QUOTE(Night13 @ 2015 04 20, 19:51)
Septinstyge, ar gyvz?
Žinokit, vakar pastebėjau, kad savaitę su skirtingais auskarais pravaikščiojau...

Ot tai tau pastangos ir bandymas apsimest tvarkinga.
Ačiū už šitą klausimą. Visiems reikia pasijusti reikalingiems. Jei žmonėms nereikalingas, tai....reikalinga Tėvui? (Dievui)...bet pirmiausia turiu būti reikalinga pati sau, ania?
aš buvau savaitgalį vidinio išgydymo rekolekcijose (nors teko priverstinai būti ištrauktai iš ten į vieną dalyką)...daug verkiau, raudojau, meldžiausio, kaip moku.....prieš tai norėjau mirti, visiška neviltis.
nepagijau. ne. bet.... radau sau ten bibliotekėlėj maldų knygutę sergantiems. išsirašiau keletą maldų. skaičiau ir žliumbiau pabėgusi iš "paskaitos" į savo perpus padalintą "celę"....
žinot ką? kol ten buvau, kol neišplėšė manęs eiti į pasaulį...nejaučiau nerimo. man reikia saugumo, ramybės, mano visas vidus bijo pasaulio....nors, atrodo, nebijau, bet bijo. autobuse geriu raminamuosius. ir šiaip. labai sunku, bet atsirado viltis tai kančiai suteikti prasmę....daugiau pasitikėti.atsiduoti. ir labai labai raudoti, tai nors šiek tiek tam kartui padeda....kiek man daug ką reikia valyti iš savęs...kiek valysis dar....visą gyvenimą. kol plaks ta pavargusi širdis. su permušimais, netvarkingai, baugščiai, bet plaks.....kažkaip nebebijau, kad ji sustos....tada, tikiuosi, sugrįžti NAMO.
Papildyta:
QUOTE(cremaster @ 2015 04 20, 22:14)
taip sita labai keliauja po rytus su savo kosmariskom kedem, o gal kitais baldais. cia kitas "meniniku" levelis. not my kind.
as tai priskiriu prie armature house art for self esteem establishment. bet net tie "menininkai" to nesupranta (i bet). ir tai gerai. jie turi nisa. o is ju milijardu lyja debu eurais. nors as noreciau juos visus islyginti su tuo rutuliniu lygintuvu.
aš tai suprantu šitą norą ir pyktį. mano vyre lygiai tas pats. kita meno sritis, bet esmė ta pati. įvairios sąjungos-sektos, "pateptieji", "miaaanas" ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2015 04 19, 22:37)
ku paaiškint, bet kartais žodį ištart atrodo lygu tarytum sunkiausią akmenį rident. Todėl ir kirpykloj man šiandien buvo sunkoka, nors jaučiaus pagal paskutinį metą dar tikrai gerai, jei jau iki tos kirpyklos save nunešiau ir pasiryžau ten praleisti valandėlę. Ir darbe direktorienė vis pakalbina žmogiškai draugiškai kokia nedarbine tema, kad ir apie orą, apie savo artimuosius, paklausia apie mano. Aš suprantu, kad tai yra gėris. Bet man sunku replikuot - atsakinėt - kažką pasakot.
aš net kirpykloj jaučiu nerimą dažnaio, nors einu į ją kartą per metus geriausiu atveju. kai buvo trumpi plaukai, tai dažniau, kirpčiukų nebeturiu, taio dzin...
plaukų nesidažau, žilų jau daug, o metų mažai...
rūbų naujų išvis neperku, kartą, du per metus pdrankėse apsilankau, įsigyju, ko trūksta...
nagų nelakuoju, kas yra manikiūras- nežinau
antakius kartą tvarkė ir dažė, prieš porą metų, norėčiau pakartot, nes atrodo baisūs, reti kažkokie....
baisiausia pas mane - oda, inkštirai, spuogeliai...bet neprisiverčiu nueiti pas kosmetologę valymui jau metai....čia pradėjau vaikščioti kartą per pusmetį, kai Septynkė rekomedavo pigią ir gerą kosmetologę, bet...išvalo ir nmano poros padidėjpo po to ir dar greičiau inkštirai atsiranda, tai ką, ne jau ne, ne mano kišenei eiti kas dvi savaites.
tai čia tikriausiai aš didžiausia nevala ir pochuistė išvaizdos atžvilgiu. rankinės naujos nesu pirksusi, vaikštau su kuprine, nes teb visi mano namai, knygos, knygos...
gal cremaster mane supras. dėl visų tų moteriškų ritualų nebuvimo?