Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 23

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 23, 10:28)
Kol kas išsirinkau šį modelį, dar svarstyme http://www.e-ciupk.l...2391r1-632392r1 Gal kas turite ir galėtumėte pasidalinti jos privalumais ar trūkumais?  4u.gif Ir apskritai domina jų praktiškoji pusė, kas turi panašias, ar jums pasiteisino, patogu, lengva priežiūra?

Priežiūra tai jų pati paprasčiausia. Apskritai keraminės plautuvės yra pačios higieniškiausios. O skonis draugų neturi, vieniems labai gražios tokio tipo plautuvės, kitiems labiau patinka įleidžiamos į stalviršį ar montuojamos po juo. Man labiau imponuoja ant stalviršio arba po juo montuojamos. Tačiau Jūsų išsirinkto modelio plautuvė tam tikro stiliaus virtuvėse labai gražiai įsipaišo.
Atsakyti
Bandysime derinti prie modernios klasikos sumiksuotos su bohemian chic.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 30, 10:41)
Pirmas (kairėje) ir penktas (dešinėj) variantai:

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Atkasiau is senesniu temu blush2.gif su kokia programa sios vizualizacijos darytos?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 23, 11:11)
Bandysime derinti prie modernios klasikos sumiksuotos su bohemian chic.

man tik gal labiau imponuotų vienodų dubenų be tų vietų kempinėms ar buteliukams pasidėti, bet Villeroy lyg ir neturi tokio varianto.
Atsakyti
Turi 4u.gif Bet tie dubenys negilūs, o šitie gilūs. Su negiliais nepatogu, nes labiau taškosi. Pas mus visur gilūs, tai labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2015 04 23, 11:52)
Atkasiau is senesniu temu blush2.gif su kokia programa sios vizualizacijos darytos?

Su SkechUp 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 04 23, 11:28)
Su SkechUp  4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
Beja dar vienas klausimas ax.gif

Meistras, kuris daro baldus, atkalbineja mus nuo Blum sistemu, atseit nieko nesiskiria nuo perpus pigesniu savo "darbu". Gal kuri bandet pigesnius ir Blum ir galit palygint??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annesears: 23 balandžio 2015 - 11:37
Laba diena mieli tėveliai,

Turiu Jums kelis klausimus dėl virtuvės įrengimo.

1) Dėl dujų vamzdyno nesudėtingo pertvarkymo kreiptis reikia į pačius dujininkus? Ar labai kandžiojasi kainos Kaune? smile.gif

2) Galbūt susidūrėte su Kaune virtuvinius baldus pagal užsakymą gaminančiomis firmelėmis? Gal turite karčios patirties, o gal negalite atsidžiaugti padarytu darbu?

Ačiū Jums iš anksto! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2015 04 23, 12:36)
Meistras, kuris daro baldus, atkalbineja mus nuo Blum sistemu, atseit nieko nesiskiria nuo perpus pigesniu savo "darbu". Gal kuri bandet pigesnius ir Blum ir galit palygint??

O meistras gaminęs mano virtuvę sakėsi nenaudojantis jokių kitų lankstų, tik Blum. Sakė, nenori turėti paskui problemų smile.gif.
Aš svarstyčiau, kad perpus pigesni tikrai nebus tokie pat geri.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Praeitoje temoje jau pasigyriau, kad sumontavo šeštadienį virtuvės baldus. Dalinuosi vaizdais. Tiesa, viskas dar neišbaigta, nes nėra indaplovės (įmontuojamos), orkaitės, kaitlentės. Gartraukį turim, bet, pasirodo, mums atsiuntė ne tokių išmatavimų, tad važiuosim apsikeisti.

Baldininkais esu 100 proc. patenkinta, vėlavo sumontuoti tik apie tris dienas smile.gif Tikėjausi, kad virtuvė bus maža, vargiai sutalpinsiu virtuvės rakandus, bet nenuvylė talpumas - tilpo praktiškai viskas (sulčiaspaudė ne, bet ji man ir senoje virtuvėje netilpdavo, nes aukšta dėžė), kai ko atsisakiau ir liko dar viena tuščia lentyna. Ne iš piršto laužta stalčių patogumas - būtų mano virtuvėje dar vienas toks pat stalčių blokas - būtų tobula wub.gif Bet yra kaip yra, labai džiaugiuosi wub.gif O stalviršis labai praktiškas pasirodė smile.gif Imu valyti netgi tas vietas, kur atrodo dėmė, o ten pasirodo, toks stalviršio raštas biggrin.gif

Tiesa, mūsų virtuvės išmatavimai: 240 cm ilgis ir 212 cm aukštis, darbastalis - 90 cm.

Virš virtuvės šiek tiek matyti, kad padaryta antresolė - miegamo zona, tik ji taip pat neužbaigta.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lauksiu Jūsų pastebėjimų komentarų 4u.gif

Klausimėlis - reikia įdėklo įrankiams į stalčių, jis yra 48X48 cm, kur tokį panašių išmatavimų rasti? Ikea turi 50X51 cm, rašo, kad galima įlenkti tą įdėklą, kiek nori, gal kuri turite, ar tikrai išeina taip sužaisti su cm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 23 balandžio 2015 - 12:36
QUOTE(Aurore_ @ 2015 04 23, 12:34)

user posted image

user posted image

user posted image

Lauksiu Jūsų pastebėjimų komentarų  4u.gif

Labai grazu! bet va stalvirsi as irgi kazkoki panasu ziurinejau, tai nepatiko, kad tikrai, kaip purvinas atrodo is saves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2015 04 23, 13:59)
Labai grazu! bet va stalvirsi as irgi kazkoki panasu ziurinejau, tai nepatiko, kad tikrai, kaip purvinas atrodo is saves doh.gif

O man kaip tik tas labai patinka, džiaugiuosi, kad baldininkas šitą pasiūlė, o ne medžio imitacijos kaip pradžioje pati norėjau smile.gif
Atsakyti