Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(varine @ 2015 07 07, 23:06)
Net grizau pasiziureti, koks ten tas faraonas  biggrin.gif Isties kazkaip uz perlu pasimete...O apie ka tas grazuolis?

QUOTE(Tantamm @ 2015 07 08, 07:19)
Sugrizau ir as paziureti, bet kazkaip i perlus labiau ziurisi vistiek  biggrin.gif

Oreole, aciu, lauksiu Jusu ispudziu smile.gif

Merginos, aprasiau ispudziu temoje 4u.gif Del manes mielai galim tujintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 07 02, 07:32)
Oriole-pavydetinas nuoseklumas, istikimybe ir pagarba mylimiems kvapams (kvepalams)!
Respectas smile.gif
Ispudinga!

drinks_cheers.gif

Oriole, pavėlavus aš - biggrin.gif - Super ! thumbup.gif
Tokia tvarkinga, ir, kaip rašė bellete, - nuosekli drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 07 13, 09:38)
drinks_cheers.gif

Oriole, pavėlavus aš -  biggrin.gif - Super !  thumbup.gif
Tokia tvarkinga, ir, kaip rašė bellete, - nuosekli  drinks_cheers.gif

Labai labai aciu!

(Nenuoseklioji dalis liko uz kadro biggrin.gif )
Atsakyti
oriole, gražus vaizdelis 4u.gif

Laukiam likusios dalies "už kadro". Nors, jaučiu, mačiau ją fragranticoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 07 13, 12:51)
oriole, gražus vaizdelis 4u.gif

Laukiam likusios dalies "už kadro". Nors, jaučiu, mačiau ją fragranticoj smile.gif

Aciu 4u.gif Gerai smile.gif
Ai, Fragranticoj buvau kazkada kazka imetus, bet tyngiu tvarkytis ten, tai jau seniai ten viskas neaktualu blush2.gif O jus darbstesnes nei as, palaikot tvarka?
Atsakyti
Nu laba dieną draugės biggrin.gif 4u.gif

Kadangi šiandien esu džiugi, nuspręndžiau pasirodyt savo oflaktorinį džiaugsmą.
Čia saujelė nedidukė, bet širdį džiugina, nes kvapai tikrai mylimi, laiko patikrinti, iškeliavę - parkeliavę, pakankamai susigulėję. Dar yra visokių idėjų, bet su šiais jau bene dalį tapatybės atspindžiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Rastafarinai, a ko nuotrauka tokia maza? lens.gif Kiausiukai fainuoliai. thumbup.gif Ir aciu, kad atgaivinai temute 4u.gif , kazkaip primirsta buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 11 11, 09:12)
Rastafarinai, a ko nuotrauka tokia maza?  lens.gif Kiausiukai fainuoliai.  thumbup.gif  Ir aciu, kad atgaivinai temute  4u.gif , kazkaip primirsta buvo.  biggrin.gif

Maža ? g.gif Matai, pakoreguosiu - vis dėjau tokią gigantę metė, tai va pasisuko į kitą pusę reikalas biggrin.gif

Jo, reanimavau bikį biggrin.gif
Papildyta:
DIČKĖ FOTO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 lapkričio 2015 - 09:45
Vo, dabar jau kitas reikalas! Uui kiek geriu ir mano vertinamu labai bigsmile.gif Voile d'Ambre, Poeme, Opium, Shalimar, 1804 ... Labai idomu koks gi tas Tete a tete kvapas?
Atsakyti
thumbup.gif

Turiu įtarima, kad šitas Opium butelaitis yra kažkada ir pas mane pabuvojęs biggrin.gif nes lygiai toks pats ir likutis panašus. Nors gal ir klystu smile.gif

Kaip jums tie Nero Assoluto? Atrodo truputį iš kitos operos, nei kiti jūsų kvepalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 11 lapkričio 2015 - 10:57
QUOTE(oriole @ 2015 11 11, 10:18)
Vo, dabar jau kitas reikalas! Uui kiek geriu ir mano  vertinamu labai  bigsmile.gif  Voile d'Ambre, Poeme, Opium, Shalimar, 1804 ... Labai idomu koks gi tas Tete a tete kvapas?

drinks_cheers.gif

Tete a tete net nežinau, į ką... Sunkus toks, teatrinis, mamų biggrin.gif Nesaldus. Gal šipras toks?

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 11 11, 10:23)
thumbup.gif

Turiu įtarima, kad šitas Opium butelaitis yra kažkada ir pas mane pabuvojęs biggrin.gif nes lygiai toks pats ir likutis panašus. Nors gal ir klystu smile.gif

Kaip jums tie Nero Assoluto? Atrodo truputį iš kitos operos, nei kiti jūsų kepalai.

Opiumas iš Šiaulių atvyko pas mane smile.gif

Nero taip, dovana biggrin.gif Iš "šiuolaikinės operos", sakyčiau. Bet turi kažką tokio - gal tas intensyvumas? Jei jau nori apsauginį energetinį ratą pasidaryt, tai reikia šitų purkšt smile.gif. Ypač buteliukas gražus,- toks, mano akiai, bizantiškas, su cerkvių popais [ta karūnėlė ant kamštelio?] asocijuojasi biggrin.gif . Man gražu ta stilistika - tai va, kaip asociatyviai čia tas patikimas reiškiasi smile.gif.
Atsakyti
Super kvepalai! Tik Cavalli neteko bandyti g.gif O Tet a Tet turėjau prieš 100metų, buvo toks kvadratinis splash buteliukas, kvepalai buvo labai koybiški, beveik "prancūziški" lotuliukas.gif
Atsakyti