Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

anira12, o kodėl atsisveikinat? Neįtikę "akli" pirkiniai, ar šiaip pabodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 lapkričio 2015 - 09:09
QUOTE(Levanda81 @ 2015 11 19, 10:04)
anira12, o kodėl šitą gėri parduodate? Kaip suprantu nelabai su entuziazmu  g.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 11 19, 10:08)
anira12, o kodėl atsisveikinat? Neįtikę "akli" pirkiniai, ar šiaip pabodo?

Yra cia labai maza dalelyte, kur "aklas" pirkinys ir visai nepatiko smile.gif Didzioji dauguma - " tinka,patinka, bet turiu labiau patinkanciu, man perdaug" blush2.gif
Atsakyti
Kaip faina matyt atgijusią temą.
QUOTE(anira12 @ 2015 11 19, 10:20)
Yra cia labai maza dalelyte, kur "aklas" pirkinys ir visai nepatiko  smile.gif  Didzioji dauguma - " tinka,patinka, bet turiu labiau patinkanciu, man perdaug"  blush2.gif

Gryninimosi etapas biggrin.gif Man periodiškai tokie būna lotuliukas.gif
Atsakyti
visoms būna, man irgi dabar užėjęs, vis žiūriu, ką čia pardavus biggrin.gif
Atsakyti
Kad man taip noras uzeitu " ka cia pardavus " ...vienintelis rupestis kaip cia nusipirkus tai ko noriu ,net eiliskuma issirinkt sunku ,noriu bent 3-4 kvapu butinai ... biggrin.gif

Grazios kokios kolekcijos .... By ki wub.gif
Anira 12 neatimtu is manes tokiu geriu wub.gif niekas nei su sautuvu ...nekalbant ,kad pati nei uz ka neatsisakyciau ... Nebent skonis kardinaliai pasikeistu ..
Butu juoduliu su malonumu perimciau wub.gif
Atsakyti
Labai smagu, kad taip atsigavo būtent šita tema...ačiū merginos, kad rodot savo džiaugsmus ir, kad netingit thumbup.gif.

Mano kvepalyne irgi bręsta permainų vėjai, bet kol kas vis dar tupintis "chamiakas" laiko užspaudęs esamus kvepalus ir neleidžia atsisveikint.

Anira12, o kaip jums Boadicea Intense labai juntamas medus, ar nepermuša jis gėlių natų. Turiu svajonę...dar kokį Boadicea butelaitį įsigyt. Alluring labai patiko, o šito nebandžius.
Atsakyti
Anira, mano mintys skaitai biggrin.gif Norejau daryti ir as Atsisveikinimo vakarelio nuotrauka biggrin.gif O siaip mano ziurkenas nualpo, nors paimk ir viska nupirk is taves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2015 11 13, 22:13)
Paskatinimui ir temos pagaivinimui biggrin.gif

gražu thumbup.gif ir ačiū už temos atgaivinimą 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2015 11 18, 16:23)
Tad mano kolekcija kukli, kolkas be vienos krypties.

tai kad visai nekukli ir ganėtinai išgryninta kolekcija thumbup.gif

QUOTE(by ki @ 2015 11 18, 21:39)
Seniai ruošiausi įdėt savo Guerlain 'us, nes šiek tiek atsinaujinau smile.gif . Štai ir mes:

Guerlain visada labai super atrodo thumbup.gif

QUOTE(anira12 @ 2015 11 19, 09:36)
Nufotkinau pries atsisveikinima  cray.gif  Bet ko nepasigrozet, ane ?  ax.gif

galėtų būti kažkieno kolekcija, labai fain atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kokie grazus vaizdai wub.gif wub.gif wub.gif

As pakolkas laikaus savo issikelto tikslo. Perku tik pagal prioritetini sarasa dabar.. ir ne zingsnio na levo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 11 19, 13:33)
Anira12, o kaip jums Boadicea Intense labai juntamas medus, ar nepermuša jis gėlių natų. Turiu svajonę...dar kokį Boadicea butelaitį įsigyt. Alluring labai patiko, o šito nebandžius.

Taip, labai daug medaus. Is pradziu tai viska permusa, nieko neuzuodziu,tik medu, liepziedziu medu. biggrin.gif
Atsakyti
Reziumuojant šiuos metus, juos baigiu tokia sudėtimi smile.gif
Per daugiau nei metus pasikeitė 75 % ''kolekcijos''. Nebesivaikau ''kažko'', kas atceit pagal kažkieno komentarą gerai kvepia, nebeperku tik todėl, kad parduoda už gerą kainą, nebeprisireikia po to, kai sužinai, kad daugiau nebegamins...a vdrug paimt ''pro zapas''irgi nebegalioja. Vieni susieti su prisiminimais, kiti su pojūčiais kurie iškyla pasikvepinus tam tikrais kvepalais. Pagrindinis kriterijus yra tik tai ar jie man patinka ir aš su jais jaučiuosi savimi ir dar šiek tiek geresnė biggrin.gif [kvepalų pavadinimai, kurių nesimato: By Kilian - Cruel Intentions, MFK - Apom pour femme, LM - Sensual Orchid, Tom Ford - Velvet Orchid].
user posted image

2014 m. rugsėjį viskas atrodė taip
user posted image

Buvo ir tarpinis variantas, bet deja neužfiksuotas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 16 gruodžio 2015 - 20:01
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 12 16, 20:59)
Reziumuojant šiuos metus, juos baigiu tokia sudėtimi smile.gif
Per daugiau nei metus pasikeitė 75 % ''kolekcijos''. Nebesivaikau ''kažko'', kas atceit pagal kažkieno komentarą gerai kvepia, nebeperku tik todėl, kad parduoda už gerą kainą, nebeprisireikia po to, kai sužinai, kad daugiau nebegamins...a vdrug paimt ''pro zapas''irgi nebegalioja. Vieni susieti su prisiminimais, kiti su pojūčiais kurie iškyla pasikvepinus tam tikrais kvepalais. Pagrindinis kriterijus yra tik tai ar jie man patinka ir aš su jais jaučiuosi savimi ir dar šiek tiek geresnė biggrin.gif [kvepalų pavadinimai, kurių nesimato: By Kilian - Cruel Intentions, MFK - Apom pour femme, LM - Sensual Orchid, Tom Ford - Velvet Orchid].

Buvo ir tarpinis variantas, bet deja neužfiksuotas  unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif
pasikeitė, sakyčiau, tikrai. Bet intensijos turėti/nereikia - tikrai sveikos 4u.gif
dar reiktų Antonijos? Ar jau nebe? mirksiukas.gif
Atsakyti