Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

labai faini juoduliai-tamsuliai thumbup.gif
Atsakyti
varine, kokie grazuoliai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 05 11, 23:29)

QUOTE(Costes @ 2015 05 12, 17:20)
Varine, labai gražus juodukų būrelis 4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai kad juoduliai gražuliai thumbup.gif
Atsakyti
varine, kokie geruliai tamsuoliai! wub.gif
Kaip jums AT 08 aromatas, ar labai siprinis? 4u.gif
Atsakyti
Tauerio siprine roze man savo sipriskuma pateisina, nors nera erzinantis tas perejimas. Siu kvepalu norejau jau seniai, man jie - tai "mergaiciu kaledos", kai per ziemos sventes susirenka tik moterys (be vyru). Prasideda "roze" butent taip (kaip ir vakarelis) - sampanas - saltas, briutas su ledukais, labai saikingai maisto (nes visos gi kudinasi biggrin.gif ), dar maziau karciojo sokolado, o svarbiausia - nuotaika, kai visos issiilgusios viena kitos, linksmos istorijos, dovanu keitimasis. O baigiasi tuo, kad maloniai pavargusios griztam atgal i namus pas vyrus, taip ir kvapas pabaigoje pereina i vyriskesne- siprine baze. Trumpiau, man tai vienareiksmiskai nuotaikos kvepalai, kai noriu geru prisiminimu, kad pakeltu nuotaika, juos "apsirengiu". lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 05 14, 11:59)
Tauerio siprine roze man savo sipriskuma pateisina, nors nera erzinantis tas perejimas. Siu kvepalu norejau jau seniai, man jie - tai "mergaiciu kaledos", kai per ziemos sventes susirenka tik moterys (be vyru). Prasideda "roze" butent taip (kaip ir vakarelis) - sampanas - saltas, briutas su ledukais, labai saikingai maisto (nes visos gi kudinasi  biggrin.gif ), dar maziau karciojo sokolado, o svarbiausia - nuotaika, kai visos issiilgusios viena kitos, linksmos istorijos, dovanu keitimasis. O baigiasi tuo, kad maloniai pavargusios griztam atgal i namus pas vyrus, taip ir kvapas pabaigoje pereina i vyriskesne- siprine baze. Trumpiau, man tai vienareiksmiskai nuotaikos kvepalai, kai noriu geru prisiminimu, kad pakeltu nuotaika, juos "apsirengiu". lotuliukas.gif

Taip apibudinai, kad noras kyla sudalyvauti sitame vakarlyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 14, 13:05)
Taip apibudinai, kad noras kyla sudalyvauti sitame vakarlyje  thumbup.gif

točno točno drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 05 14, 12:59)
Tauerio siprine roze man savo sipriskuma pateisina, nors nera erzinantis tas perejimas. Siu kvepalu norejau jau seniai, man jie - tai "mergaiciu kaledos", kai per ziemos sventes susirenka tik moterys (be vyru). Prasideda "roze" butent taip (kaip ir vakarelis) - sampanas - saltas, briutas su ledukais, labai saikingai maisto (nes visos gi kudinasi  biggrin.gif ), dar maziau karciojo sokolado, o svarbiausia - nuotaika, kai visos issiilgusios viena kitos, linksmos istorijos, dovanu keitimasis. O baigiasi tuo, kad maloniai pavargusios griztam atgal i namus pas vyrus, taip ir kvapas pabaigoje pereina i vyriskesne- siprine baze. Trumpiau, man tai vienareiksmiskai nuotaikos kvepalai, kai noriu geru prisiminimu, kad pakeltu nuotaika, juos "apsirengiu". lotuliukas.gif

Aciu! Labai grazus jusu aprasymas, toks siltas. Dabar butinai reiks patestuoti si kvapa nail.gif
Atsakyti
Ehm.... skias, dristu ateiti cia su savo pora nuotraukeliu.
Pertvarkant viena kambari teko traukti visus daiktus is spintu. Taip netiketai gavosi, jog visi mano kvepiantys geriai atsidure vienoj kruvoj. Kadangi daug laiko neturejau, tai tik keleta spejau ispakuoti ir nupaveiksluoti.
Taigi, sutempiau viska i viena kruva ir ja kritiskai ivertinau. Ir gerokai nustebau. Visu pirma, didzioji dalis visu mano kvapenybiu jau nebegaminami swoon.gif Antra, dauguma yra dar is pries prasidedant pastaruju metu refolmulavimo beprotybei. Na ir trecia, cia pastaruoju metu tiek suskubau viskuo apsirupinti (del limituotu leidimu, gamybos nutraukimo bei reformulavimo gresmes), kad didele dalis dar yra "po celofanu" lotuliukas.gif pasijauciau siek tiek lyg parduotuveje biggrin.gif

user posted image
Pora kolekcinio pobudzio rinkinuku ir pora palaidu buteliuku, pakliuvusiu po ranka.

user posted image
Mano Etro... Jerguteliau, kaip as juos myliu. Dar labai noreciau (bet butinai is anu laiku) Messe de Minuit, Vicolo Fiori ir Via Verri. Na, ir dar Magot... Nu net keliai linksta, kai apie Etro galvoju doctor.gif lotuliukas.gif doh.gif Man jie yra neapsakomai vertingi kuriniai.

user posted image
Jovoy perlai. Labai dziaugiuosi, kad dar suspejau juos isigyti.

Atsakyti
Ohohoho bigsmile.gif
Atsakyti
Oriole-pavydetinas nuoseklumas, istikimybe ir pagarba mylimiems kvapams (kvepalams)!
Respectas smile.gif
Ispudinga!
Atsakyti
labai gražu thumbup.gif
Atsakyti