Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Aš tą angliavandenių atsisakymą ir keitimą riebalais bandžiau gana ilgą laiką (verčiau knygą apie tai ir užsikabliavau). Visgi gavosi taip, kad per dieną suėstų kalorijų skaičius siekdavo vos ne 3 tūkst (LABAI mėgstu riešutus smile.gif, juose ~70 proc. riebalų). Rezultatas "na lico", na, tiksliau, ne ant veido, o ant kitos vietos. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Iš to padariau išvadą, kad visgi tikrai veiksminga dieta - ilgalaikis kalorijų ribojimas (man buvo vienintelė veiksminga), kai pasirenki mitybos racioną pagal savo (organizmo?) poreikius, bet valgai NEDAUG. smile.gif

Pažiūrėjus į bet kurios veiksmingos dietos (kuri dar gali būti vadinama mitybos režimu) esmę, jos šerdyje atrandi būtent suvartotų kalorijų ribojimą, nepaisant to, kad aprašant metodą skelbiama: maisto nereiks ribot.
Ir dar, svarbu tikėt smile.gif. Dieta, režimu ar kuo. Gal kai tikiu kalorijų mažinimu, tai ir veikia...

Dar vienas toks dalykas, kalbant apie maistą - tolerancija. Nes kartais susidaro atmosfera, kai bijai pasakyt, kad mėgsti koldūnus. biggrin.gif

Direktorienė, kadangi žmona, tai gali ją pasiųst, tavęs svetimos nelabai. Va čia žmonos pliusas, kad gali pelną išsiimt, o minusas, kad vyras gali ją pasiųst.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 04 22, 23:43)
Aš tą angliavandenių atsisakymą ir keitimą riebalais bandžiau gana ilgą laiką (verčiau knygą apie tai ir užsikabliavau). Visgi gavosi taip, kad per dieną suėstų kalorijų skaičius siekdavo vos ne 3 tūkst (LABAI mėgstu riešutus smile.gif, juose ~70 proc. riebalų). Rezultatas "na lico", na, tiksliau, ne ant veido, o ant kitos vietos. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Iš to padariau išvadą, kad visgi tikrai veiksminga dieta - ilgalaikis kalorijų ribojimas (man buvo vienintelė veiksminga), kai pasirenki mitybos racioną pagal savo (organizmo?) poreikius, bet valgai NEDAUG. smile.gif

Pažiūrėjus į bet kurios veiksmingos dietos (kuri dar gali būti vadinama mitybos režimu) esmę, jos šerdyje atrandi būtent suvartotų kalorijų ribojimą, nepaisant to, kad aprašant metodą skelbiama: maisto nereiks ribot.
Ir dar, svarbu tikėt smile.gif. Dieta, režimu ar kuo. Gal kai tikiu kalorijų mažinimu, tai ir veikia...

Dar vienas toks dalykas, kalbant apie maistą - tolerancija. Nes kartais susidaro atmosfera, kai bijai pasakyt, kad mėgsti koldūnus. biggrin.gif

Direktorienė, kadangi žmona, tai gali ją pasiųst, tavęs svetimos nelabai. Va čia žmonos pliusas, kad gali pelną išsiimt, o minusas, kad vyras gali ją pasiųst.

Va, aš irgi visad galvojau, kad gilinasi žmonės į tas visokias dietas, mitybas, skaito knygas ir pan. O iš tikro, visi supranta, kad taisyklė viena - MAŽIAU ĖSK. Ir tą sakant girdėjau kažkokį garsų dietologą. Aišku, išsireiškė švelniau.
Nors pati gyvenime nesu laikiusis jokios dietos. Ir puikiai suprantu, kad mano pūstų visų 4 žandų priežastis, yra prekybcentrinis paruoštas maistas, prigrūstas velniažin ko, kad ėdu vaisius, o visai neėdu daržovių ir apskritai maitinuosi šlamštmaisčiu. Ir, maža to, visai nejudu. Nors man žmonės sako, kad ėdu mažai. Bet už tai ką ėdu...

Man nepasakytų, kaip jai, ji ir pati sakė, bet už tai nesuprantu, kuo baisu tas n... doh.gif Kita ir nueitų. Ir ne tas tą, pas kurį pasiuntė. Ir ji nereaguoja taip, kaip aš. Man pasakys taktiškiau, bet gaišiu kiek laiko... Nu bet. Nuo "likimo" nepabėgsi. Dar sužinojau, kad vasarą jie mane su savim abiem pasiims į kažkokius kursus. Čia gerai, bet, ar aš tiek gyvensiu...
Atsakyti
Daniella, na tai aisku, kad perdozavai, jei riesutelius labia megsti:)
night, tai ka tu ten vakarienei tokio baisaus nusipirkai? Gal kokios vodkes butelaiti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 23, 00:36)
night, tai ka tu ten vakarienei tokio baisaus nusipirkai? Gal kokios vodkes butelaiti?  biggrin.gif

Nesakysiu. schmoll.gif

Skauda makaulę viename taške. Jau vakar aute vos neapsivėmiau nuo to. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 22, 23:05)
Man pasakys taktiškiau, bet gaišiu kiek laiko... Nu bet. Nuo "likimo" nepabėgsi.

Ale ko tu siki anksciau laiko pastoviai. neaisku ar pasakys, ka pasakys, del ko pasakys. bet jau dabar pelenais barstaisi duobe knisdamasi.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 04 23, 09:59)
Ale ko tu siki anksciau laiko pastoviai. neaisku ar pasakys, ka pasakys, del ko pasakys. bet jau dabar pelenais barstaisi duobe knisdamasi.

tai kad čia viskas normal....aš visada šliaužiu žemiau už žolę ir kaip koks kukutis iš tų žolių iškeliu galvą ir kvailai sukioji - tipo nieks neduoda per galvą? niekas? mh.....keista

Nidulia - galima valgyti ir makaronus, ir bulves ir duoną. svarbu kokius (pilnagrūdžius), kada (pusryčiai-pietųs) ir kaip (180 C apdorotus ir ne iki visiško susmegimo-pvz. bulves) paruoštus, ir su kuo (kalnu daržovių, bulves ir duoną dar galima su lašiša ar silke) ir dar kiekiai aišku. svoris krenta. praktika. tik man su valia blogai. o šiaip buvo laikas kai duoną pati kepiau iš pilnų grūdų, raugu, ne mielėm, minimaliu cukraus kiekiu. skaniausia duona ever, bet užkniso su tuo raugu žaisti. pailsėsiu, kur nors susiveiksiu ir toliau kepėjas žaisiu.

oi prisiminiau yra vegetaras vienas su šeima. tai jie daug labai bulvių valgo, ir kūdi. žodžiu ko tik nori gali rasti - N straipsnių patvirtinančių tavo norimą tiesą.

o šiaip tikriausiai ir batoną vien valgant svoris kristų jei būtų tik jo ir tik 3 riekės per dieną smile.gif ir galima būtų skambią antraštę varyt - valgė batoną, numetė 20 kg biggrin.gif
Atsakyti
Grudai, ar jie pilni, ar ne - glitimas. O glitimas daug kam netinka, tik ne visi zmones tai zino ir susieja su negalavimais. As kai atsisakiau glitimo ir saldumu, su daug negalavimu susitvarkiau.
Kaip, mergikes, siandien jauciates?
Atsakyti
celiakija - glitimo netoleravimu serga spėjama apie 7 proc. Europos gyventojų . speltos miltų glitimas visai kitokios struktūros. ir dar pusei iš tų 7 proc. nekenkia o bet tačiau yra miltų be glitimo, pieno be laktozės ir pan . beje šiemet pirkau ledų be laktozės. skanūs, lietuviški.

jei taip žiūrėti - viskas blogis - pienas išvis baisybių baisybė. o kai pagalvoji tai baisybė viskas.
Atsakyti
Nebaisybė RIEŠUTAI, bet kaip nuo jų storėjama doh.gif .

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 04 23, 14:25)
Nebaisybė RIEŠUTAI, bet kaip nuo jų storėjama  doh.gif .

biggrin.gif

Riešutai skanu. Aš tai nuo jų nestorėju, keista.
Tik žemės riešutų tai nelabai, šie neskanūs.

Kaip diena nelygi dienai. Vakar prabuvau be Ad, jaučiausi gerai. O šiandien be akivaizdžios priežasties esu prislėgta, be nuotaikos, irzli, noriu kur nors kampe pabliauti. Gyvenimas visai kitaip atrodo nei vakar. Ar čia tie vakar nesuvartoti Ad taip pasireiškia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 04 23, 14:25)
Nebaisybė RIEŠUTAI, bet kaip nuo jų storėjama  doh.gif .

biggrin.gif

sakai? anie tikriausiai rigi kaip nors purškiami, tręšiami ir pan.

QUOTE(Pinot noir @ 2015 04 23, 14:30)
Ar čia tie vakar nesuvartoti Ad taip pasireiškia? g.gif

nu man keistai jūs galvojat. jei antidepresantų poveikis jaučiamas tik po mėnesio - mano supratimu ta viena tabletė neturi kažkokios tai didelės įtakos. svarbu pastovumas ir ilgas vartojimo laikas. tai neišgėrus vienos tabletės niekas neatsitiks. aš įsivaizduoju kad užsikuria mechanizmas ilgalaikis bet viena tabletė nesustabdo vvisuminio mechanizmo veikimo. tokiu atveju vienos tabletės neišgėrus vėl mėnesį turėtum gerti kad pajaustum poveikį. man visada likdavo. ir niekada nesusiejau kad va neišgėriau ir nervuotesnė, nu tai ir gerti gali sąžiningai bet vieną dieną bus vistiek nervuotesnė nei kita.
Atsakyti
Išbandžiau šiandien bromazepam kai negerumas užejo tsi brr,pirma nieko veliau lomkės vadinamosios unsure.gif
Puse dienos praejo,o aš vis dar apdujūs pradėjau mąstyti maža ką po mašina pastumsiu ar nunuodysiu, unsure.gif ir man baisu,o maža nesusivaldysiu ir pastumsiu,nors ištikruju tai nenoriu ir niekad tokių minčių nebuvo. unsure.gif
Atsakyti