Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Man Statkevičiaus kvepalai dieviški wub.gif Kveplia bažnyčia žiemą, kai dega daug žvakių ir prieblanda ir šilta. Tik vienas vienintelis minusas - jie ant mao odos laikosi gan neilgai sad.gif
Atsakyti
Levanda81 Labai grazi ir skoningai rafinuota kolekcija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2015 11 18, 17:56)
Levanda81 Labai grazi ir skoningai rafinuota kolekcija  wub.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Levanda81, labai grazi, kelianti nuotaika kolekcija! Galima rasti visko, visokioms progoms, labai faina! Matau daug ir mano labai vertinamu kvepalu smile.gif
Norejau paklausti, ar kyla ranka naudoti JPG Fragile EdP? (ar kaip vertybe laikot, kaip kad daro ne kurie blush2.gif )
Atsakyti
Atnaujinau šios temos favorą, o čia tiek naujienų! rasyafarinai, julkanos, levanda81, ačiu už džiaugsmą pamatyti jūsų kolekcijas.
Seniai ruošiausi įdėt savo Guerlain 'us, nes šiek tiek atsinaujinau smile.gif . Štai ir mes:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 18 lapkričio 2015 - 20:49
Levanda81, tikrai labai miela kolekcija wub.gif

ByKi , na pasirodei vel dalimis biggrin.gif smile.gif Idomu butu paziuret i visa lobiu sala wub.gif wub.gif wub.gif O kas pas tave auksiniame dekle?
Atsakyti
by ki, jau kokie Guerlain grazuoliai! Vis delto kiek daug geru emociju kvepalai duoda - netgi ju neuodziant, vien tik ziurint i juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 11 19, 00:24)
ByKi , na pasirodei vel dalimis  biggrin.gif  smile.gif Idomu butu paziuret i visa lobiu sala  wub.gif  wub.gif  wub.gif O kas pas tave auksiniame dekle?

Visus lobius pačiai būtų baisu ištraukti blush2.gif
Jicky

QUOTE(oriole @ 2015 11 19, 00:32)
by ki, jau kokie Guerlain grazuoliai! Vis delto kiek daug geru emociju kvepalai duoda - netgi ju neuodziant, vien tik ziurint i juos  smile.gif

Va taip ir būna. Kaip "царь Кощей над златом"... Ištraukiu kolekcijos dalį, pasimėgauju vaizdu, bet tai net ne pusė malonumo. Pauostyti iš buteliukų - beveik pilnas. Geriausia visis ant kuno uzsidėti, kurį kur, ir išdurnėti nuo absoliučios laimės. blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip čia taip nepastebėjau by ki Guerlainų. Gražu thumbup.gif
Atsakyti
Oho, kiek gėrių akims bigsmile.gif

Pritarsiu Tantamm, kad rodyt reikia viską!
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ne visai i tema biggrin.gif Nufotkinau pries atsisveikinima cray.gif Bet ko nepasigrozet, ane ? ax.gif
user posted image

Atsakyti
by ki, man kaip ir visada labai įdomu akis paganyti į kvepalų kolekcijas smile.gif

QUOTE(oriole @ 2015 11 18, 20:31)
Levanda81, labai grazi, kelianti nuotaika kolekcija! Galima rasti visko, visokioms progoms, labai faina! Matau daug ir mano labai vertinamu kvepalu smile.gif
Norejau paklausti, ar kyla ranka naudoti JPG Fragile EdP? (ar kaip vertybe laikot, kaip kad daro ne kurie blush2.gif )

Iš tikrųjų man tiek edt, tiek edp fragile yra nostalginia kvepalai, primenantys studentavimo pradžią smile.gif Tad vieninteliai nostalginiai kvepalai, kurių nekyla ranka parduoti. Turiu ir kitų nostalginių, bet kiti tiek sentimentų nesukelia, kitką pardaviau. Retai su jais kvepinuosi ir turbūt tik ant riešo, tam kartui pasisvaiginti biggrin.gif

anira12, o kodėl šitą gėri parduodate? Kaip suprantu nelabai su entuziazmu g.gif
Atsakyti