Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2015 05 19, 17:26)

4u.gif
QUOTE(deraramos @ 2015 05 19, 17:51)
draugaujam 4u.gif užjaučiu, kad reikės balsą naudot, kai sergi, man vien nuo sėdėjimo darbe ir keliavimu truliku jau negera darosi, kai esu peršalus, o čia išvis unsure.gif

na, kad nesergu lyg, tik užkimau verysad.gif ir tai toks dalykas, kad priemonių kaip ir nėra nuo užkimimo, kai praeina, tai praeina...
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 19, 17:54)
Neisikalbek tos dirgliosios zarnos sindromo. Man tokie patys simptomai buvo, kai didelis nerimas su PA kankino. Po to praejo ir praejo. Tau ziuriu, atsiranda, kai susinervini. Nu tai vegetatika suveikia, kaip ir man PA metu. O tau nors kiek gereja, rameja ar taip paciai jautiesi?
Septynstyge, kaip tu? Birzelis jau netoli, o tai tavo geras metas:)

greičiau tas birželis.....dar prisidirbau. žodžiu, tikiuos, išsispręs.

kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Septynstygė @ 2015 05 19, 20:25)
4u.gif
na, kad nesergu lyg, tik užkimau verysad.gif ir tai toks dalykas, kad priemonių kaip ir nėra nuo užkimimo, kai praeina, tai praeina...
greičiau tas birželis.....dar prisidirbau. žodžiu, tikiuos, išsispręs.

kaip tu?

Ai, banguojanciai. Jau buvo etapas, kai visai gerai buvo. Dabar ir vel tas prakeiktas nerimas lenda. Einu prisiversdama I sporto sale, stacionara, tai zymiai po to geriau pasijauciu. Uzkniso jau, toks jausmas, kad tokia busena bus visada, tfu.
Atsakyti
Nežinau,net nep**ju blush2.gif niekad tokiu bajerių nebūdavo rolleyes.gif
Aj su tuo pa tai išviso bajeriai.. doh.gif Einu lauke,nu ir jaučiu,kad viskas silpna man jau darosi tuoj griūsiu..blem susirandu parduotuvę įeinu kažko susidomiu ir viskas pa nėra..ir silpnumo nėra..nežinau kas tai per bajeris tas PA nu,bet ne išeitis kažkam skambynti arba i pard užeidinėti ištikus pa.. schmoll.gif nežinau, nepatinka man didelė teritorija aplikuj,man mažos patalpos geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Pas tave panikos atakos ir fobija. Tiesiog zinok, kad nuo to nemirstama ir tai praeis po poros minuciu. Jei jau labia zopa. tai sitai suvaldoma benzodiazepinais.
http://www.gerabusen...sutrikimai.html
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 19, 22:13)
Pas tave panikos atakos ir fobija. Tiesiog zinok, kad nuo to nemirstama ir tai praeis po poros minuciu. Jei jau labia zopa. tai sitai suvaldoma benzodiazepinais.
http://www.gerabusen...sutrikimai.html

Kiek suprantu, man PA nebūna, bet ar taip jau praeina po poros min? g.gif Gi, skaičiau, ilgai gali tęstis.
O kokį tu stacionarą lankai? unsure.gif Čia gydyklą turėjai omeny, ar aš čia pagal save nusprendžiau? unsure.gif

Kaip mane pjauna, kad darbe tos klaidos velkasi. Nėr taip, kad pasinervinai ir pamiršai. Primena ir pati prisimenu, kol išsisprendžia. O spręstis gali ir mėnesį. doh.gif Šiuo atveju, dėl kurio pergyvenu, dar liko ~2d, kol bus baigta. Palyginus, nesijaučiu labai blogai, kaip man būna, bet dėl to tokio kaip girtumo jausmo, dirbti dar sunkiau. O ir nedirbant akyse stovi. Ir dar šmaikštuoliškos apvaizdos stovi. Pragaras žemėje. Ok, ok. Palyginus, pusė pragaro šiuo metu. Būna ir blogiau man.

TIKIU Į VIENĄ DIEVĄ, visagalį Tėvą,
dangaus ir žemės, regimosios ir neregimosios visatos Kūrėją.

Tikiu į vieną Viešpatį Jėzų Kristų, vienatinį Dievo Sūnų,
prieš visus amžius gimusį iš Tėvo:
Dievą iš Dievo, šviesą iš šviesos, tikrą Dievą iš tikro Dievo;
gimusį, bet ne sukurtą, esantį vienos prigimties su Tėvu.
Per jį visa yra padaryta.
Jis dėl mūsų, žmonių, dėl mūsų išganymo nužengė iš dangaus.
Šventosios Dvasios veikimu
priėmė kūną iš Mergelės Marijos ir tapo žmogumi.
Valdant Poncijui Pilotui,
jis dėl mūsų buvo prikaltas prie kryžiaus, nukankintas ir palaidotas.
Kaip Šventajame Rašte išpranašauta,
trečiąją dieną prisikėlė iš numirusių.
Įžengė į dangų ir sėdi Dievo Tėvo dešinėje.
Jis vėl garbingai ateis gyvųjų ir mirusiųjų teisti ir viešpataus per amžius.

Tikiu į Šventąją Dvasią, Viešpatį Gaivintoją,
kylančią iš Tėvo ir Sūnaus,
su Tėvu ir Sūnumi garbinamą ir šlovinamą,
kalbėjusią per pranašus.
Tikiu vieną, šventą, visuotinę, apaštalinę Bažnyčią.
Pripažįstu vieną Krikštą nuodėmėms atleisti.
Laukiu mirusiųjų prisikėlimo
ir būsimo amžinojo gyvenimo.
Amen.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 19, 17:54)
Neisikalbek tos dirgliosios zarnos sindromo. Man tokie patys simptomai buvo, kai didelis nerimas su PA kankino. Po to praejo ir praejo. Tau ziuriu, atsiranda, kai susinervini. Nu tai vegetatika suveikia, kaip ir man PA metu. O tau nors kiek gereja, rameja ar taip paciai jautiesi?
Septynstyge, kaip tu? Birzelis jau netoli, o tai tavo geras metas:)

Ir siaip dideli skausmai buna,priepuoliniai.dazniausiai nuo nervu.nesakau kad tas pats,bet pasidaryt echo neskauda juk😊
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 20, 00:20)
Kiek suprantu, man PA nebūna, bet ar taip jau praeina po poros min?  g.gif  Gi, skaičiau, ilgai gali tęstis.
O kokį tu stacionarą lankai?  unsure.gif Čia gydyklą turėjai omeny, ar aš čia pagal save nusprendžiau?  unsure.gif

Pas tave gal kitokio tipo nerimas, letinis ar generalizuotas. PA baisios, bet pakankamai greitai nuslugsta, o tave eda kazkoks letinis, pastovus nerimas, gal.
As lankausi savo poliklinikos dienos stacionare. Tikrai geras stacionaras pas mus ir gera psichologe Daiva Talijuniene veda uzsiemimus. Cia Karoliniskiu poliklinikos psichikos sveikatos centre. Mano menesio kadensija seniai baigesi, bet leidzia ir toliau lankytis, tik psichologes/psichoterapeutes asmenines konsultacijos nebepriklauso.
Atsakyti
Night, čia kažkokia modifikuota malda "Tikiu Dievą tėvą", nes aš tai kitokią moku g.gif
Atsakyti
Sveikos,man atrodo pas man haliucinacijos,paukstukas uz lango kai dainavo,kazka galvojau,ta sekunde apie mirti ir jis dainuoja,o as girdziu,kad jis dainuoja taves laukia mirtis,taves laukia mirtis.
Filma isijungiau ir tai jame sako pirmieji zodziai apie mirti,nors ten komedija.
Paukstelis nuskrido,o as vis girdziu,is toleliau kaip sako,na dabar visai iskrido.
Cia haliucinacija,are pseudo ar kas? As tai suprantu,kad man vaidenasi,bet taip tirkoviskai vos ne zmogisku balsu,ka man daryti dabar?
As tikiusi atkreipsit demesi i si posta ir parasysite,nes labai baisu,aciu.
Tikiuosi tik nervinis pervargimas,nes pries tai sedejau guvi,kai apie mirti galvoti pradejau ir viskas prasidejo.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 05 20, 18:32)
Night, čia kažkokia modifikuota malda "Tikiu Dievą tėvą", nes aš tai kitokią moku g.gif

Čia Nikėjos tikėjimo išpažinimas: http://www.katalikai...ndex.php?id=155, jį pripažįsta praktiškai visi krikščionys... tai trumpai suformuluoti pagrindiniai krikščionių tikėjimo teiginiai, kurių tada (IV a.) reikėjo apsiginti nuo erezijų. Na ir dabar aktualumo neprarado.

Gražu... smile.gif, Sekminės kaip tik savaitgalį.

kalbėjusią per pranašus.
ir būsimo amžinojo gyvenimo. Amen.

Papildyta:
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 05 20, 19:19)
Sveikos,man atrodo pas man haliucinacijos,paukstukas uz lango kai dainavo,kazka galvojau,ta sekunde apie mirti ir jis dainuoja,o as girdziu,kad jis dainuoja taves laukia mirtis,taves laukia mirtis.
Filma isijungiau ir tai jame sako pirmieji zodziai apie mirti,nors ten komedija.
Paukstelis nuskrido,o as vis girdziu,is toleliau kaip sako,na dabar visai iskrido.
Cia haliucinacija,are pseudo ar kas? As tai suprantu,kad man vaidenasi,bet taip tirkoviskai vos ne zmogisku balsu,ka man daryti dabar?
As tikiusi atkreipsit demesi i si posta ir parasysite,nes labai baisu,aciu.
Tikiuosi tik nervinis pervargimas,nes pries tai sedejau guvi,kai apie mirti galvoti pradejau ir viskas prasidejo.

Dėmesį atkreipėm 4u.gif bet pasakyti ką nors per ekraną kaži ar pavyks. Galima tik paspėliot, o šiaip geriau gydytojui išsakyt.

Man rodos, tu labai jautri, ir labai, kaip čia gražiai pasakyt, na gal turi lakią vaizduotę tau psichiniai reiškiniai lengvai virsta fiziniais. Žmonės girdi įvariais frazes pvz. traukinio ratų bildėjime ir pan... Kitą kartą paukštukui pasakyk, kad mirtis visų laukia, tik kiekvienam savo metu. Bet, kartoju, čia tik prielaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 05 20, 18:29)
Čia Nikėjos tikėjimo išpažinimas: http://www.katalikai...ndex.php?id=155, jį pripažįsta praktiškai visi krikščionys... tai trumpai suformuluoti pagrindiniai krikščionių tikėjimo teiginiai, kurių tada (IV a.) reikėjo apsiginti nuo erezijų. Na ir dabar aktualumo neprarado.

Gražu... smile.gif, Sekminės kaip tik savaitgalį.

kalbėjusią per pranašus.
ir būsimo amžinojo gyvenimo. Amen.

Papildyta:
Dėmesį atkreipėm  4u.gif  bet pasakyti ką nors per ekraną kaži ar pavyks. Galima tik paspėliot, o šiaip geriau gydytojui išsakyt.

Man rodos, tu labai jautri, ir labai, kaip čia gražiai pasakyt, na gal turi lakią vaizduotę tau psichiniai reiškiniai lengvai virsta fiziniais. Žmonės girdi įvariais frazes pvz. traukinio ratų bildėjime ir pan... Kitą kartą paukštukui pasakyk, kad mirtis visų laukia, tik kiekvienam savo metu. Bet, kartoju, čia tik prielaida smile.gif

Zinau,kad jautri.
Bet neisivaizduoji kokios as soko busenos sedejau kai tas paukstis pradejo,bet as jo kalba sukuriau galvoje,o dabar ja girdziu biggrin.gif ,smaila dedu nors nejuokinga.
Sedejau,pagalvojau apie mirti labia negatyviai,pasineriau i negatyva isgirdau pauksteli ir kazkaip perkeliau ir isgirdau,kad jis taip sako,dar sutapatinau,pauksti su mirties zenklu.
Bet as soke sedziu,paukstelis nuskrenda atskrenda,bet kai atskrenda girdziu ta pati biggrin.gif
Man tokia nesamone dar prasidejo vakarais,kai pervargstu,kai isivaizduoju kokiu draugu buta cia jau pries uzmiegant,na ir galvoju,oj nereikia apie tuos draugus galvoti,o maza kas teleportuosiuos bigsmile.gif ir tykiu tada vakare ta teleportacija.
Tikekimes,kad cia tik stiprus pervargimas ir nervu sistemos perkaitimas,o ne kokia psihoze doh.gif

Is tavo puses Nidulia ar gali buti tai tiesiog pervargimas?
Pas sveikus zmones taip nevyksta kiek zinau biggrin.gif
Gal raminamuju uzesti ar ka daryti ?

Vistik eisiu pas psihologe ir pas psihe sia sav smile.gif
Truputi atlego,iskrido paukstis,jauciuosi kaip 15 trolis 4u.gif

Atsakyti
Mylinti_mamyte, pas sveika zmogu tokiu dalyku nebutu. Butinai pasakyk savo psichiatrui api siuos balsus, garsus ir girdejimus. Tai gali keisti tavo diagnoze ir gydyma. Girdimi neesami garsai ir matomi neesami dalykai - ne depresijos pozymiai. Bet as ne psichiatre, todel negaliu destyti savo nuomones del tavo diagnozes. Butu gerai, kad kuo greiciau tai papasakotum savo psichiatrui.
Atsakyti