Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

Nemanau, kad jos jausmai exu susije su vyro neistikimybe, juk jau tuokesi myledama exa, visada ji mylejo, jos zodziais.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 04 19, 19:24)
O todel ziuriu i ja kitaip, nes jis vyras buvo ja isdaves. Jis pats yra pvz zmonai. Ji jo nepaliko, saugojo seima, bet speju randai ir plysiai zioja. Tik faktas, kad ne viskas taip paprasta. Kaip ir jos vyrelis papuoles i kita barikadu puse.
Papildyta:

Tai neskaityk isvis, uzknisi su savo sapalionem vis primetinedama kazka is kazkur.

Vadinasi viskas priklauso nuo situacijos, taip? Bet kitom istorijom situacijos jūsų kažkodėl nedomina.

Nesinervuok. Ir neskaityk.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 20:16)
Manau, kad tikrai mazai. Pasikartosiu, nekalbu apie trumpalaikius santykius, tokiu atveju, as tikiu, kad galima ir be jausmu.

Kas yra trumpalaikiai? ar daleiskim keli metai yra trumpalaikiai?

Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 20:25)
Nemanau, kad jos jausmai exu susije su vyro neistikimybe, juk jau tuokesi myledama exa, visada ji mylejo, jos zodziais.

Na sulauksim OT atsakymo, faktas, kad geriems darbams jie nepaskatino ir ja paveike. Nu netikiu, kad taip ir gyveno kaip su sluota kampe, juk juos risa daug bendru ivykiu, dziaugsmu, isgyvenimu. Aisku prisiriso ir vertino ji. Kaip tai galejo jos nepaveikt g.gif Speju uzgavo dar ir kaip emociskai, kirto per saviverte, o atsiradus pirmoji meile ja pradejo sildyt vyrisku demesiu. Na manau, bet gal ir klystu. Jai geriau zinot.
Papildyta:
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 20:27)
Vadinasi viskas priklauso nuo situacijos, taip? Bet kitom istorijom situacijos jūsų kažkodėl nedomina.

As domiuos visom istorijom, kurias perskaitau ir imu komentuot. Bet turiu ir savo nuomone ir visad linkejau neistikimiesiems but isduotiems mylimuju, na juk kitaip nesuzinosi ka darei/ai smile.gif Bet OT ir siaip mano favorite biggrin.gif

Kad jus vis is kazkur kazka istraukiat, toli grazu neisigilinus. Jau geriau net neminetumet, kad kazkur skaitet nedaskaitet. Nerimtai skamba.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 19:20)
Tas tiesa. Matyt, anot tu, svarbu, kad nesidulkinai, o kad kitam meilius zodzius sakei, apie meile kalbejai, jo geidei, bendravai paslapcia nuo vyro, tai nieko tokio, tu vis tiek baisiai myli savo vyra  biggrin.gif .

visada dvigubi standartai biggrin.gif

QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 19:27)

Ir taip aisku, kad nuo situacijos. Kitom iskarto klausimai, tai kodel gyvenini su savo vyru? kaip jis nesupranta ir pan.

OT istekejo nemyledama bent as taip suprantu, o kitos metu metus mylejo ir gyveno istikimos, bet va atsitiko ir jos vistiek kaltesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strawberry: 19 balandžio 2015 - 19:34
QUOTE(open @ 2015 04 19, 19:33)
As domiuos visom istorijom, kurias perskaitau ir imu komentuot. Bet turiu ir savo nuomone ir visad linkejau neistikimiesiems but isduotiems mylimuju, na juk kitaip nesuzinosi ka darei/ai smile.gif Bet OT ir siaip mano favorite biggrin.gif

Kad jus vis is kazkur kazka istraukiat, toli grazu neisigilinus. Jau geriau net neminetumet, kad kazkur skaitet nedaskaitet. Nerimtai skamba.

Akivaizdu
Man jūsų nuomonė apie mane nerūpi. Aš savosios apie jus nepateikiu.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 20:25)
O negalima? Nesiruošiu skaityti niolika temų, rašau iš to, kiek skaičiau. Jūsų išvados taip pat nėra teisingos, nes tiksliai visko juk nežinote, bet vistiek gi rašot.

bet as bent perskaitau pries komentuodama biggrin.gif . o jei jus kazko nedasakot, tai as gi ne extrasense, kad atspeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 04 19, 20:33)

visad linkejau neistikimiesiems but isduotiems mylimuju, na juk kitaip nesuzinosi ka darei/ai smile.gif

nu jo.

QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 20:33)

OT istekejo nemyledama bent as taip suprantu, o kitos metu metus mylejo ir gyveno istikimos, bet va atsitiko ir jos vistiek kaltesnes.

as irgi taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 20:27)

domina. bet gi nepasakoji, tai darom isvada, kad neturi kaip pasiteisint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 19:28)
Kas yra trumpalaikiai?  ar  daleiskim keli metai yra trumpalaikiai?

Ilgalaikiai. Trumpalaikiai-savaite, menuo, keli, o pusmetis jau nemazai, kaip mieluziavimui.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 20:36)
Akivaizdu
Man jūsų nuomonė apie mane nerūpi. Aš savosios apie jus nepateikiu.

Tai aisku akivaizdu. O jus apie savo gyvenima ar ka papasakojote, nuosirdziai be melo? Ar pas jus viskas puiku, tik smagu cia pablevyzgot, kitas uz ausyciu patampyt. Jei ka pasakojot, mielai paskaityciau, tada kazkur kazka pamineciau, isreiksciau savo nuomone. Kaip kad jus darote, butu pusiasvyra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 20:33)
visada dvigubi standartai biggrin.gif
Ir taip aisku, kad nuo situacijos. Kitom iskarto klausimai, tai kodel gyvenini su savo vyru? kaip jis nesupranta ir pan.

ir jai buvo tie patys klausimai rolleyes.gif

nu prie ko cia kaltesnes? cool.gif kas cia matuoja kaltes dydi? diskutuojam ir tiek, nesusireiksmink tu su sava istorija biggrin.gif . kasdienybe forume tokios istorijos

siaip pritariu open, kad lb sveika neistikimajam but isduotam paciam cool.gif . tada lb staigiai supranta, apsiauna kito batus ir mato, kad oi kaip skaudziai trina.
Atsakyti