Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(Rykute @ 2015 04 19, 20:16)
Kiek teko skaityt jos vyras vede ja zinodamas apie jos meilė ex  g.gif  taip pat ji ir dqbar vyrui prisipazino del jausmu ir seimos nestabilumo tik neivardino peizasties  biggrin.gif

Tarsi tai būtų visai nereikšmingas faktas..meilė kitam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 21:13)

as esu tikra, kad zmogus samoningai nutaria sugult su kitu, visada samoningai. taip, jausmai, isimylejimas, aistra, gali buti ir netyciniai. bet neistikimybes netycia nebuna. reiskia jam tai yra maloniau uz ramia sazine, reiskia tie malonumai jam kompensuoja savigrauza. nu nebent esi visai be galvos ir nesugebi suvokt, ka darai
mano nuomone, negali.

Taip pat priejau isvados, kad tai samoningas elgesys daznu atveju.
Atsakyti
Nepatinka reakcijos del OT? biggrin.gif

As is jos "lupu" negirdejau, kad jinai zavisi ir yra patenkinta savo situacija, o cia jau skirtingi dalykai, ponios.. O daugelis cia skaito, kad tai yra norma.
Oi, kokie skirtingi dalykai yra jausmine gama ir fiziologine, bet kas nera isgyvenes labai stipriu jausmu, tai ka cia paaiskinsi..Cia kaip su siena kalbeti rolleyes.gif Jeigu jus nesugebat VIEN seksualiniu santykiu atsisakyti, tai ko kabinejates prie OT? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 21:18)
Tarsi tai būtų visai nereikšmingas faktas..meilė kitam  smile.gif

Jei vyras nirejo vesti ja zinodamas apie meilę kitam tai man del to maziausiai skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 21:13)
Nes žmonės susitikę nepuola tiesiai į lovą nepratarę vienas kitam nė žodžio. Nori nenori pradeda bendrauti, kalbėti, kažką pasipasakoti ir taip po truputį pradeda pažint vienas kitą. Nesakau, kad atsiranda meilė, bet simpatija, prisirišimas, pasiilgimas. Tai jausmai susiję ne tik su seksu.

tai cia matyt skirtinga traktuote. nes mano skaleje simpatija nesukelia prisirisimo. simpatija yra simpatija. tiek, kad zmogus mielas. ne prie kiekvieno simpatisko zmogaus prisirisam.

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 21:13)

as pazistu viena seima, kur abu sutuoktiniai vienas kitam atsikersyjo tokiais budais, o po to buvo baisi krize, kuria jie sugebejo issisprest, sugebejo vienas kitam atleist ir netgi isimylejo vienas kita is naujo. ir nutare pradet is naujo gyvenima, nuo tuscio lapo. bet kartu. kol kas lb maloniai jiedu atrodo, jau 7m po to ivykio

taip, gali buti ir taip.
Papildyta:
QUOTE(open @ 2015 04 19, 21:20)
Taip pat priejau isvados, kad tai samoningas elgesys daznu atveju.

zinoma, kad samoningas.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 20:12)
seksas kaip grynas veiksmas nera labai jau intymus. tai nieko bendro neturi su romantika.

Sneki apie tai, ko pati nesi patyrus. Galetum dabar su bet kokiu is gatves paseksuoti? Juk cia nieko intymaus biggrin.gif .
Tavo vyras pasakytu, kad dulkino kita, bet sakytu, kad tai buvo tik seksas, kaip jaustymeis?Tai intymu, dar ir kaip, bet romantika tikrai ne prie ko. Bet tai ir ne tas pats, kas valgyti kokia bulviu kose.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 20:13)
tai jei tau skauda ir puliuoja, kokio velnio nesioji??? kas cia, aukos mentalitetas? g.gif
ir manai, kad tavo vyrui suzinojus apie neistikimybe, skaudetu maziau nei tau? biggrin.gif bliamba, jau isivaizduoju, ateina vyras ir sako, nu va man taip skaudejo, kol buvau neistikimas, taip sazone grauze, bet vis tiek kankinausi ir toliau laksciau na lievo. bet nu ziauriai skaudejo doh.gif . tai uz savo veiksmus neatsakyciau, rimtai, nes cia veidmainyste kvadratu

pas mane tai niekas nepuliuoja biggrin.gif ir vel ne taip suprantam vieni kitus biggrin.gif Bet macius aplinkoje tokiu atveju tikrai, net iki dabar praejus 5 metam po to fakto, vienas nesugeba tu zaizdu issivalyti, nors kitas zmogus jau kita seima sukures.
as negaliu spelioti, bet skaudetu tikrai ir butu tikras sokas jam.
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 19, 20:20)
Nepatinka reakcijos del OT?  biggrin.gif

As is jos "lupu" negirdejau, kad jinai zavisi ir yra patenkinta savo situacija, o cia jau skirtingi dalykai, ponios..  O daugelis cia skaito, kad tai yra norma.
Oi, kokie skirtingi dalykai yra jausmine gama ir fiziologine, bet kas nera isgyvenes labai stipriu jausmu, tai ka cia paaiskinsi..Cia kaip su siena kalbeti  rolleyes.gif  Jeigu jus nesugebat VIEN seksualiniu santykiu atsisakyti, tai ko kabinejates prie OT?  biggrin.gif

Ji tęsė tokia situaciją gan ilgai. Ar tai neparodo, kad žmogus ja patenkintas? Juk būdų tą nutraukti buvo.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 20:13)

mano nuomone, negali.

Gar ir kaip gali. Yra simpatija + geras laikas + geras seksas. Pvz., vyras nori daugiau, o moteris ne. Visaip buna.
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 19, 20:29)
Gar ir kaip gali. Yra simpatija + geras laikas + geras seksas. Pvz., vyras nori daugiau, o moteris ne. Visaip buna.

Ne apie tai kalbame, kas , ko nori, o apie tai, ka jaucia, gali jausti kazkokius jausmus, bet nenoreti nieko, apart sekso.
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 19, 21:29)

manau 99proc atvejunatsiras prisirisimas ir jausmai
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 20:38)
manau 99proc atvejunatsiras prisirisimas ir jausmai

drinks_cheers.gif
Atsakyti