Man Statkevičiaus kvepalai dieviški
Kveplia bažnyčia žiemą, kai dega daug žvakių ir prieblanda ir šilta. Tik vienas vienintelis minusas - jie ant mao odos laikosi gan neilgai
Levanda81 Labai grazi ir skoningai rafinuota kolekcija
QUOTE(WWWitch @ 2015 11 18, 17:56)
Ačiū
Levanda81, labai grazi, kelianti nuotaika kolekcija! Galima rasti visko, visokioms progoms, labai faina! Matau daug ir mano labai vertinamu kvepalu 
Norejau paklausti, ar kyla ranka naudoti JPG Fragile EdP? (ar kaip vertybe laikot, kaip kad daro ne kurie
)
Norejau paklausti, ar kyla ranka naudoti JPG Fragile EdP? (ar kaip vertybe laikot, kaip kad daro ne kurie
Atnaujinau šios temos favorą, o čia tiek naujienų! rasyafarinai, julkanos, levanda81, ačiu už džiaugsmą pamatyti jūsų kolekcijas.
Seniai ruošiausi įdėt savo Guerlain 'us, nes šiek tiek atsinaujinau
. Štai ir mes:
Seniai ruošiausi įdėt savo Guerlain 'us, nes šiek tiek atsinaujinau
Levanda81, tikrai labai miela kolekcija
ByKi , na pasirodei vel dalimis
Idomu butu paziuret i visa lobiu sala
O kas pas tave auksiniame dekle?
by ki, jau kokie Guerlain grazuoliai! Vis delto kiek daug geru emociju kvepalai duoda - netgi ju neuodziant, vien tik ziurint i juos
QUOTE(Tantamm @ 2015 11 19, 00:24)
Idomu butu paziuret i visa lobiu sala
O kas pas tave auksiniame dekle?
Visus lobius pačiai būtų baisu ištraukti
Jicky
QUOTE(oriole @ 2015 11 19, 00:32)
by ki, jau kokie Guerlain grazuoliai! Vis delto kiek daug geru emociju kvepalai duoda - netgi ju neuodziant, vien tik ziurint i juos 
Va taip ir būna. Kaip "царь Кощей над златом"... Ištraukiu kolekcijos dalį, pasimėgauju vaizdu, bet tai net ne pusė malonumo. Pauostyti iš buteliukų - beveik pilnas. Geriausia visis ant kuno uzsidėti, kurį kur, ir išdurnėti nuo absoliučios laimės.
Kaip čia taip nepastebėjau by ki Guerlainų. Gražu
Oho, kiek gėrių akims
Pritarsiu Tantamm, kad rodyt reikia viską!
Pritarsiu Tantamm, kad rodyt reikia viską!
by ki, man kaip ir visada labai įdomu akis paganyti į kvepalų kolekcijas 
Iš tikrųjų man tiek edt, tiek edp fragile yra nostalginia kvepalai, primenantys studentavimo pradžią
Tad vieninteliai nostalginiai kvepalai, kurių nekyla ranka parduoti. Turiu ir kitų nostalginių, bet kiti tiek sentimentų nesukelia, kitką pardaviau. Retai su jais kvepinuosi ir turbūt tik ant riešo, tam kartui pasisvaiginti 
anira12, o kodėl šitą gėri parduodate? Kaip suprantu nelabai su entuziazmu
QUOTE(oriole @ 2015 11 18, 20:31)
Levanda81, labai grazi, kelianti nuotaika kolekcija! Galima rasti visko, visokioms progoms, labai faina! Matau daug ir mano labai vertinamu kvepalu 
)
Iš tikrųjų man tiek edt, tiek edp fragile yra nostalginia kvepalai, primenantys studentavimo pradžią
anira12, o kodėl šitą gėri parduodate? Kaip suprantu nelabai su entuziazmu