Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 22, 21:45)
tai,o kas manai gali buti?

Nu aš tikrai nesu užsislaptinus psichiatrė. Tiesiog pirmąkart girdžiu apie tokią TIK depresikę. Apart bipolinio (aš taip įsivaizduoju bipolinį sutrikimą, kaip tu elgiesi), yra visokie šizoafektiniai sutrikimai, asmenybės ir dar velniažin kiek psichikos ligų.

Aš per jus parduotuvėj neradau ką nusipirkti vakarienei. Ir nesakysiu ką nusipirkau iš to pykčio. Dar išvarysit vidury nakties dviračius varinėt, ar dar ką sugalvosit. Bet ten blogesnės maisto medžiagos, nei kurių čia siūlot neėsti.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 22, 21:34)
T Visos grupės AD išbandytos. Visi man jie vienodi. Nežinau, gal ir duoda kokį tai efektą, bet jis tikrai mažas. Vis galvoju, ar man jų reik.

Atsirado dar vienas AD, rodos prekinis pavadinimas Brentelix, atrodo rašiau jau, sako labai geras, tik šalutiniai sunkesni. Sako, meta daug kas, nes neatlaiko šalutinių, bet jei praeina tą laikotarpį, tai džiaugiasi, pati skaičiau užsienio forumuose, nes LT dar niekas nediskutuoja. Tik nekompensuojami dar Lietuvoj, o brangūs. Man jau juos siūlė, bet nesiryžau kol kas.
Atsakyti
Bet del to kalbejimo tai aš tiesiog retai kalbu,tai ir papasakoju draugams iškarto ir apie duona ir apie keksa biggrin.gif ,bet noretusi intelektualesnes kalbos man iš saves biggrin.gif .
O tie asmenybės sturikimai ar labai baisu,aš kai suprantu tai buvus psihopatijos diagnozė.. unsure.gif
nes,man aiškiai nėra pasake,kokia pas man ta sutrikusi asmenybė depresine,ribinė.
Buvo,pasake,kad turiu sutrikusia asmenybe ir tai jau visam gyvenimui..ale čia jūsų charakterio savybė.. doh.gif ,na bet jei jos negydo,tai gal nėra jį tokia baisi? Du daktariuksčiai apie ją sakė,bet visi akcentavo,kad tai charakterio savybė vienas sakė,kad reiks gerti AD nuolat ,kitas,kad esu sveika ir tai tik charakterio savybės tas AS,bet aš jį turiu ir jo gydyti nereikia..

Aina sau gazdina mane visokie šizoafektiniai,šizofreniniai ir t.t biggrin.gif
Aš nežinau,man ka spėti savo diagnoze jei daktaria man jos nesako,parašo depresijos epizodas ir visogero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 22, 21:44)
Na ne, nepanasu I Atkinsono. Ten kazkaip vos ne vien baltymus esti reikia. O is kur tu sveiko riebalo gauni, jei viska liesai valgai? Turbut zinai, kad riebalai labia reikalingi organizmui?

Riebalų, manau, vis tiek yra vištienoj ar kalakutienoj.
kitokių tiesiog netoleruoja organizmas. A, tiesa, aliejus tai naudoju, bet tik alyvuogių ir linų sėmenų.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2015 04 22, 21:56)
Atsirado dar vienas AD, rodos prekinis pavadinimas Brentelix, atrodo rašiau jau, sako labai geras, tik šalutiniai sunkesni. Sako, meta daug kas, nes neatlaiko šalutinių, bet jei praeina tą laikotarpį, tai džiaugiasi, pati skaičiau užsienio forumuose, nes LT dar niekas nediskutuoja. Tik nekompensuojami dar Lietuvoj, o brangūs.  Man jau juos siūlė, bet nesiryžau kol kas.

Rašo, kad vykdoma stebėsena to vaisto.
Man risperidonas pagelbėtų, bet tai šalutiniai kai tokie, ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 22, 21:58)

Gal jau baik forumuose sau diagnozių ieškot...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 22, 21:55)
Aš per jus parduotuvėj neradau ką nusipirkti vakarienei. Ir nesakysiu ką nusipirkau iš to pykčio. Dar išvarysit vidury nakties dviračius varinėt, ar dar ką sugalvosit. Bet ten blogesnės maisto medžiagos, nei kurių čia siūlot neėsti.

Tai jau ko gero kokakolos ir desraini pirkai biggrin.gif
Kur tu ten sakei gyveni? Tuoj atvarau su dviem dviraciais biggrin.gif

QUOTE(Pinot noir @ 2015 04 22, 21:59)
Riebalų, manau, vis tiek yra vištienoj ar kalakutienoj.
kitokių tiesiog netoleruoja organizmas. A, tiesa, aliejus tai naudoju, bet tik alyvuogių ir linų sėmenų.

O grietines, grietineles, sviesto nemegsti? Jei negausi su maistu pakankamai riebalu, prades durniuoti hormonine Sistema. Vitaminai A, D, E, K isisavina tik tada, kai su maistu gauni pakankamai riebalu. Na ir daugiau ten tu reikalu su riebalais, bet nenoriu cia jusu uzknisineti siomis kalbomis:)
Bent jau mano cholesterolis pradejo tvarkytis ismetus is mitybos miltinius ir cukrinius dalykus ir pradejus sportuoti. Seniai irodyta, kad sportavimas, ypac fiziniai darbai gryname ore, mazina blogojo cholesterolio kieki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 22 balandžio 2015 - 21:26
QUOTE(Night13 @ 2015 04 22, 21:06)
Rašo, kad vykdoma stebėsena to vaisto.
Man risperidonas pagelbėtų, bet tai šalutiniai kai tokie, ačiū.
Papildyta:

Gal jau baik forumuose sau diagnozių ieškot...

Taigi tu pati rašėj,kad nesiriša tau mano depresijos diagnozė,tai ir pati susimasčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 22, 20:55)

Ne, dviračiu varysim varinėt savaitgalį.

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 22, 20:58)
Bet del to kalbejimo tai aš tiesiog retai kalbu,tai ir papasakoju draugams iškarto ir apie duona ir apie keksa biggrin.gif ,bet noretusi intelektualesnes kalbos man iš saves  biggrin.gif .
O tie asmenybės sturikimai ar labai baisu,aš kai suprantu tai buvus psihopatijos diagnozė.. unsure.gif

Asmenybės sutrikimai tikrai nėra psichopatija, nesuk galvos dėl to. O gal tau tikrai vertėtų pagulėt Ąžuolyno klinikoj, tuo pačiu ir paklausinėtum gydytojo, koks būtent tau sutrikimas. Juk jų yra ne vienas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 22, 22:13)
Tai jau ko gero kokakolos ir desraini pirkai  biggrin.gif

schmoll.gif
Blogiau. liezuvis.gif

Psichė sakė man eit pasivaikščiot po darbo - pavasaris ir bla bla. Sakiau niekur aš neisiu, schmoll.gif ir nenoriu jokio pavasario, kam man jo reik. Dar ir užuolaidas užsitraukius savaitgalį dieną, jei saulė išlenda. Sakė, kad ateis į namus, nutrauks antklodę ir išvilks, o užuolaidas nukabins, kad neužsitrauktų. doh.gif Nors jau nepirmąkart pan. sako.
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 22, 22:14)
Taigi tu pati rašėj,kad nesiriša tau mano depresijos diagnozė,tai ir pati susimasčiau  doh.gif

Nesiriša visai. Ir ką? Vadinasi, aš psichiatrė, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 04 22, 22:14)
Ne, dviračiu varysim varinėt savaitgalį.
Asmenybės sutrikimai tikrai nėra psichopatija, nesuk galvos dėl to. O gal tau tikrai vertėtų pagulėt Ąžuolyno klinikoj, tuo pačiu ir paklausinėtum gydytojo, koks būtent tau sutrikimas. Juk jų yra ne vienas.

Ir man atrodo, kad reiketu tsigulti I Azuolyna. Tai ir diagnose normaliai nustatytu ir vaistus parinktu. Man taip pat panasu, kad ne vien depresija, juk ir manijos epizodu buta, bent jau is pasakojimu.

QUOTE(Night13 @ 2015 04 22, 22:22)
schmoll.gif
Blogiau.  liezuvis.gif

Psichė sakė man eit pasivaikščiot po darbo - pavasaris ir bla bla. Sakiau niekur aš neisiu,  schmoll.gif  ir nenoriu jokio pavasario, kam man jo reik. Dar ir užuolaidas užsitraukius savaitgalį dieną, jei saulė išlenda. Sakė, kad ateis į namus, nutrauks antklodę ir išvilks, o užuolaidas nukabins, kad neužsitrauktų.  doh.gif Nors jau nepirmąkart pan. sako.

Nesiriša visai. Ir ką? Vadinasi, aš psichiatrė, ar kaip?

Torta nusipirkai ir visa suedei? biggrin.gif
Psyche teisingai sako, reikia tave isvilkti I kiema ir nudraskyti uzuolaidas:)
Kaip katas? Jau linksmesnis, miega pas tave? Noriu kato, bet suva bais pavydi.
Atsakyti
Night 4u.gif nelendu prie tavęs 4u.gif ,pati su diagnozem pradejai,ne aš ,galvojau rašiai tai žinai smile.gif

Galvojat visdelto į ažuolinke? unsure.gif ,o kodel būtent ąžuolinke ? smile.gif
Nežinau,kur vaiki savo deti,mažas visai dar smile.gif
Ištikrūju labai norečiau,bet kur vaika dėti.

Nežinau,man pačiai laabai keista su tuo asmenybes sturikimimu..labai,nes išsirašant iš skyriaus buvo pasakyta apie ta asmenybės sutrikima,bet galutinej diagnozėje depresija ir kitakarta iš kito skyriaus irgi tas pats pamynėta,nors jie manęs nepažinojo smile.gif , o gulint man skyriuj apie asmenybes sutrikima nebuvo diskutuota.. smile.gif tai.. nežinau,net ką čia man jau išmastyti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 22, 22:29)
Kaip katas? Jau linksmesnis, miega pas tave? Noriu kato, bet suva bais pavydi.

Nemiega. Vakar 3k bandžiau pasiguldyt. Kasosi ji, bet žaizdos, ačiūdie, atrodo daug geriau. Šiaip viskas kaip ir gerai: valgo, laksto, žaidžia. Bet mane truputį neramina, kad elgiasi keistokai. Ne taip, kaip seniau. Miega vis kitose vietose, ir tokiose netikėtose, dažnai vaikšto tokia poza pakampėm, kaip žiurkėnas, lyg ją kas persekiotų. Vėl pasysiojo ne vietoj. Pažiūrėjau, wc švarus. Seniau taip nedarydavo. Tai velniažin kas čia jai užėjo. Gal pasiutligė.

Kaip šiandien pavargau darbe... Ir, panašu, ima kvepėt pasisėdėjimu su darbais po darbo. Per flegmiškai aš dirbu. Šiandien dirikas pasiuntė direktorienę n... už klaidą bei isterikavo, kad, kadangi jos kaltė, eitų už diedus dirbti. Tai laukiu kas man bus. wacko.gif
Papildyta:
Ne tortą. tongue.gif Visa mano laimė, kad saldumynų nemėgstu, apart vaisių. Nooors. Vasarą ledus tai kapoju.
Atsakyti