anira12, o kodėl atsisveikinat? Neįtikę "akli" pirkiniai, ar šiaip pabodo?
QUOTE(Levanda81 @ 2015 11 19, 10:04)
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 11 19, 10:08)
anira12, o kodėl atsisveikinat? Neįtikę "akli" pirkiniai, ar šiaip pabodo?
Yra cia labai maza dalelyte, kur "aklas" pirkinys ir visai nepatiko
Kaip faina matyt atgijusią temą.
Gryninimosi etapas
Man periodiškai tokie būna
QUOTE(anira12 @ 2015 11 19, 10:20)
Yra cia labai maza dalelyte, kur "aklas" pirkinys ir visai nepatiko
Didzioji dauguma - " tinka,patinka, bet turiu labiau patinkanciu, man perdaug" 
Gryninimosi etapas
visoms būna, man irgi dabar užėjęs, vis žiūriu, ką čia pardavus
Kad man taip noras uzeitu " ka cia pardavus " ...vienintelis rupestis kaip cia nusipirkus tai ko noriu ,net eiliskuma issirinkt sunku ,noriu bent 3-4 kvapu butinai ...
Grazios kokios kolekcijos .... By ki
Anira 12 neatimtu is manes tokiu geriu
niekas nei su sautuvu ...nekalbant ,kad pati nei uz ka neatsisakyciau ... Nebent skonis kardinaliai pasikeistu ..
Butu juoduliu su malonumu perimciau
Grazios kokios kolekcijos .... By ki
Anira 12 neatimtu is manes tokiu geriu
Butu juoduliu su malonumu perimciau
Labai smagu, kad taip atsigavo būtent šita tema...ačiū merginos, kad rodot savo džiaugsmus ir, kad netingit
.
Mano kvepalyne irgi bręsta permainų vėjai, bet kol kas vis dar tupintis "chamiakas" laiko užspaudęs esamus kvepalus ir neleidžia atsisveikint.
Anira12, o kaip jums Boadicea Intense labai juntamas medus, ar nepermuša jis gėlių natų. Turiu svajonę...dar kokį Boadicea butelaitį įsigyt. Alluring labai patiko, o šito nebandžius.
Mano kvepalyne irgi bręsta permainų vėjai, bet kol kas vis dar tupintis "chamiakas" laiko užspaudęs esamus kvepalus ir neleidžia atsisveikint.
Anira12, o kaip jums Boadicea Intense labai juntamas medus, ar nepermuša jis gėlių natų. Turiu svajonę...dar kokį Boadicea butelaitį įsigyt. Alluring labai patiko, o šito nebandžius.
Anira, mano mintys skaitai
Norejau daryti ir as Atsisveikinimo vakarelio nuotrauka
O siaip mano ziurkenas nualpo, nors paimk ir viska nupirk is taves
QUOTE(julkanos @ 2015 11 13, 22:13)
gražu
QUOTE(Levanda81 @ 2015 11 18, 16:23)
Tad mano kolekcija kukli, kolkas be vienos krypties.
tai kad visai nekukli ir ganėtinai išgryninta kolekcija
QUOTE(by ki @ 2015 11 18, 21:39)
Seniai ruošiausi įdėt savo Guerlain 'us, nes šiek tiek atsinaujinau
. Štai ir mes:
Guerlain visada labai super atrodo
QUOTE(anira12 @ 2015 11 19, 09:36)
galėtų būti kažkieno kolekcija, labai fain atrodo
QUOTE(varine @ 2015 11 19, 13:33)
Taip, labai daug medaus. Is pradziu tai viska permusa, nieko neuzuodziu,tik medu, liepziedziu medu.
Reziumuojant šiuos metus, juos baigiu tokia sudėtimi 
Per daugiau nei metus pasikeitė 75 % ''kolekcijos''. Nebesivaikau ''kažko'', kas atceit pagal kažkieno komentarą gerai kvepia, nebeperku tik todėl, kad parduoda už gerą kainą, nebeprisireikia po to, kai sužinai, kad daugiau nebegamins...a vdrug paimt ''pro zapas''irgi nebegalioja. Vieni susieti su prisiminimais, kiti su pojūčiais kurie iškyla pasikvepinus tam tikrais kvepalais. Pagrindinis kriterijus yra tik tai ar jie man patinka ir aš su jais jaučiuosi savimi ir dar šiek tiek geresnė
[kvepalų pavadinimai, kurių nesimato: By Kilian - Cruel Intentions, MFK - Apom pour femme, LM - Sensual Orchid, Tom Ford - Velvet Orchid].

2014 m. rugsėjį viskas atrodė taip

Buvo ir tarpinis variantas, bet deja neužfiksuotas
Per daugiau nei metus pasikeitė 75 % ''kolekcijos''. Nebesivaikau ''kažko'', kas atceit pagal kažkieno komentarą gerai kvepia, nebeperku tik todėl, kad parduoda už gerą kainą, nebeprisireikia po to, kai sužinai, kad daugiau nebegamins...a vdrug paimt ''pro zapas''irgi nebegalioja. Vieni susieti su prisiminimais, kiti su pojūčiais kurie iškyla pasikvepinus tam tikrais kvepalais. Pagrindinis kriterijus yra tik tai ar jie man patinka ir aš su jais jaučiuosi savimi ir dar šiek tiek geresnė
2014 m. rugsėjį viskas atrodė taip
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 12 16, 20:59)
Reziumuojant šiuos metus, juos baigiu tokia sudėtimi 
[kvepalų pavadinimai, kurių nesimato: By Kilian - Cruel Intentions, MFK - Apom pour femme, LM - Sensual Orchid, Tom Ford - Velvet Orchid].
pasikeitė, sakyčiau, tikrai. Bet intensijos turėti/nereikia - tikrai sveikos
dar reiktų Antonijos? Ar jau nebe?