Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(bučkis @ 2015 04 21, 15:34)
tai aišku. jei gyveni be inksto ai irgi tampa tavo gyvenimo būdu. ar be kojos, ar be nervų. galima apie tai tiesiog nekalbėti, ignoruoti bet ar nuo to kas pasikeis. jei apie tai nekalbėsi ir kaip Night sako, nevemsi nereiškia kad to nebus.
mistikų mistika. nu kam aš patis au reikalinga wacko.gif

cremaster - dar labai gerai sodinti pakalnutes į guminius batus, arba į vazonus iš auto padangų !!!

TAIP TAIP TAIP kaliošams!!! Baisiems vežimams NE!!!

Ir nesąmonė, kad mokslas tik žaidimas. Pradėjusi dirbti aš atsikvėpiau. Epizodais vos pašliauždavau iš streso. Žinoma, tada tai tęsdavos trumpai. Nors gal čia todėl, kad man buvo tuo metu pagrindinis užsiėmimas mokytis ir mokslai tikslieji. Darbe streso visad turėdavau, bet, pamenu, kaip džiaugiaus, kad darbe jo mažiau ir dar babkes gauni.

Jaučiuos normaliau, su pakeliamu nerimu, ir galvą galiu panešti. Gal todėl ėmiau rūpintis, ar labai iš šono matos, kad aš psichė. Panašu, kad akivaizdu. Jau nekalbu, kad galiu pašokt nuo kėdės į palubes, jei man netikėtai suskamba tel., arba namie, netikėtai krepšteli katas. Arba galvėj per garsiai sušneka. Arba per arti prisėlina autobuse (šitiems aš pasiryžus ant viso garso rožančių užleisti per Marijos radiją). Kaip tik transliuoja grįžtant.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 21, 21:01)
Noriu

Tobulos figuros
Gražių namų
Gražių plaukų
Mylinčio vyro

Nu va, turi planu, reiskia turi ka veikti, pirmyn:) O dietos nereikia laikytis. Ismesk is mitybos viska, kas saldu ir miltinius, bulves, ryzius ir busi tobulos figuros:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 21:19)
Nu va, turi planu, reiskia turi ka veikti, pirmyn:) O dietos nereikia laikytis. Ismesk is mitybos viska, kas saldu ir miltinius, bulves, ryzius ir busi tobulos figuros:)

Aš šitų nevalgau, nes netraukia. Nebent juodą duoną iš miltinių. Bet žandai ir ne tik pūsti.
Atsakyti
Pirmais trim užsiemu,o vat su ketvirtu taip sakant Dievo valia.
Ale jei turesiu visus pirmutinius išvardyntus,tai kokio * man tas paskutinis punktas biggrin.gif

Išmečiau aš jau saldumynus,pakeičiau medumi,kaip ir praeita karta smile.gif nu bandysiu vel savo vegetarivojimasi kartoti ar kas ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 21:21)
Aš šitų nevalgau, nes netraukia. Nebent juodą duoną iš miltinių. Bet žandai ir ne tik pūsti.

o saldumynai, saldainiai, sokoladai, makaronai, koldunai? gal vaisiu daug valgai, tai taip pat cukrus.
Atsakyti
O tai medus becukris? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 21, 21:23)
Pirmais trim užsiemu,o vat su ketvirtu taip sakant Dievo valia.
Ale jei turesiu visus pirmutinius išvardyntus,tai kokio * man tas paskutinis punktas  biggrin.gif

Išmečiau aš jau saldumynus,pakeičiau medumi,kaip ir praeita karta smile.gif nu bandysiu vel savo vegetarivojimasi kartoti ar kas ten  biggrin.gif

Taigi medus taip - cukrus biggrin.gif Meduje yra 80% cukraus ir 20% vandens. Tai tu cukru pakeitei kitu cukrumi:) Kuom tu zadi uzsiimti? Vegetarizmu? Tipo, mesos nevalgysi?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 21:35)
o saldumynai, saldainiai, sokoladai, makaronai, koldunai? gal vaisiu daug valgai, tai taip pat cukrus.

Iš šitų kol nedirbau, tik makaronus naudodavau. Dabar nieko. Vaisiams taaaaip. Ir dar vakare. Žinau, kad blogai. doh.gif Negaliu be jų. Turėčiu labai jau norėt, kad galėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 21:35)
O tai medus becukris? Ar kaip?

Nu sakau biggrin.gif
Kaip tu siandien laikaisi? As tai visa diena apstipusi, I vakara kiek atsigavau.
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 21:38)
Iš šitų kol nedirbau, tik makaronus naudodavau. Dabar nieko. Vaisiams taaaaip. Ir dar vakare. Žinau, kad blogai.  doh.gif Negaliu be jų. Turėčiu labai jau norėt, kad galėčiau.

Tada aisku, kodel zandukai pusti:) Tu nakciai valgai vaisius (angliavandenius) ir gautos energijos nesunaudoji, nes gi neini kroso begioti. Va ta nesunaudota energija ir vyniojasi aplink bamba:) Pirmoje dienos puseje suvalgyk koki vaisiu o nakciai mesa, kiausai, zuvis su siek tiek darzoviu:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 21:40)
Nu sakau  biggrin.gif
Kaip tu siandien laikaisi? As tai visa diena apstipusi, I vakara kiek atsigavau.
Papildyta:

Tada aisku, kodel zandukai pusti:) Tu nakciai valgai vaisius (angliavandenius) ir gautos energijos nesunaudoji, nes gi neini kroso begioti. Va ta nesunaudota energija ir vyniojasi aplink bamba:) Pirmoje dienos puseje suvalgyk koki vaisiu o nakciai mesa, kiausai, zuvis su siek tiek darzoviu:)

Tu gi numanai, kur aš tą energiją išvis dedu. doh.gif Darbas tai prie kompo. O žiūrėjimas į lubas arba rašinėjimas forume, kažin, ar intensyvus sportas. doh.gif
O misti tai mintu...

Aš geriau.
Atsakyti
Taigi rašau,ne cukru,o saldumynus smile.gif du skirtingi dalykai biggrin.gif tortasVSmedus ? biggrin.gif kas naudingiau jūsų manymu ? smile.gif

Praieta karta kiaušinius,piena mėsą išbraukiau,o dabar net nežinau biggrin.gif noriu išbraukti viską bet pasistoja klausimas,ką valgyti.. rolleyes.gif drastiškai mesti nenoriu smile.gif
Atsakyti

Avokadais, riesutais, geru aliejumi salotose ar silke puikiai galima penetis. O kokiais supelijusiais suriais tai isvis ir vynu...... Tukina ne tik makaronas ar bulve ar cukrai. Tukina kiekiai. Is esmes nutukti neiseitu gal tik nuo salotu kopustu ir liesos mesos. Bet fui kaip neskanu.Tai jei esi emocinis valgytojas tai be dietos ribojimo skaiciavimo nieko nebus. As per tuos nerimus labai daug svorio sau uzsivalgiau. Ir toliau uzsivalgineju. Net kursus psichoterapines grupes ta tema lankiau. Esu maistonarkomane.
Papildyta:

Avokadais, riesutais, geru aliejumi salotose ar silke puikiai galima penetis. O kokiais supelijusiais suriais tai isvis ir vynu...... Tukina ne tik makaronas ar bulve ar cukrai. Tukina kiekiai. Is esmes nutukti neiseitu gal tik nuo salotu kopustu ir liesos mesos. Bet fui kaip neskanu.Tai jei esi emocinis valgytojas tai be dietos ribojimo skaiciavimo nieko nebus. As per tuos nerimus labai daug svorio sau uzsivalgiau. Ir toliau uzsivalgineju. Net kursus psichoterapines grupes ta tema lankiau. Esu maistonarkomane
Atsakyti