QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 20:56)
ir ji taip pat i juos atsake kaip mes

Nes jai seima yra tokia pati kaip mums musu.
Niekas nesusireiksmina, nes kiekvienam savo gyvenimas.
Atrodo, kad niekas nesupranta, kad tai gali skaudziai trinti ir ne tik trinti, bet ir supuliuoti.
tai jei tau skauda ir puliuoja, kokio velnio nesioji??? kas cia, aukos mentalitetas?
ir manai, kad tavo vyrui suzinojus apie neistikimybe, skaudetu maziau nei tau?

bliamba, jau isivaizduoju, ateina vyras ir sako, nu va man taip skaudejo, kol buvau neistikimas, taip sazone grauze, bet vis tiek kankinausi ir toliau laksciau na lievo. bet nu ziauriai skaudejo

. tai uz savo veiksmus neatsakyciau, rimtai, nes cia veidmainyste kvadratu
as esu tikra, kad zmogus samoningai nutaria sugult su kitu, visada samoningai. taip, jausmai, isimylejimas, aistra, gali buti ir netyciniai. bet neistikimybes netycia nebuna. reiskia jam tai yra maloniau uz ramia sazine, reiskia tie malonumai jam kompensuoja savigrauza. nu nebent esi visai be galvos ir nesugebi suvokt, ka darai
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 20:57)
tai tavo nuomone pusmecio be jausmu buti negali?
savaime suprantama, kad labai skaudziai trina. bet tokia pamoka vargiai ka tepadetu moraline prasme.
kaip tik sunkiau ant sazines zinant kad kitas atsispiria.
mano nuomone, negali.
o cia jaunkaip pateiksi

. jei kaip suklydima, tai partneriui palengves. o jei kaip pamoka, gali ir padet suprast.
as pazistu viena seima, kur abu sutuoktiniai vienas kitam atsikersyjo tokiais budais, o po to buvo baisi krize, kuria jie sugebejo issisprest, sugebejo vienas kitam atleist ir netgi isimylejo vienas kita is naujo. ir nutare pradet is naujo gyvenima, nuo tuscio lapo. bet kartu. kol kas lb maloniai jiedu atrodo, jau 7m po to ivykio