Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(open @ 2015 04 19, 19:41)
Tai aisku akivaizdu. O jus apie savo gyvenima ar ka papasakojote, nuosirdziai be melo? Ar pas jus viskas puiku, tik smagu cia pablevyzgot, kitas uz ausyciu patampyt. Jei ka pasakojot, mielai paskaityciau, tada kazkur kazka pamineciau, isreiksciau savo nuomone. Kaip kad jus darote, butu pusiasvyra smile.gif

O kam man ką pasakot? Temai aš netinku.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 19:44)
siaip pritariu open, kad lb sveika neistikimajam but isduotam paciam cool.gif . tada lb staigiai supranta, apsiauna kito batus ir mato, kad oi kaip skaudziai trina.

Man nereiktu nei tu batu apsiauti, kad suprasciau, kaip tai skaudu, uztenka vien pagalvoti, kas butu, jei mane vyras isduotu, ir visai nesvarbu, ar dvasiskai, ar fiziskai, todel ir nekyla noras sakyti, kaip smagu tie meiluziai, nieko cia baisaus, tai tik seksas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 19 balandžio 2015 - 19:47
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 19:47)
Man nereiktu nei tu batu apsiauti, kad suprasciau, kaip tai skaudu, uztenka vien pagalvoti, kas butu, jei mane vyras isduotu, ir visai nesvarbu, ar dvasiskai, ar fiziskai, todel ir nekyla noras sakyti, kaip smagu tie meiluziai, nieko cia baisaus, tai tik seksas biggrin.gif .

drinks_cheers.gif
toli gražu nuo vien tik seksas..
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 20:44)
ir jai buvo tie patys klausimai rolleyes.gif

nu prie ko cia kaltesnes? cool.gif kas cia matuoja kaltes dydi? diskutuojam ir tiek, nesusireiksmink tu su sava istorija biggrin.gif . kasdienybe forume tokios istorijos

siaip pritariu open, kad lb sveika neistikimajam but isduotam paciam cool.gif . tada lb staigiai supranta, apsiauna kito batus ir mato, kad oi kaip skaudziai trina.

As tai vadovaujuos patarle- kaip sauksi, taip atsilieps. Tai ne tik neistikimybei, bet bet kokiai siatuacijai taikau. Ir gaunu pati atgal, tik isitikinau, kad tada ateina suvokimas, gavus atgal. Bet ne visad gauna ar gaunam atgal tuo paciu budu.

QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 20:46)
O kam man ką pasakot? Temai aš netinku.

Na nebutinai apie istikimybe, bet siaip prisikunk prie temutes, jei jau skaitai ta kita tema. O dabar lyg kazka kazkur apie mus skaitei, tik islendi is krumu pasakyt. Galim pazinti praplest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 19:44)
ir jai buvo tie patys klausimai rolleyes.gif

nu prie ko cia kaltesnes? cool.gif kas cia matuoja kaltes dydi? diskutuojam ir tiek, nesusireiksmink tu su sava istorija biggrin.gif . kasdienybe forume tokios istorijos

ir ji taip pat i juos atsake kaip mes 4u.gif Nes jai seima yra tokia pati kaip mums musu.
Niekas nesusireiksmina, nes kiekvienam savo gyvenimas.
Atrodo, kad niekas nesupranta, kad tai gali skaudziai trinti ir ne tik trinti, bet ir supuliuoti.
Atsakyti
OT skiriasi nuo kitu tuom, kad nors ir jaucia stiprius jausmus, buvo sumisus ir pasimetus, liejo asaras, bet apsisprende ir sueme save i rankas. Ir taip as manau jei ji butu isketus kojas ji taptu tokia pacia istorija kaip ir visos cia +- biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 20:41)
Ilgalaikiai. Trumpalaikiai-savaite, menuo, keli, o pusmetis jau nemazai, kaip mieluziavimui.

tai tavo nuomone pusmecio be jausmu buti negali?

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 20:44)

savaime suprantama, kad labai skaudziai trina. bet tokia pamoka vargiai ka tepadetu moraline prasme.
kaip tik sunkiau ant sazines zinant kad kitas atsispiria.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 04 19, 19:56)
Na nebutinai apie istikimybe, bet siaip prisikunk prie temutes, jei jau skaitai ta kita tema. O dabar lyg kazka kazkur apie mus skaitei, tik islendi is krumu pasakyt. Galim pazinti praplest smile.gif

Aš gi jus erzinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2015 04 19, 19:56)
OT skiriasi nuo kitu tuom, kad nors ir jaucia stiprius jausmus, buvo sumisus ir pasimetus, liejo asaras, bet apsisprende ir sueme save i rankas. Ir taip as manau jei ji butu isketus kojas ji taptu tokia pacia istorija kaip ir visos cia +-  biggrin.gif

Po kiek laiko ji suėme save į rankas? Galbūt ryto kuri kita lygiai taip pat suims save į rankas, kaip ir ji.
Atsakyti
OT skiriasi nuo kitu tuom, kad nors ir jaucia stiprius jausmus, buvo sumisus ir pasimetus, liejo asaras, bet apsisprende ir sueme save i rankas. Ir taip as manau jei ji butu isketus kojas ji taptu tokia pacia istorija kaip ir visos cia +-  biggrin.gif

Dar nesusieme, toli grazu, dar kankinasi ir laukia jo zinuciu. Kaip ten sakoma, nepersokes griovio, nesakyk op mirksiukas.gif , o ir lengva susilaikyti, kai tas zmogus laabai toli rolleyes.gif, tai toks cia ne praskietimas koju lotuliukas.gif .

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 19:57)
tai tavo nuomone pusmecio be jausmu buti negali?

Puse metu tik pliko sekso? As netikiu tuom smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 19 balandžio 2015 - 20:00
QUOTE(open @ 2015 04 19, 20:56)
As tai vadovaujuos patarle- kaip sauksi, taip atsilieps. Tai ne tik neistikimybei, bet bet kokiai siatuacijai taikau.

As nelabai tikiu atpildu. Tiek geru, tiek blogu. Yra labai ziauriu dalyku pasaulyje, kurie nesulaukia atpildo.
Papildyta:
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 21:00)
ai tas zmogus laabai toli  rolleyes.gif, tai toks cia ne praskietimas koju  lotuliukas.gif  .
Puse metu tik pliko sekso? As netikiu tuom smile.gif.

as tikiu. jeigu zmogui reik butent sekso. ne sviezienos. o butent tinkancio sekso partnerio.
Atsakyti

Bet ji istekejo nemyledama, nu moterys kaip jus sita pamirstat? Tai cia dar blogiau kito zmogaus atzvilgiu tada, jei jau iki tiek vartom biggrin.gif
Man labai idomu kaip butu cia reaguojama, ateitu jauna mergaite ir sakytu, nu principai neleidzia myliu ta savo ex, bet sitas siulo patogu gyvenima, jis toks ir anoks, kad ir kaip ta myliu isteku uz kito. Tai kas cia tada?

As neturiu nieko pries OT, man tikrai tas pat, cia kiekvienas zmogus sprendzia, kas jam geriau.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 20:04)
As nelabai tikiu atpildu. Tiek geru, tiek blogu. Yra labai ziauriu dalyku pasaulyje, kurie nesulaukia atpildo.
Papildyta:

as tikiu. jeigu zmogui reik butent sekso. ne sviezienos. o butent  tinkancio sekso partnerio.

Net jei ir reikia tik sekso, vyrai turbut beveik visi tik to ir iesko, ieskodami meiluzes, dar nereiskia, kad ilgainiui nieko nepajus savo sekso partneriai, net ir tokie nera apsaugoti nuo jausmu.
Atsakyti