Niekas geru seklu nenukainuoja ir siaip kitokiu prekiu
Cia is sAVO karcios patirties rasau
QUOTE(Sparaxis @ 2015 05 18, 11:15)
Pirkau akcijines sėklas Schetelige, ir va prašom.
aš tik svogūnų sėklas akcijines ten pirkau, tai irgi mažai kas išdygo. Matyt, labai jau menko galiojimo sėkloms akciją skelbia
Iš moliūgų sėjau tik pernykštes Marinas. Visos sudygo, pretenzijų neturiu
Arbūzai irgi šimtu procentų. Melionų privariau kaip kvailys giros - saujom ir į indelius, ir tiesiai į šiltnamį, tai nė nežinau, kiek ten jų išdygs
As irgi prisidaiginau ir dabar nezinau kur viska susodinsiu. Kelis melionus ikisiu pabandymui i siltnamio sona, kur zema vieta, tegu ten gyvens, bet galiu tik isilgai leisti ~6m, po pomidorais nenoriu kad maisytusi, tai pasodinsiu kas 1m, bet turbut jie lips vienas ant kito. Niekada nesu siltnamyje prie pomidoru auginusi, labai noriu paragaut nors kelis, nes lauke galiu ir nesulaukti.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 05 18, 08:13)
mergai ,guodžiuosi:neišdygo nei vienas pirktinis JPB,STRAWBERY CROWN
pernai buvo be problemų 
O kaip tavo Hunter dygsta?Man iš 6 tik 2 išsikalė
QUOTE(adija5 @ 2015 05 18, 12:13)
Chieftain visi penki iš tiek pat jau žaliuoja 
čia, aišku, ne manęs klausi apie tuos Hunter'ius, ale pirkom gi iš vienos skylės su Gonziku :-) Man iš 5 sėtų visi 5 ir sudygo
QUOTE(daimura @ 2015 05 18, 13:41)
čia, aišku, ne manęs klausi apie tuos Hunter'ius, ale pirkom gi iš vienos skylės su Gonziku :-) Man iš 5 sėtų visi 5 ir sudygo
Nu tai ko jie pas man spyriojasi
QUOTE(Venta9 @ 2015 05 18, 11:26)
Niekas geru seklu nenukainuoja ir siaip kitokiu prekiu
Cia is sAVO karcios patirties rasau 
Tai jau taip. Tik laiko gaila. Nu ir kelių eurų, of kozz
QUOTE(zikas1970 @ 2015 05 18, 09:10)
Žiūrėjau žiūrėjau akus įtempus ir vistiek nesupratau ar čia po du pasodinta ir norėta siamo dvynius padaryt ?
Beje, kaip sekasi enzimus raugint ? Man kaip tai įdomiai, kokią savaitę gaminasi dujos ir atsukus šnypščia, po to kurį laiką beveik niekas nevyksta, ir vėl nuo pradžių. Ir tų tirščių nė kaip neina ant dugno nuleist.
Ir dar. Kur geriau sodinti Crimson sweet arbūziuką -į šiltnamį ar į lauką ? Ano tik viena sėklytė sudygo
QUOTE(baltagėlė @ 2015 05 18, 13:45)
Žiūrėjau žiūrėjau akus įtempus ir vistiek nesupratau ar čia po du pasodinta ir norėta siamo dvynius padaryt ?
Ar čia koks skiepijimo eksperimentas bus ?
Beje, kaip sekasi enzimus raugint ? Man kaip tai įdomiai, kokią savaitę gaminasi dujos ir atsukus šnypščia, po to kurį laiką beveik niekas nevyksta, ir vėl nuo pradžių. Ir tų tirščių nė kaip neina ant dugno nuleist.
Skiepijo arbuzus su moliugais
Mano jau visi isrugo, kol rugsta, tegul stovi dar, vienas irgi taip durniavo, beveik 4 men., bet visvien isrugo, kiti panasiai per 3 men. buvo gatavi
QUOTE(adija5 @ 2015 05 18, 13:13)
Chieftain visi penki iš tiek pat jau žaliuoja 
abeji po4 sėti visu 100% SUDYGO
Ar jau lauk sodinat arbuzus , moliugus? as viena issodinau ,ale mysliju ar kitus jau sodint
QUOTE(vaidastep @ 2015 05 19, 18:36)
Ar jau lauk sodinat arbuzus , moliugus?
nesodinu ir net nesiruošiu