Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Nerealūs perlai wub.gif
Atsakyti
kaip supratau, čia tik nedidelė dalis bigsmile.gif būtų įdomu viską pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
oriole, good.gif labai graži kolekcijos dalis wub.gif
Atsakyti
oriole - tiek daug kvepalu, ir beveik nei vienu nepazistu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai merginos, uz palaikyma drinks_cheers.gif Taip, cia tik nedidele dalis. Kaip zinote, viskam ispakuoti, graziai sudelioti ir padaryt grazias nuotraukas uzima laiko... Aisku, tas laikas prabega labai maloniai. Kai turesiu kada laisva dienele, gal ir uzsiimsiu tuom. Nes tai is tikruju labai faina akistata su savo numyletais kvapais, paciupineti visus buteliukus wub.gif bigsmile.gif na jus mane suprantate rolleyes.gif

Atsakyti
Oriole , pavydetinai grazus perlai smile.gif
Papasokite prasom apie Gomma Etro , jei netyngite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2015 07 05, 11:52)
  wub.gif  bigsmile.gif na jus mane suprantate  rolleyes.gif

Oi, suprantam! Ir grožiais tamstos džiaugiamės, ir tęsinio nekantriai laukiame. Bais gražu. Dar norisi, nepaisant laiko trūkumo. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Puiki kolekcija, ypac tie perlai zaviai atrodo. Nei vieno nesu bandziusi. O kuris jums labiausiai patinka. Aciu, kad parodete savo grozius.
Atsakyti
Perlai nerealus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 07 05, 23:14)
Oriole , pavydetinai grazus  perlai smile.gif
Papasokite prasom apie Gomma Etro , jei netyngite smile.gif

Tynget tai netyngiu biggrin.gif , bet stai beda tokia... Gomma - vienas is nedaugelio kvepalu, esantis mano valdose tam kad buti mano valdose, tskant, kolekcionavimui rolleyes.gif Na, nuo dangtelio labai ryskiai uzuodziu padanga, apslakstyta citrinos sultimis.
Mielu noru apsiimsiu detalesniam testavimui rytoj. Tai su ispudziais ateisiu tada i kvepalu ispudziu tema.

QUOTE(varine @ 2015 07 06, 11:00)
Puiki kolekcija, ypac tie perlai zaviai atrodo. Nei vieno nesu bandziusi. O kuris jums labiausiai patinka. Aciu, kad parodete savo grozius.

Man labiausiai patinka Boise (rudeni ir ziema jaukiai apgaubia ir sildo) ir Marine (verzlus, energingas, skaidrus ir svarus. Ir lengvas. Kaip atostogos prie vandenyno). Hesperide irgi nepaprasti, kuria tokia savita nuotaika, pilna meiles ir ramybes. Oriental - moteriskumo, svelnumo ir grozio isikunijimas. O ir Fougere neimanoma atsispirti, toks viliokis mmmm....

QUOTE(WWWitch @ 2015 07 07, 14:57)
Perlai nerealus! thumbup.gif

Kaip smagu kad geru emociju kyla 4u.gif

Perlai gerai, o faraono sarkofage niekas nepastebi, hm? schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Net grizau pasiziureti, koks ten tas faraonas biggrin.gif Isties kazkaip uz perlu pasimete...O apie ka tas grazuolis?
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 07 07, 23:06)
Net grizau pasiziureti, koks ten tas faraonas  biggrin.gif Isties kazkaip uz perlu pasimete...O apie ka tas grazuolis?

Sugrizau ir as paziureti, bet kazkaip i perlus labiau ziurisi vistiek biggrin.gif

Oreole, aciu, lauksiu Jusu ispudziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 08 liepos 2015 - 07:20