Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Lucero @ 2015 05 18, 08:37)
Sveikos 4u.gif  pasiilgau Jusu, visgi pamaciau,kad kas isgyveno depresija yra zymiai jautresni,supratingesni zmones negu tie vadinami laimingi ir normalus zmones smile.gif labai jau retai beuzsuku nes gyvenimas mano dabar visai kitoks,dirbu,gyvenu seimynini gyvenima,kuris visai nera toks jau fainas kaip as isivaizdavau kai cia liedavau asaras kaip noriu vyro ir t.t biggrin.gif                                                                      kaip jus laikotes? jau kiek niku nauju  doh.gif ar Ondatra dar tebera cia ?smile.gif nu tokiu ryskiu asmenybiu gi neimanoma uzmirst  ax.gif  4u.gif

Sveika 4u.gif
Tai tu ištekėjusi? Kas tavo brangusis? smile.gif
O sveikata kaip?
Gal pagėrėjo?
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 05 18, 06:42)
Nu ar pasiutai, paskolins pusei bilieto. Nelabai įsivaizduoju kainos, bet manau čia nėra didelė suma. Pradėsi dirbt ir atiduosi per pora mėnesių, nepateisink - dėl to nėra ko grįžt.

Nu tai nupirks ji man ta bilieta,paskolins ant keliones lt iki namu,dar kazkiek.GAL.
As jos neteisinu,kaip ir saves.nelabai as jai cia naudinga esu kai nuolat verkiu,depresuoju ir uzsidarau savo kambary kai nereik su vaiku but.nei viena nenoretumet tokios aukles biggrin.gif

Labas Lucero:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 18 gegužės 2015 - 14:45
Pasiskusti gi pamiršau,pykina mane jau 5 dienos,užeina papykina ir praeina vyrurius paleidžia ir paraeina,arba silpnumas begalinis uzeina keliom minutem ir praeina..Aš nžnau kas čia per? smile.gif
Neneščia,niekuo nesinuodijau.
Atsakyti
Meja, o paskui už kokius guzikus vėl išvažiuosi? Ar vėl skolinsies iš sesės? Važiuok ir negrįžk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 05 18, 12:52)
Night..lb užliejai ?

Panašu, kad taip. Nors pati nemačiau. Šiandien surijau 4tabl. lexo, nenusiraminau vis tiek. To man betrūko. Darbe nelabai padirbau. O dar ir darbe nervai dėl anos sav. išlindusių klaidų. Jaučiuos kaip girta.
QUOTE(deraramos @ 2015 05 18, 19:16)
Meja, o paskui už kokius guzikus vėl išvažiuosi? Ar vėl skolinsies iš sesės? Važiuok ir negrįžk mirksiukas.gif

Duokdie jai proto.
Ir man taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 05 18, 15:12)
Pasiskusti gi pamiršau,pykina mane jau 5 dienos,užeina papykina ir praeina vyrurius paleidžia ir paraeina,arba silpnumas begalinis uzeina keliom minutem ir praeina..Aš nžnau kas čia per?  smile.gif
Neneščia,niekuo nesinuodijau.

Man taip budavo kai nustate ta dirgliosios zarnos sindroma.dar gali but akmenu tulzy.zodziu darykis echo.

QUOTE(deraramos @ 2015 05 18, 18:16)

Tai tas sugryzimas kaip atidirbimas butu.aisku ji nieko neimtu,mane grauztu saxine ir pasaka be galo.

QUOTE(Night13 @ 2015 05 18, 23:13)
Panašu, kad taip. Nors pati nemačiau. Šiandien surijau 4tabl. lexo, nenusiraminau vis tiek. To man betrūko. Darbe nelabai padirbau. O dar ir darbe nervai dėl anos sav. išlindusių klaidų. Jaučiuos kaip girta.

Duokdie jai proto.
Ir man taip pat.

30d isskrendu!!!! Db meldziuos kad tik suniui viskas butu gerai,nnes sake jei plys auglys tai amen tada.
Ne duok dieve taip prisirist prie gyvuno...stovejau siand vidury kambario ir verkiau prie seses,jau nei geda buvo nieko.pati net bilieta surado.
Viena drauge pakraupo kad del suns gryztu.jei ne suo buciau kentejus iki liepos galo.
Zinau kad ir kita suni taip pat mylesiu,nu man cia normalus dalykas.suo seimos narys.
As negalvoju apie gryzima atgal.bus matyt.beto iedkosiuos ir darbo.issispres savaime viskas.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 05 19, 04:08)
Man taip budavo kai nustate ta dirgliosios zarnos sindroma.dar gali but akmenu tulzy.zodziu darykis echo.
Tai tas sugryzimas kaip atidirbimas butu.aisku ji nieko neimtu,mane grauztu saxine ir pasaka be galo.
30d isskrendu!!!! Db meldziuos kad tik suniui viskas butu gerai,nnes sake jei plys auglys tai amen tada.
Ne duok dieve taip prisirist prie gyvuno...stovejau siand vidury kambario ir verkiau prie seses,jau nei geda buvo nieko.pati net bilieta surado.
Viena drauge pakraupo kad del suns gryztu.jei ne suo buciau kentejus iki liepos galo.
Zinau kad ir kita suni taip pat mylesiu,nu man cia normalus dalykas.suo seimos narys.
As negalvoju apie gryzima atgal.bus matyt.beto iedkosiuos ir darbo.issispres savaime viskas.

Valio:-) !!!
Žinok man atrodo,kad žarnos sindromas,nes tai atsiranda tai dingsta,kai pasinervinu.
Aj jo,tiesiai iš wc rašau :-D
Ir vemt noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 19 gegužės 2015 - 08:40
Užkimau vėl nuo kažo, o nuo rytojaus trijų dienų maratonas, kur balso reikės verysad.gif
Atsakyti
padraugaukit su manim.....buuuuuuuuuuuuu..............

neramu man ir baisu.

ko, sakyti negaliu,

bet vis tiek viduj drebu.
Atsakyti
QUOTE(Septynstygė @ 2015 05 19, 17:09)

neramu man ir baisu.

ko, sakyti negaliu,

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Septynstygė @ 2015 05 19, 17:09)

neramu man ir baisu.

ko, sakyti negaliu,

draugaujam 4u.gif užjaučiu, kad reikės balsą naudot, kai sergi, man vien nuo sėdėjimo darbe ir keliavimu truliku jau negera darosi, kai esu peršalus, o čia išvis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 05 19, 09:39)
Valio:-) !!!
Žinok man atrodo,kad žarnos sindromas,nes tai atsiranda tai dingsta,kai pasinervinu.
Aj jo,tiesiai iš wc rašau :-D
Ir vemt noriu.

Neisikalbek tos dirgliosios zarnos sindromo. Man tokie patys simptomai buvo, kai didelis nerimas su PA kankino. Po to praejo ir praejo. Tau ziuriu, atsiranda, kai susinervini. Nu tai vegetatika suveikia, kaip ir man PA metu. O tau nors kiek gereja, rameja ar taip paciai jautiesi?
Septynstyge, kaip tu? Birzelis jau netoli, o tai tavo geras metas:)
Atsakyti