QUOTE(Nidulia @ 2015 05 20, 12:01)
Pas tave gal kitokio tipo nerimas, letinis ar generalizuotas. PA baisios, bet pakankamai greitai nuslugsta, o tave eda kazkoks letinis, pastovus nerimas, gal.
As lankausi savo poliklinikos dienos stacionare. Tikrai geras stacionaras pas mus ir gera psichologe Daiva Talijuniene veda uzsiemimus. Cia Karoliniskiu poliklinikos psichikos sveikatos centre. Mano menesio kadensija seniai baigesi, bet leidzia ir toliau lankytis, tik psichologes/psichoterapeutes asmenines konsultacijos nebepriklauso.
Taigi sakiau, kad, tikriausia, nesu patyrus panikos. Būna visai verčiantis iš koto nerimas, būdavo iki vėmimų kadais, bet jis ilgalaikis, nuolatinis, sunkiai užmušamas. Ir man nebūna jokių širdies permušimų, prakaito pylimų.
O ką tu ten veiki nuėjus?

Grupines kokias terpijas lankai, ar ką?
Aš viena ko norėčiau iš psichuškės, tai relakso kėdės (gal kas bandėt. Ne masažinė, bet kažkokia vibro ji. Bent tuo metu apsirmindavau, kol ant jos drybsodavau).
QUOTE(deraramos @ 2015 05 20, 18:32)
Night, čia kažkokia modifikuota malda "Tikiu Dievą tėvą", nes aš tai kitokią moku
Daniella jau atsakė.

Galima sakyti, tu teisi, tai Nikėjos - Konstantinopolio (čia tokie Bažnyčios susirinkimai buvę) tikėjimo išpažinimas, kaip "paturbintas" Apaštalų išpažinimas. Seniau visi mokėjome pastarajį variantą, nes anas nebuvo išverstas į Lt kalbą. Taip, kiek man žinoma, jis praktikuojamas ir Rytų, ir Vakarų krikščionių.
Nežinau, ar visose bažnėse, bet kur buvau papuolusi į mišias per kelerius paskutinius metus, buvo išpažįstamas ilgesnis variantas. Šiaip jis skaitosi iškilmingas, naudojamas mišioms, visomis kitomis progomis naudojamas trumpasis (pvz., kalbant rožančių).
Į tą temą. Iki šiolei neturiu aiškumo dėl Sutvirtinimo globėjo.

Vyresnių nepažįstu tinkamų, arba jie neturi galimybės, o jaunesnių lyg ir turėčiau (nors apsunkinčiau žmones), bet iki šiolei neaišku, ar tinka.
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 05 20, 19:19)
Cia haliucinacija,are pseudo ar kas? As tai suprantu,kad man vaidenasi,bet taip tirkoviskai vos ne zmogisku balsu,ka man daryti dabar?
As tikiusi atkreipsit demesi i si posta ir parasysite,nes labai baisu,aciu.
Tikiuosi tik nervinis pervargimas,nes pries tai sedejau guvi,kai apie mirti galvoti pradejau ir viskas prasidejo.
Atkreipėm, tik man keista, kad tu ir vėl klausinėji forume. Kur ne medikai, ir dar per akraną, tavęs net nepažįstantys žmonės. Maža kas ką gali manyti.

Marš pas medikus ir sakyk viską. Kiek psichų

ligoninėj mačiau, negirdėjau, kad vaikus atiminėtų. Be to, kai užprogresuos, negalėsi pasirūpinti, pati atiduosi. Taip, kad geriau nedelsk. Ar AD geri? Nepamenu, jei rašei, bet ar tik nemetei trumpai pagėrus?
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 20, 19:53)
Girdimi neesami garsai ir matomi neesami dalykai - ne depresijos pozymiai.
Šiaip man sakė psichiatrė, kad prie sunkios depresijos galimi (man būdavo kvapai). Galima lengva psichozė.
Man labai neramu. Išgėriau lexo, jokios reakcijos. Vienam klientui, kai pradėjau dirbt, iš nežinojimo ne visai teisingai išdėsčiau sutartį, nes pati ją ne taip supratau, nebuvau įsigilinus. Teisinuosi čia, bet jis bais nepatenkintas, o buvo toks gan lengvas ir geras klientas. Su*ikau viską.

Ir dar šmaikštumai šmaikštumynai galvoj....