QUOTE(Nidulia @ 2015 05 15, 16:18)
Night13, kartais paskaicius tavo postus atrodo, kad nu ir smagi mergiote, su geru jumoro jausmu, smaiksti ir spritna. Sunku net patiketi, kad ne kaip jautiesi. O gal jau geriau? Sako, drabuziu spalva isduoda vidine busena. Jei jau ilipi I spalvotesnius rubus nei juodi, gal ir busena keiciaisi I geresne?
Kaip tavo katas? Gal jau aprimo draskytis?
Mano kale uzrujojo, tuoj presides kavalieriu atakos, kad juos kur...
Geriau. Buvo. Vis dėlto šiandiena mane pribloškė, tik nerimo nėra. Gal kad žinau, kad iš darbo nemes, niekas nesibarė.
Smagumas. Nebežinau kas tas yra. Man ir nereikia to, aš ramybės noriu. Žinau, kad kartais žmones prajuokinu pasisakymais, bet man nejuokinga. Švelniai tariant.
Mano žavuolė draskos mažiau, bet pasidrasko. Šiaip, ačiūdie, į ligonę nepanaši, tai nebenešu vėl tyrimams.
Turbūt nepasakojau. Lauke kvepėjo kvepėjo man. Aš kvapus kartais gal per daug sureikšminu. Kai nebuvau tokia didelė ir solidi depresikė, buvau kvepalų maniakė. Bet ne apie tai. Nusilaužiau šakelę tų alyvų. Pasimerkiau. Nepadėjau kur ji nelipa, bet neapskaičiavau, kad taip greit susidomės tom alyvom. Žo, spėjau nusisukt, alyvas ji suėdė, o vandenį išgėrė. Viskas savo vietose.
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 15, 19:20)
Ir as labai megau juodus drabuzius ir labai daug ju turejau. Dabar nieko juodo nebenesioju. Net juodu dzinsu nenesioju.
Kaip galima nemėgt juodos. M?
Gal tai kiek ir nesveika, bet kitko nenoriu. Nelabai ką turiu ne juodo. Nors ir juodų, ko gero, reikėtų dar pramest. Nu bet neseniai nukoviau du daiktus, parsinešiau į urvelį, - mano sąžinė rami. Juk neseniai pirkau NET rūbų.
Man blogiau, nei maniau po šiandienos. Kažkas viduj neleidžia nusiramint. Nors to skerdžiančio nerimo nėr, bet tas "girtumas"... Jis tikrai iškrypėliškas.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 15, 23:39)
Tu b-zepamo ikalei? tai cia ne AD o benzodiazepinas. Atpalaiduoja ir nerima numusa.
Baik bajerius. Čia ne ta info, kuria su jais dalinčiaus. Ji pasakojo apie keliones ir kad bijo oro transporto priemonėm vykt. Ir kad išsirašė "labai gero vaisto". Bet kažkaip surišo, kad pergyvenu (mačiau pati snukį perbalusį, kurio ryte nepasirūpinau užsipudruot). O ir pietaut neslinkau, nors net meilingus žodžius vartojo, kad eičiau (ko gero, tam, kad suvokia, kad samdinys yra samdinys). Labai gerai, kad ji tokia, žinoma.
Aš, aišku, žinau, kas B yra. Gyd. man jį išrašo db po 2pakuotes/mėn. Anot jos, geriau mano dabartiniu atveju jį gert.