Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(cremaster @ 2015 04 27, 00:44)
ne vieno atsakymo i savo klausimus negavau, bet viskas gerai. apie tai ir yra tikejimas.

night, tu, negali nepriimti besalygiskai, nes jeigu taip, tu nesi tikra katalike. cia ne mano sugalvojimas, cia tokia tavo pasirinkta religija.

Nesąmones paistai apie pasirinktą religiją. Ta tema, apie abejones - besąlygiškumą daug kalbama, tik išgirsti tada, kai labiau gyveni tuo, pvz., lankai bažnyčią.
Maniau, taip aiškiai atsakiau.

Nu bet taip. Visad sakiau, kad tikėjimas ir yra tikėjimas, ne žinojimas. Šiaip nereiktų šitoj temoj religijų įmaišinėt. Čia aš vis nesusituriu.

Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 04 26, 21:26)
Bučki, o kaip tu per negaliu surinksi? Nu negali ir viskas, nesirenka. Jeigu man reiktu nubegt 5 km butu irgi negaliu smile.gif, niekaip (o jeigu gelbėčiaus nuo mirties, tai gal ir nubėgčiau). Kažkaip pasąmonė žino, kas būtina, o ką gali atidėt į šalį.

labai gerą palyginimą davei. labiau įsivaizduoju tą negalėjimą. nes 5 km.....vakar nerimavau ir sugalvoju pabėgiot. tai apibėgau račiuką iš kurio pusę praėjau padusus. tai kol buvau lauke tas 15 min. tai gerai buvo....kai kas papasakoja kad prabėgaėga 12 km ir pan...man kosmosiniai nesuvokiami skaičiai.
Atsakyti
Sveikos!
Nelabai gerai man,išgeriau šiandien didesne AD doziruote,kaip rekomendavo.
Taigi prasidejo nerimas,tahiakardija,viduriavimas.
Manes kažko klausia,o mintis mano skraido,kausto,kartais,kad pajudet negaliu,atrodo kartais,kad mirstu arba nuo proto nusokau,ant sirdies silpnumas uzeina kartais,Ka daryt?
Atsakyti
As patirties del AD neturiu... bet neteko dar skaityt, kad butu toks salutinis poveikis. Ar tavo organizmas kitus vaistus normaliai priima? Na nuskausminamuosius kokius? Ka gydytoja sako del tu salutiniu? Gal reik tada i terapija orientuotis?
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 27, 13:52)
Sveikos!
Manes kažko klausia,o mintis mano skraido,kausto,kartais,kad pajudet negaliu,atrodo kartais,kad mirstu arba nuo proto nusokau,ant sirdies silpnumas uzeina kartais,Ka daryt?

Negalima gerti didesnės nei gydytojo paskirtos dozės. Kam? AD nuo to neveiks geriau jei tu išgersi didesnę, čia juk ne raminantieji ar migdomieji. AD geriama tiek, kiek reikia. blink.gif
Bet jeigu išgėrei tik truputį daugiau, tai gali kažkas darytis nuo jų, manau.
Palauk, pasibaigs tie reiškiniai ir susitvarkys viskas.

Na, bet juk tau ir be AD būdavo visokių reiškinių.

Kiek išgėrei ir ko?
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2015 04 27, 13:37)
Negalima gerti didesnės nei gydytojo paskirtos dozės. Kam? AD nuo to neveiks geriau jei tu išgersi didesnę, čia juk ne raminantieji ar migdomieji. AD geriama tiek, kiek reikia. blink.gif
Bet jeigu išgėrei tik truputį daugiau, tai gali kažkas darytis nuo jų, manau. 
Palauk, pasibaigs tie reiškiniai ir susitvarkys viskas.

Na, bet juk tau ir be AD būdavo visokių reiškinių.

Kiek išgėrei ir ko?

Nieko as nedidinau savarankiskai,paskirta 5 mg ,o geriau 2.5,šiandien 5mg..na sake nuo 5 pradet,o pradejau nuo 2.5 .O kada palengves?7 val praejo,beprotnamis.
Pernešu kitus vaistus gerai,db silpna,miego noriu,
Vakar negeriau,pamiršau,super jaučiausi.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 27, 14:27)
Nieko as nedidinau savarankiskai,paskirta 5 mg ,o geriau 2.5,šiandien 5mg..na sake nuo 5 pradet,o pradejau nuo 2.5 .O kada palengves?7 val praejo,beprotnamis.
Pernešu kitus vaistus gerai,db silpna,miego noriu,
Vakar negeriau,pamiršau,super jaučiausi.

escitalopram
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 27, 13:52)
Sveikos!

Man tai panasu, kad tau paniko atakos. Nebandei tokiais atvejais kokio Xanax 0.25mg isgerti?
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 27, 16:35)
escitalopram

o kiek yra 5 mg - pusė tabletes?
tu paskaityk informacinį lapelį. juk ten tokia gausybė tų galimų poveikių, tai tu ir gali būti viena iš 100 ar 1000 kuriai pasireiškia. visa vaivorykštė gi jų. ir nerimas ir viduriavimas tarp jų
Atsakyti
As viduriuodavau per panikos atakas. Ir visi, mylinti mamyte, aprasyti simptomai budavo per PA.
Atsakyti
Tai tas escitalopramas ir yra ir dėl PA skiriamas. Nemaniau, kad 5mg būna. Aš gerdavau kadais 20, db. va neseniai 2x20mg. Ir buvau įsitikinus, kad tai labai silpnas vaistas. Bet gal tiesiog "ne mano".

Aš save irgi gąsdinu. Šiandien darbe užėjo tas jausmas, lyg galvoj ten kažkas būtų. Neskauda, bet tarytum suka, gręžia, spaudžia smegenis. Matyt, somatinis požymis, bet jau eina peklon. Iš paskutiniųjų stengiaus dirbt, vos nežliumbiau. Turėjau staigiai vieną reikalą skubiai atlikt, bendradarbis laukė, kad galėtų popiergalius vežtis, kol ponia pabaigs. Ir užėjo tas NEGALIU. Tokia neviltis, siaubas, nei pasiteisinti turiu kuo... Labai jau stengiaus save tramdyt nesinervint ir daryt. Atidaviau, po to radau klaidų porą. O kiek jų iš tikro ten liko nebenagrinėjau... verysad.gif Šiandien praslydau.
Nežinau ką tokiu atveju daryti... Sakyti, kad labai supykino, kad galvą skaudą? verysad.gif Negaliu pakęst tokio melo. Atrodė bėgsiu lėksiu laukais iš to darbo raudamasi plaukus...
Nu, po to, kai jau nieko skubaus nereikėjo daryt, sužiaumojau lexo, įkaliau kavos, palengvėjo. Akivaizdžiai žengia į priekį tie blogi bajeriai... verysad.gif
Atsakyti
Tai gal sakyk tiesiog "Labai bloga"... net ne melas būtų... O ką su tom klaidom darysi?

Man irgi klientas atrašė velnių, bet absoliučiai ne į temą, tai kažkaip nelabai sunervino.

Apie religiją kalbam prie progos, bus neįdomu kitaip. biggrin.gif

Perskaičiau vienam detektyve mintį ir sau prisitaikiau - ten buvo rašoma apie baimę įleisti šaknis. Nu, akurat, taip ir yra... Pvz., neturiu jokių nuotraukų, persikeldama stengiuosi atsikratyt kuo daugiau daiktų, nemezgu jokių ryšių, kaiminystės, bendruomenės ar pan. ir tiek metų gyvenu kaip ant ratų, su mintim, kad kada nors išvažiuosiu kažkur, kur bus NAMAI smile.gif. Tik va, ar kitur nebūtų kitas "taboras"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 27 balandžio 2015 - 20:18