Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 20:04)
as tikiu. jeigu zmogui reik butent sekso. ne sviezienos. o butent  tinkancio sekso partnerio.

Tikiu, kad gali reikėti tik sekso. Bet jausmai, mano nuomone, visada atsiranda. Vienokie ar kitokie.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 21:06)
Tikiu, kad gali reikėti tik sekso. Bet jausmai, mano nuomone, visada atsiranda. Vienokie ar kitokie.

kodel jie turetu atsirasti? jeigu zmogus tenkina tik toj srity.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 20:00)
Dar nesusieme, toli grazu, dar kankinasi ir laukia jo zinuciu. Kaip ten sakoma, nepersokes griovio, nesakyk op  mirksiukas.gif , o ir lengva susilaikyti, kai tas zmogus laabai toli  rolleyes.gif, tai toks cia ne praskietimas koju  lotuliukas.gif  .

butent, kad toli, jei butu salia kitaip tada kalbetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 20:06)

drinks_cheers.gif
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 20:09)
kodel jie turetu atsirasti?  jeigu zmogus tenkina tik toj srity.

Gal del to, kad tai zmogiska? Kazka jausti zmogui, su kuriuo bendrauji, o dar taip intymiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 21:06)
Net jei ir reikia tik sekso, vyrai turbut beveik visi tik to ir iesko, ieskodami meiluzes, dar nereiskia, kad ilgainiui nieko nepajus savo sekso partneriai, net ir tokie nera apsaugoti nuo jausmu.

na tai visko buna, gali ir pajusti, bet nebutinai. visiskai nebutinai.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 20:06)
Net jei ir reikia tik sekso, vyrai turbut beveik visi tik to ir iesko, ieskodami meiluzes, dar nereiskia, kad ilgainiui nieko nepajus savo sekso partneriai, net ir tokie nera apsaugoti nuo jausmu.

faktas, kad jie irgi neapsaugoti nuo jausmu, o kartais ir net didesniu, nei moteris.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 21:10)
drinks_cheers.gif

Gal del to, kad tai zmogiska? Kazka jausti zmogui, su kuriuo bendrauji, o dar taip intymiai mirksiukas.gif .

seksas kaip grynas veiksmas nera labai jau intymus. tai nieko bendro neturi su romantika.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 20:09)
kodel jie turetu atsirasti?  jeigu zmogus tenkina tik toj srity.

Nes žmonės susitikę nepuola tiesiai į lovą nepratarę vienas kitam nė žodžio. Nori nenori pradeda bendrauti, kalbėti, kažką pasipasakoti ir taip po truputį pradeda pažint vienas kitą. Nesakau, kad atsiranda meilė, bet simpatija, prisirišimas, pasiilgimas. Tai jausmai susiję ne tik su seksu.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 21:00)
Dar nesusieme, toli grazu, dar kankinasi ir laukia jo zinuciu. Kaip ten sakoma, nepersokes griovio, nesakyk op  mirksiukas.gif , o ir lengva susilaikyti, kai tas zmogus laabai toli  rolleyes.gif, tai toks cia ne praskietimas koju  lotuliukas.gif  .
Puse metu tik pliko sekso? As netikiu tuom smile.gif.

Kaip butu mes nezinom biggrin.gif burbos rutulio neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 20:56)
ir ji taip pat i juos atsake kaip mes 4u.gif Nes jai seima yra tokia pati kaip mums musu.
Niekas nesusireiksmina, nes kiekvienam savo gyvenimas.
Atrodo, kad niekas nesupranta, kad tai gali skaudziai trinti ir ne tik trinti, bet ir supuliuoti.

tai jei tau skauda ir puliuoja, kokio velnio nesioji??? kas cia, aukos mentalitetas? g.gif
ir manai, kad tavo vyrui suzinojus apie neistikimybe, skaudetu maziau nei tau? biggrin.gif bliamba, jau isivaizduoju, ateina vyras ir sako, nu va man taip skaudejo, kol buvau neistikimas, taip sazone grauze, bet vis tiek kankinausi ir toliau laksciau na lievo. bet nu ziauriai skaudejo doh.gif . tai uz savo veiksmus neatsakyciau, rimtai, nes cia veidmainyste kvadratu

as esu tikra, kad zmogus samoningai nutaria sugult su kitu, visada samoningai. taip, jausmai, isimylejimas, aistra, gali buti ir netyciniai. bet neistikimybes netycia nebuna. reiskia jam tai yra maloniau uz ramia sazine, reiskia tie malonumai jam kompensuoja savigrauza. nu nebent esi visai be galvos ir nesugebi suvokt, ka darai

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 20:57)
tai tavo nuomone pusmecio be jausmu buti negali?
savaime suprantama, kad labai skaudziai trina. bet tokia pamoka vargiai ka tepadetu moraline prasme.
kaip tik sunkiau ant sazines zinant kad kitas atsispiria.

mano nuomone, negali.
o cia jaunkaip pateiksi tongue.gif . jei kaip suklydima, tai partneriui palengves. o jei kaip pamoka, gali ir padet suprast.
as pazistu viena seima, kur abu sutuoktiniai vienas kitam atsikersyjo tokiais budais, o po to buvo baisi krize, kuria jie sugebejo issisprest, sugebejo vienas kitam atleist ir netgi isimylejo vienas kita is naujo. ir nutare pradet is naujo gyvenima, nuo tuscio lapo. bet kartu. kol kas lb maloniai jiedu atrodo, jau 7m po to ivykio
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 21:04)
As nelabai tikiu atpildu. Tiek geru, tiek blogu. Yra labai ziauriu dalyku pasaulyje, kurie nesulaukia atpildo.
Papildyta:

as tikiu. jeigu zmogui reik butent sekso. ne sviezienos. o butent  tinkancio sekso partnerio.

Na cia tik mano nuomone, bet kiek jo realiai sulaukia siuo atveju tai kitas klausimas. Kaip tu ir minejai, neteisybes daug pasauly.
Atsakyti
QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 21:05)
Bet ji istekejo nemyledama, nu moterys kaip jus sita pamirstat? Tai cia dar blogiau kito zmogaus atzvilgiu tada, jei jau iki tiek vartom biggrin.gif
Man labai idomu kaip butu cia reaguojama, ateitu jauna mergaite ir sakytu, nu principai neleidzia myliu ta savo ex, bet sitas siulo patogu gyvenima, jis toks ir anoks, kad ir kaip ta myliu isteku uz kito. Tai kas cia tada?

As neturiu nieko pries OT, man tikrai tas pat, cia kiekvienas zmogus sprendzia, kas jam geriau.

Kiek teko skaityt jos vyras vede ja zinodamas apie jos meilė ex g.gif taip pat ji ir dqbar vyrui prisipazino del jausmu ir seimos nestabilumo tik neivardino peizasties biggrin.gif
Atsakyti