QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 05 20, 20:03)
Suprantu,kad tai ne depresijos simptomas,bet,pvz buna zmonem dainoje dainuoja viena,o girdi visai kita.
Pasakysiu aisku,tik kazin ar nepaguldys niekur ir pan..kad vaiko neatimtu

,psiham gi negalima vaiku auginti
Gal raminamuju kokiu ir miegucio.
As jau kuri uscenariju kai man diagnozuoja sizofrenija ir uzdaro su visam i psihushke..

kazkaip nevilioja tokios perspektyvos,aciu Nidulia.
Nu neuzdaro I psixuske su visam jei near zmogus agresyvus ar nesuvaldomas, namie juk skiria gydyma.
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 05 20, 22:14)
Man tai tokia nestabili nuotai,gali po simtus kartu per diena keistis..ir pati nuo to kenciu.
As galiu bendrai neuroleptika isgerti

ir eiti miegoti,nes visu tu grupiu vaistu turiu arba raminamuju,o ryt pas psihus keliauti teks jau.
Man baisiausia kaip artimiesiems pasakyti,kad kazka ten girdejau ir pan,nepatikes gi
Nieko ir nesakyk artimiesiems, daktarei viska ispasakok kuo smulkiau, kad galetu kuo tiksliau gydyma skirti.
O tai tu dar net nebuvusi pas gydytoja ir negavusi gydymo, zsiimi savigyda? Zinok, nusivaziuosi jei nebus skirtas normalus gydymas.
QUOTE(Septynstygė @ 2015 05 21, 07:56)
Xanax gersiu iki bizelio 1. o toliau kas - xana?
Neturetu buti xana, tik keista, kad ilgai grojantis Xanax taves nenuramino. O tau gydytoja niekada nesiule nuotaikos stabilizatoriu/neuroleptiku. Pvz olanzapinas (zyprexa) is pirmos tabletes nuima ikyrias mintis, nerima, nuotaiku kaita, apatija, suicidines mintis.
Night13, dienos stacionare kasdien vyksta ivairus uzsiemimai. Kuno judesio terapija, grupine psichoterapija, uzimtumas, relaksacija, filmu terapija ir dar kazkas. As vaikstai I savipagalbos grupe, psichoterapijos grupe ir kuno judesio terapija. Po pastarosios tai tiesiog atsigaunu, tarsi pakeicia kas mane.