Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(Monmorensi @ 2015 11 13, 11:57)
aš tai rimtai klausiau, jeigu ką biggrin.gif

Ir aš rimtai.
Kitą dalį dar turėsiu: jau yra planai išvykėlius parsigrąžint, ir panašiai smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Paskatinimui ir temos pagaivinimui biggrin.gif
alia kaledinis rinkinukas (nežinau kodėl bet man Lolitos buteliukai kaip močiūtės kalediniai eglutės žaisliukai blush2.gif )
user posted image

iš paskutiniu laimikių :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2015 11 13, 21:13)
Paskatinimui ir temos pagaivinimui biggrin.gif
alia kaledinis rinkinukas (nežinau kodėl bet man Lolitos buteliukai kaip močiūtės kalediniai eglutės žaisliukai  blush2.gif )
[....]

Mmm - Lolitos man buteliukai irgi nerealūs, tokie saldainiai biggrin.gif drinks_cheers.gif

Labai įdomi kolekcijos dalis. O kas ten viršuje, už Casabah?
Papildyta:
Tas smailiu / rytietiško stiliaus kamšteliu?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 13, 23:13)
Mmm - Lolitos man buteliukai irgi nerealūs, tokie saldainiai  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Labai įdomi kolekcijos dalis. O kas ten viršuje, už Casabah?
Papildyta:
Tas smailiu / rytietiško stiliaus kamšteliu?

Shafali Fleur Rare Yves Rocher wub.gif
o lolitos obuoliukai man tik gražūs, bet kvapas tai schmoll.gif
Atsakyti
Laimikiai buvo tikrai neprasti biggrin.gif
O as neatpazistu juodo butelio paciam gale g.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2015 11 13, 22:14)
Shafali Fleur Rare Yves Rocher wub.gif
o lolitos obuoliukai man tik gražūs, bet kvapas tai  schmoll.gif

Man tas pats [su Lolita biggrin.gif ]

O to Rocher kvapo nepažįstu... Aišku bus jau ir nebegaminami veikiausiai?
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 11 13, 23:34)
Laimikiai buvo tikrai neprasti  biggrin.gif
O as neatpazistu juodo butelio paciam gale  g.gif

senukas Arpege Lanvin, su auksiuniu burbulikų ant kamštelio kuris netilpo biggrin.gif ir su įskilusiu pukštuku,tad praledžia kaip reikalas kada bandai purkšti , ir net apvertus, bet kvapas išsilaikės, iš meginuku nelabai kvapas man patiko o su šias supratau visą grožį
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 13, 23:48)
Man tas pats [su Lolita biggrin.gif ]

O to Rocher kvapo nepažįstu... Aišku bus jau ir nebegaminami veikiausiai?

švelnus rytietiški, senukas splash, oj yves rocher turiu nemažai ir dauguma pradublioti edt, edp ir miniatiuros, bet nežinau kada susiruošiu sudelioti doh.gif
Atsakyti
julkanos, išgryninote kolekciją ar čia ne viskas?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2015 11 13, 23:10)
senukas Arpege Lanvin, su auksiuniu burbulikų ant kamštelio kuris netilpo  biggrin.gif ir  su įskilusiu pukštuku,tad praledžia kaip reikalas kada bandai purkšti , ir net apvertus,  bet kvapas išsilaikės, iš meginuku nelabai kvapas man patiko o su šias supratau visą grožį
Papildyta:

švelnus rytietiški, senukas splash, oj yves rocher turiu nemažai ir dauguma pradublioti edt, edp ir miniatiuros, bet nežinau kada susiruošiu sudelioti  doh.gif

As tokiu irgi noreciau , net ir su nusuktu purkstuku biggrin.gif Kazkaip mane pradejo vintazai zaveti . Nemoku ju i zmones isvest , bet namuose sau labai labai wub.gif

O del Rocher tai senai pastebejau , kad silpnuma turite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 11 14, 04:19)
julkanos, išgryninote kolekciją ar čia ne viskas?

ne ne viskas , kažkada dėjau čia daugiau, ir vakar netraukiau jau tų kurie "pustušti, be kamšteliu, ir t.t." vien žo nelabai kondicijoje biggrin.gif

Tantamm na nežinau kodėl bet Yves Rocher mano odai senos versijos rytietiškų kvepalų labiausiai tinkančios , komplimentų gaunu daugybė ( Neblina , Venise, 8e jour ir Shafali ant karščiu , Nature ant "dregno, šalto" oro lyderiai biggrin.gif ) ,
dabartiniai kvapai na ne visai kad nepatinka o tiesiog "too much" , viskas kvepia vienodai ar tai kvepalai, ar rankų kremai, ar šampunai ar indų ploviklis ar skalbimo milteliai - nors manu kad ne kvepalų kurėjai kalti o "химпроизводство со своими отдушками" kurie seka madą
anksčiau išsiskirdau iš minios šukosenom ir plaukų spalvom, dabar kvapų lotuliukas.gif mano velniai neduoda man ramybės doh.gif
Atsakyti
julkanos, graži kolekcija, išskirtinis skonis, vienu žodžiu - žavu mirksiukas.gif Kas tas salotinis prie Poison?
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 11 14, 13:30)
julkanos, graži kolekcija, išskirtinis skonis, vienu žodžiu - žavu mirksiukas.gif  Kas tas salotinis prie Poison?

ačiū smile.gif , ten parfumas Clea Yves Rocher
Atsakyti