Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 05 15, 21:46)
Tai taip. Bet jaučiuosi girta. Viskas sukasi ir liejasi. Sunku rašyt. Viena gerai, kad ėsti visą dieną nereik.

Tu b-zepamo ikalei? tai cia ne AD o benzodiazepinas. Atpalaiduoja ir nerima numusa.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 15, 16:18)
Night13, kartais paskaicius tavo postus atrodo, kad nu ir smagi mergiote, su geru jumoro jausmu, smaiksti ir spritna. Sunku net patiketi, kad ne kaip jautiesi. O gal jau geriau? Sako, drabuziu spalva isduoda vidine busena. Jei jau ilipi I spalvotesnius rubus nei juodi, gal ir busena keiciaisi I geresne?
Kaip tavo katas? Gal jau aprimo draskytis?
Mano kale uzrujojo, tuoj presides kavalieriu atakos, kad juos kur...

Geriau. Buvo. Vis dėlto šiandiena mane pribloškė, tik nerimo nėra. Gal kad žinau, kad iš darbo nemes, niekas nesibarė.
Smagumas. Nebežinau kas tas yra. Man ir nereikia to, aš ramybės noriu. Žinau, kad kartais žmones prajuokinu pasisakymais, bet man nejuokinga. Švelniai tariant.
Mano žavuolė draskos mažiau, bet pasidrasko. Šiaip, ačiūdie, į ligonę nepanaši, tai nebenešu vėl tyrimams.
Turbūt nepasakojau. Lauke kvepėjo kvepėjo man. Aš kvapus kartais gal per daug sureikšminu. Kai nebuvau tokia didelė ir solidi depresikė, buvau kvepalų maniakė. Bet ne apie tai. Nusilaužiau šakelę tų alyvų. Pasimerkiau. Nepadėjau kur ji nelipa, bet neapskaičiavau, kad taip greit susidomės tom alyvom. Žo, spėjau nusisukt, alyvas ji suėdė, o vandenį išgėrė. Viskas savo vietose.
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 15, 19:20)
Ir as labai megau juodus drabuzius ir labai daug ju turejau. Dabar  nieko juodo nebenesioju. Net juodu dzinsu nenesioju.

Kaip galima nemėgt juodos. M?
Gal tai kiek ir nesveika, bet kitko nenoriu. Nelabai ką turiu ne juodo. Nors ir juodų, ko gero, reikėtų dar pramest. Nu bet neseniai nukoviau du daiktus, parsinešiau į urvelį, - mano sąžinė rami. Juk neseniai pirkau NET rūbų. doh.gif

Man blogiau, nei maniau po šiandienos. Kažkas viduj neleidžia nusiramint. Nors to skerdžiančio nerimo nėr, bet tas "girtumas"... Jis tikrai iškrypėliškas.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 15, 23:39)
Tu b-zepamo ikalei? tai cia ne AD o benzodiazepinas. Atpalaiduoja ir nerima numusa.

Baik bajerius. Čia ne ta info, kuria su jais dalinčiaus. Ji pasakojo apie keliones ir kad bijo oro transporto priemonėm vykt. Ir kad išsirašė "labai gero vaisto". Bet kažkaip surišo, kad pergyvenu (mačiau pati snukį perbalusį, kurio ryte nepasirūpinau užsipudruot). O ir pietaut neslinkau, nors net meilingus žodžius vartojo, kad eičiau (ko gero, tam, kad suvokia, kad samdinys yra samdinys). Labai gerai, kad ji tokia, žinoma.

Aš, aišku, žinau, kas B yra. Gyd. man jį išrašo db po 2pakuotes/mėn. Anot jos, geriau mano dabartiniu atveju jį gert.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 15, 07:28)
Ne ne, juoduliai - skystalai. Nu nes, atseit, irgi atkreipia į save dėmesį. Pvz., vasarą, turbūt.

Mėja, tai greit skrendi, nesupratau?

Ieskau bilietu pigiu,noriu per suniuku gimdyma but su ja,neaisku ar ner metastaziu jai,nu zodziu...noriu but su ja.prasysiu kad paleistu,bent laikinai.
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 15, 15:18)
Night13, kartais paskaicius tavo postus atrodo, kad nu ir smagi mergiote, su geru jumoro jausmu, smaiksti ir spritna. Sunku net patiketi, kad ne kaip jautiesi. O gal jau geriau? Sako, drabuziu spalva isduoda vidine busena. Jei jau ilipi I spalvotesnius rubus nei juodi, gal ir busena keiciaisi I geresne?
Kaip tavo katas? Gal jau aprimo draskytis?
Mano kale uzrujojo, tuoj presides kavalieriu atakos, kad juos kur...

Ir man taip atrodo.
Nidulia,kiek tavo kalytei metu?po rujos jei neprisidirbs siuliau sterelizuot.nes as saviskei per ruja kisdavau suniskus kontracept kas baiges gimdos uzdegimu,pasveiko,nesterelizavau,net galvojau vaiku nebegali turet,lapkriti bac ir 4netyciukai,svaigau is dziaugsmo,kaip tik pas mama atostogos buvo,bet nestumas suaktyvino augli.dabar vel laukias plius vezys.
Atsakyti
Darbe nerimauju dėl klaidų, nors niekas dėl jų manęs nemuša. Bet mano darbas nėra toks atsakingas, kad galėčiau sau leisti klysti techniniuose dalykuose. Tikrai žioplos klaidos. Kaip ir anksčiau. Nežinau, ar tai praeis su laiku, ar ne.

Šiandien likau viena namie, tai kuopiau visas pakampes, daug šlamšto išmečiau. Kaip man patinka atsikratyti senų ar nenaudojamų daiktų, rūbų, smulkmenų. Jaučiuosi pati švaresnė, nors nieko nevaliau, tik tvarkiau.

Man patinka gyventi ir turėti veiklos. Kai pasiilgsti laisvalaikio, ramaus pabuvimo namie. Net jei ta veikla be prasmės arba su išsigalvotais tikslais, kurie niekur neveda. Džiaugtis neva pasiekimais, kurie nieko nereiškia.

Nusprendžiau vaistus gert vakare. Pereinamasis laikotarpis buvo itin jautrus. Dabar jau lyg normaliai. Svarstau, ar pabaigus pakuotę pratintis prie 'silpnesnių', kurių turiu dar beveik 2 bonkutes. O po to gal visai atsisakyti... Oi, tie mano eksperimentai. Suėsiu save.
Atsakyti
Deraramos, nepraaeis klaidos. Apmažės, bet nepraeis. Nepaguodžiau, bet taip jau yra daugumai, kiek savo srity susidūriau. Todėl kai kurie žmonės net negali dirbt kruoštaus darbo.

Mėja, tai prašysies iš kalėjimo ir po to varysi atgal? Ką aš sakiau.

Neramu. Bet turėčiau įstengt į GMD nuvaryt.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 16, 11:45)
Deraramos, nepraaeis klaidos. Apmažės, bet nepraeis. Nepaguodžiau, bet taip jau yra daugumai, kiek savo srity susidūriau. Todėl kai kurie žmonės net negali dirbt kruoštaus darbo.

Mėja, tai prašysies iš kalėjimo ir po to varysi atgal? Ką aš sakiau.

Neramu. Bet turėčiau įstengt į GMD nuvaryt.

Ai man jau nesvarbu.db rupi tik suo.ji nepasveiks,po gimdymo auglys tik dides.
Dieve,Dieve...kaip man reiks istvert.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 05 16, 19:44)

Reikės ištvert. Aš ištvėriau. Mano ankstesnei šunei buvo tas pats. Nepasakosiu tau, kas bus, kai visai pablogės, bet bus geriau nekankint šuns ir nežiūrėt kaip ji kankinasi.
tai dažna kalių liga, ir nieko tu nepadarysi. Mes būtume padarę viską, ką galima padaryti už pinigus, ir būtume jų negailėję, bet buvo neįmanoma. Nes tai ne žmogus, kuriam taikomi gydymo būdai, chemoterapija ir pan.

Susiimk į rankas. Kad taip sielvartausi, juk nepadėsi nei jai, nei sau. Pasiliksi turbūt vieną gražų jos šuniuką ir kažkaip išgyvensi.
Šiaip ar taip, stiprybės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 05 16, 01:31)
Ieskau bilietu pigiu,noriu per suniuku gimdyma but su ja,neaisku ar ner metastaziu jai,nu zodziu...noriu but su ja.prasysiu kad paleistu,bent laikinai.

Nidulia,kiek tavo kalytei metu?po rujos jei neprisidirbs siuliau sterelizuot.nes as saviskei per ruja kisdavau suniskus kontracept kas baiges gimdos uzdegimu,pasveiko,nesterelizavau,net galvojau vaiku nebegali turet,lapkriti bac ir 4netyciukai,svaigau is dziaugsmo,kaip tik pas mama atostogos buvo,bet nestumas suaktyvino augli.dabar vel laukias plius vezys.

Maniskei jau 10 metu, bet atrodo labia jaunai ir duksta kaip jauna. Nenoriu kankinti sterilizacija. Apskritai maniau, kad jau neberujos daugiau, nes 13 menesiu nebuvo rujos. Siaip rujodavo kas 8 men. Matyt tas baktericidinis susirgimas uzlaike ruja. Kontracepcijos nenaudojam. Jei tiek metu nusaugojom, gal ir dabar pasiseks. Ji elgiasi kaip tikra senmerge. Duksta, laksto su patinais, bet vos tik kuris prisigretina prie subines, ji slept ant dibces ir sedi, neprisileidzia nieko.
va:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2015 05 16, 19:31)
Reikės ištvert. Aš ištvėriau. Mano ankstesnei šunei buvo tas pats. Nepasakosiu tau, kas bus, kai visai pablogės, bet bus geriau nekankint šuns ir nežiūrėt kaip ji kankinasi.
tai dažna kalių liga, ir nieko tu nepadarysi. Mes būtume padarę viską, ką galima padaryti už pinigus, ir būtume jų negailėję, bet buvo neįmanoma. Nes tai ne žmogus, kuriam taikomi gydymo būdai, chemoterapija ir pan.

Susiimk į rankas. Kad taip sielvartausi, juk nepadėsi nei jai, nei sau. Pasiliksi turbūt vieną gražų jos šuniuką ir kažkaip išgyvensi.
Šiaip ar taip, stiprybės. 4u.gif

As zinau.bet kazkaip tik siandien supratau,kad tikrai viskas:'( kad jos nebebus.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 05 16, 19:44)

Linkiu, kad būtų svarbu pabūt su ja ilgiau. Iki galo.

Nidulia, šunė wub.gif

Paslankiojau GMD. NET muziejuj vienam buvau. Neramu, bet ištveriamai. Myliu tokią miesto atmosferą. Net žmonės neerzina. Kad dar ryt bent nesibaigtų tos jėgos, kurių dėka išlipau iš lovos.

Ir aš tikrai stora.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 16, 22:32)
Linkiu, kad būtų svarbu pabūt su ja ilgiau. Iki galo.

Nidulia, šunė  wub.gif

Paslankiojau GMD. NET muziejuj vienam buvau. Neramu, bet ištveriamai. Myliu tokią miesto atmosferą. Net žmonės neerzina. Kad dar ryt bent nesibaigtų tos jėgos, kurių dėka išlipau iš lovos.

Ir aš tikrai stora.

Pritariu,Nidules suo lb lb smile.gif
As ir busiu iki galo,mane paleidzia.galiu skrist su atgaliniu gryzimu arba be.
As taip verkiau kad sese atejo is savo kambario patikrint manes,issigando kad priepuolis bus.
Nesu taip verkus,isskyrus ta ivyki.ziauru kai negali nieko padet.
Nigh,as sveriu 99kg,gal nori mano fotkes pamatyt-apsiraminsi.
Prigeriau raminamu bent ismiegosiu.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 16, 20:29)
Maniskei jau 10 metu, bet atrodo labia jaunai ir duksta kaip jauna. Nenoriu kankinti sterilizacija.  Apskritai maniau, kad jau neberujos daugiau, nes 13 menesiu nebuvo rujos. Siaip rujodavo kas 8 men. Matyt tas baktericidinis susirgimas uzlaike ruja. Kontracepcijos nenaudojam. Jei tiek metu nusaugojom, gal ir dabar pasiseks. Ji elgiasi kaip tikra senmerge. Duksta, laksto su patinais, bet vos tik kuris prisigretina prie subines, ji slept ant dibces ir sedi, neprisileidzia nieko.
va:)
user posted image

As galvojau kad maniske po gimdos uzdgimo suniuku nebegali turet,o 2 k jau laukias ir rugseji buus 10 m.tikiuos,sulauks.
Atsakyti
gyva as, buvo cia pykcio priepuolis, maniau, uzmusiu kai ka, nenormali, po to negalejau atsigauti visa diena unsure.gif verysad.gif

buvom GMD, pirma karta su igarsinimu, pirma karta tiek ziurovu turejom, du kartus koncertavom su pertraukele, viena filmuka su sunimi padarem, idesim, butu neblogai laimeti 400 euru, mikrofonus pirktume.

o sveikata nusivylusi, nezinau, kaip pagyti, net jei su stipriais raminamais kasdien antra menesi as esu nepagydoma, uzlauzia i antra dienos puse, buna geriau, bet buna ir visai nekas, vis tik juk nepaveziau visko, sustabdziau moklus, nekalbu apie savo nervus

Nidulia, tavo vilkė balta nuostabi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 17 gegužės 2015 - 15:19