresni moka apeit aplink moterį

ir patys linkę daugiau duoti, nei gauti

. Bent jau mano variantas toks dabar. Jei liautųsi nežinau kas būtų, neįsivaizduoju ir įsivaizduoti nenoriu. Mes susitinkam ne tik sexiukui... kartu valgom, parduotuvės, poliklinikos, visi kiti reikalai. Su vyru santykiai... nežinau, abu daug dirbam, retai matomės, mažai šnekamės, man rodos aš jį erzinu, jis mane, bet žmogus jis stiprus, su juo kaip už mūro sienos. Kartais ta mūro siena aišku vargina. Mylimės 5 kart į metus

. Anksčiau būdavo užuosdavo mano nuklydimus, ir dabar pradžioj buvo užuodęs, nes vis tiek ir meilužiui reikia laiko, reiškias keičiasi mano grafikas. Bet dabar jis pasikeitęs nusistovėjo, lyg man nieko nesako. Bet nežinau ar neįtaria. Ir aišku bijočiau jei sužinotų.
QUOTE(AistraXXX @ 2015 05 06, 22:30)
O numatai tokia galimybe?
Skyrybų? Nežinau. Labai juk daug dalykų... pas jį keli vaikai, vienas visai mažutis, pas mane taip pat vaikas. O ir buitis sugadintų viską... Planuoja su vyru visgi ir atostogas, ir naujus namus... Tiksliau viską daro jis, nes jo žodis viskame galutinis

. Aš jau niekur nebesikišu. Va taip ir atsiskyrė mūsų gyvenimai. Jis gyvena, o aš šalia jo..
O kaip jūsų reikalai? Vyrai? Meilužiai? Kaip laikosi visos pusės?