QUOTE(Night13 @ 2015 04 20, 21:45)
Žinok, man labai keista, kad aš tas paklodes sukurpiu. Čia kada permečiau akim senesnes, pagalvojau, kad, jei būsiu gyva, kažkada dėl jų gali būti gėda prieš save pačią. Ir dar pagalvojau, kad visai rišliai rašau, o tas irgi keista. Nu, bent aš pati suprantu, ką norėjau pasakyti.
O šiaip laba keista skaityt ir sunku priimt gerus žodžius, tarsi jie būtų adresuoti ne man, kad ir kas parašo. Negalvoju, kad galvoja priešingai, nei rašo, nes gi čia forumas - kam apsimetinėti, bet jaučiuos tikrai neverta nieko gero. Būna, kad baru save už ištyžimą. Ir stebiuosi, kaip nusiritau. Kažkokie kraštutinumai. Buvau kadais tikrai stipri persona, kiek prisimenu.

As kai skaiciau visa sena tema, labia stebejausi, kad tu, kuri taip prastai jautiesi, taip risliai ir graziai viska surasai ir dargi turi kantrybes tokius ilgus postus parasyti. As nusprogciau, bet netureciau kantrybes toki ilga ir rislu teksta suraityti. Va prasau, stai ir esi vertesne sioje vietoje uz mane:)
O apsimestinai rasyti grazius zodzius man near jokio tikslo. Tiesiog esu sedejusi tame paciame bliude kaip ir jus, tad geriau nei bet kas kitas jus visas suprantu ir man jus visos mielos, nekonfliktiskos, tolerantiskos ir korektiskos merginos:)