Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 04 20, 21:45)
Žinok, man labai keista, kad aš tas paklodes sukurpiu. Čia kada permečiau akim senesnes, pagalvojau, kad, jei būsiu gyva, kažkada dėl jų gali būti gėda prieš save pačią. Ir dar pagalvojau, kad visai rišliai rašau, o tas irgi keista. Nu, bent aš pati suprantu, ką norėjau pasakyti.  lotuliukas.gif O šiaip laba keista skaityt ir sunku priimt gerus žodžius, tarsi jie būtų adresuoti ne man, kad ir kas parašo. Negalvoju, kad galvoja priešingai, nei rašo, nes gi čia forumas - kam apsimetinėti, bet jaučiuos tikrai neverta nieko gero. Būna, kad baru save už ištyžimą. Ir stebiuosi, kaip nusiritau. Kažkokie kraštutinumai. Buvau kadais tikrai stipri persona, kiek prisimenu.

As kai skaiciau visa sena tema, labia stebejausi, kad tu, kuri taip prastai jautiesi, taip risliai ir graziai viska surasai ir dargi turi kantrybes tokius ilgus postus parasyti. As nusprogciau, bet netureciau kantrybes toki ilga ir rislu teksta suraityti. Va prasau, stai ir esi vertesne sioje vietoje uz mane:)
O apsimestinai rasyti grazius zodzius man near jokio tikslo. Tiesiog esu sedejusi tame paciame bliude kaip ir jus, tad geriau nei bet kas kitas jus visas suprantu ir man jus visos mielos, nekonfliktiskos, tolerantiskos ir korektiskos merginos:)
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 04 20, 21:51)
Čia aš rašau? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Stipri ir esi.

Ne į temą: savaitę derinau su žmonėm darbų atlikimo grafiką (darbai vyksta skirtinguose miestuose, bendraujam internetu) - man turėjo būt pristatyti atliekami ir planuojami tam tikri darbai, aš jų kol kas visų nežinau, ir kartu turėjom sudėliot, kad nesigautų chaosas. SAVAITĘ. Šiandien patvirtinom. Pasižiūriu po kelių min., internete įkeltas jau gatavas darbas, apie kurį per tą derinimą nė nebuvo užsiiminta.  doh.gif   doh.gif   doh.gif  Vamzdiec, kaip sako viena pažįstama.... Bet vistiek kažkaip optimistiškai nusiteikus, kad susikalbėsim.

Gulėjime ir nejudėjime galiu būt čempione. Ar čia ta stiprybė? Nes daugiau jos niekur nėr...

Neini prie veiksmų dar kad mest aną darbą kur norėjai? Ar bręsi kokius 3m, kaip aš? biggrin.gif

Šiandien nebuvo savininkų darbe, pirmąkart per mano buvimą pas juos. Šiaip ten jų darbo vieta, tai taip pasitaikys retai. Gal todėl labiau atsipalaidavau ir dieną jaučiaus ramesnė, bet, truputį panika, kad labai mažai ką tenudirbau, gal ir nutylės, bet, nemanau, kad nepastebės. Nebus malonus rytojaus rytas man. Dėl 1 dienos nemes iš darbo, nieko skubaus ir nebuvo, bet, va, kaip manim negalima pasitikėti, pačiai nuo savęs baisu.

QUOTE(Nidulia @ 2015 04 20, 21:52)
As kai skaiciau visa sena tema, labia stebejausi, kad tu, kuri taip prastai jautiesi, taip risliai ir graziai viska surasai ir dargi turi kantrybes tokius ilgus postus parasyti. As nusprogciau, bet netureciau kantrybes toki ilga ir rislu teksta suraityti. Va prasau, stai ir esi vertesne sioje vietoje uz mane:)

Pernai būčiau nesugebėjus ir rašinėt, ir nerašinėjau... O šiaip, gal ir yra tas, kad kantrybės aš turiu su kaupu, bet tik ten, kur pati noriu, ir kur tų pastangų gal ne tiek reik. Pvz., senam darbe ir klientų turėdavu tokių, su kuriais kiti neišverdavo. Po visko mintyse ir aš pažaibuodavau, bet ne išoriškai. Ir man nebūdavo tiek labai sunku, kad būčiau negalėjusi jų tvert. O žmonių tai oooo, pasirodo, kokių būna, suvokt sunku. Bei Vasaros 5 konsiliumas dėl manęs buvo, tai iškviestoji profesorė klausė, ar nemanai, kad per daug kantrybės turi. Turėjo omeny, tokį ilgą ir sunkų gaišimo periodą (tai buvo 2012m...).
O dėl paklodžių, tai ir energijos kitur nenaudoju. Čia užplaukia, ir type`inu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 20 balandžio 2015 - 21:17
Na, nekonfliktiskos, mielosios pukutuokes, tuoj as jusu pasvinkusiuose bliuduose brudnus kunelius pamuiluosiu. As zinau kaip ten yra net geriau uz jus, nes esu jau vienu laipteliuku auksteliau.

O gal bliudininkes kitaip gyvent ne tik nemoka, bet jau nenori, ne tik ismokt, bet ir buti.

ilgamete depresija ir kt psichikos sutrikimai daznai tampa gyvenimo budu. Kaip ir vaikams kurie visa vaikyste serga atitinkamai susiformuoja asmenybe, taip ir cia.
Atsakyti
Tai jau tapom, nekudakuok. [patraukia už kojos, kad nukristų nuo aukštesnės laktos].

Kad jau priminei apie save, asmeniškai TAU įkelsiu picture of an evening:
user posted image
Būk sužavėta. Enjoy.

Ne į temą. Nesu tapybos ekspertė, bet apie ją, bei piešimą, šiokius tokius pradmenis turiu. Ir. Hm. Ar čia popsas? Ar kaip? Šiek tiek trūksta žodžių. Bet aš irgi taip moku. Autorė garsioji lietuvė.

Atsakyti
Kas cia per subine su juoda skyle nupiesta? biggrin.gif
Atsakyti
as sitos reketaviciutes su menu neasocijuoju. enjoy.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 20, 22:47)
Kas cia per subine su juoda skyle nupiesta?  biggrin.gif

Iš tikro ne šitą norėjau įkelt, naujesnio jos psl. nėr. Ten kai kas kito matos. doh.gif Tik nutepliota taip... Nu ten reikia pamatyt.

QUOTE(cremaster @ 2015 04 20, 22:51)
as sitos reketaviciutes su menu neasocijuoju. enjoy.

Nepurkštauk čia nuo laktos numesta. Kad dar ir pažinsi, nesitikėjau. doh.gif Smegenų nesutrenkiau, matyt.

Čia gal ne tavo sritis, bet, o jos draugę Marcinkevičienę? Ten gi irgi viskas vizualu. Dabar labai po visokias parodas skraido.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 20, 22:02)
Marcinkevičienę? Ten gi irgi viskas vizualu. Dabar labai po visokias parodas skraido.

taip sita labai keliauja po rytus su savo kosmariskom kedem, o gal kitais baldais. cia kitas "meniniku" levelis. not my kind.

as tai priskiriu prie armature house art for self esteem establishment. bet net tie "menininkai" to nesupranta (i bet). ir tai gerai. jie turi nisa. o is ju milijardu lyja debu eurais. nors as noreciau juos visus islyginti su tuo rutuliniu lygintuvu.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 04 20, 23:14)
as tai priskiriu prie armature house art for self esteem establishment. bet net tie "menininkai" to nesupranta (i bet). ir tai gerai. jie turi nisa. o is ju milijardu lyja debu eurais. nors as noreciau juos visus islyginti su tuo rutuliniu lygintuvu.

Vis tik galvos tikrai nesusitrenkei... Kuo tau amžinai kliūva tie debai, kur tu su jais mataisi ir susitinki? Būsi persistengus su nusisukimu nuo savęs.
Va, kuo mano stadijos geros. Radau pliusą! Ar lietus merkia ant galvos, ar ant kojos rūskaja baba mina, ar klientas išgręšt bando, gali ir trys buduliai čiulbinti, - apart savo kančios, tikėtina, kad į nieką nekreipsiu dėmesio.
Papildyta:
išgręŽt. doh.gif

Visą vakarą čia prakirmyjau, kad nukreipčiau dėmesį nuo nerimo. Einu į lubas pažiūrėt.
Atsakyti
night, reik but paskutiniu is debu, kad nesuprast kurioj tu srity dirbi wink.gif

o tiems, kas nezino, buna dazniausia taip:

user posted image

rytoj yra nauja diena. po miego, kaip po mirties galima rinktis viska is naujo. nors ir skauda tiek pat, tik tu zinai, kaip skauda. nes jeigu tai butu pirma syk - nezinotum ir rinktis negaletum.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 04 20, 23:49)
night, reik but paskutiniu is debu, kad nesuprast kurioj tu srity dirbi wink.gif

Nu ir? Beveik visos čia kažkur-kažkuo dirba.

Jei laikyčiaus kaip šiandien, būtų įmanoma GYVENT.
Papildyta:
Tavęs ne šitai prašė kelt. doh.gif
Atsakyti
tai ir gyvensi. gyvenimas labai lipnus. o kaip gyventi, kai verda ungininis priestaravimas, telieka kiekvienam issprest. gyvent isties nebutina, bet traukia labiau nei bet koks narkotikas. retas tam pasipriesina is esmes.

mane neraminantis klausimas, ar pakalnutems teks puodyne ar vezimaitis?
Atsakyti