Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

Noriu paklausti žinančių pirmi metai auginsiu melionus ir arbūzus. Tai iškilo toks klausimėlis: po kelinto vaisiaus nugnybti viržūnę, kad man sunokintų vaisius smile.gif.
Atsakyti
jeigu orai neatsils, tai taip ir uzsiauginsiu ant palanges lotuliukas.gif

user posted image

siltnaminiai stovi schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 06 02, 11:24)
Noriu paklausti žinančių pirmi metai auginsiu melionus ir arbūzus. Tai iškilo toks klausimėlis: po kelinto vaisiaus nugnybti viržūnę, kad man sunokintų vaisius smile.gif.

šitaip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 06 02, 11:31)
siltnaminiai stovi  schmoll.gif
user posted image

Pas mane su 2 tikrais lapais. Moliūgai jau žiedus sukrovė, o melionai ir arbūzai kažkaip lėtai .. .
Atsakyti
[quote=Paladė,2015 06 02, 12:59]
šitaip
Širdingai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2015 06 02, 14:13)
Širdingai dėkoju  4u.gif

kaip formuoti arbūzus gal Saintlina pakomentuos, ji arbūzų profesorė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 birželio 2015 - 13:17
QUOTE(Paladė @ 2015 06 02, 13:17)
kaip formuoti arbūzus gal Saintlina pakomentuos, ji arbūzų profesorė  biggrin.gif

tik mokslinio laipsnio trūksta lotuliukas.gif
Niekaip aš jų neformuoju. Išvis nieko nedarau - negnybiu, nekerpu, nešalinu. Auga kaip nori. Tik laistau ir keliskart primaitinu.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2015 06 02, 11:31)
jeigu orai neatsils, tai taip ir uzsiauginsiu ant palanges  lotuliukas.gif 

nu fainas arbūziokas thumbup.gif O pas jus dar šalta? blink.gif Pas mus kepina kaip reikalas. Jau net aš nutariau savaitgalį sodint laukan.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 06 02, 12:31)
jeigu orai neatsils, tai taip ir uzsiauginsiu ant palanges  lotuliukas.gif 

siltnaminiai stovi  schmoll.gif

Geras bigsmile.gif
Gerai, kad dar pastovi, pas mane toks 1 nugelto ir atsigulė biggrin.gif Maniškiai šiltnamyje pasodinti. Nežinau nežinau, čia turbūt praeitų gyvenimų karma, gal kada persivalgiusi išsižadėjau, tai dabar niekaip atgal neprisijaukinu.

O kuo juos tręšti? Ar tinka agurkų trąšos?
Atsakyti
pas mus (airija) diena siltnami karsta, kaip ir priklauso, bet nakti... praeita buvo +6.6C sad.gif todel tie siltnaminiai taip ir nejuda. kai jie pajudes, tada perkelinesiu ir palanginius.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, kas gali nepatikti melionams šiltnamyje. Daigus auginau lengvame substrate, tokio pat įmaišiau ir į sodindama, šaknų nekedenau, o iš 5 liko 2 plius/minus dar augantys, nors didieji lapai tokie pageltę/padžiuvę. dar du vos vos laikosi (neauga, bet ir nemiršta), o vienas tiesiog liko sudžiuvęs, kai ištraukiau labai mažai šaknų likę. per karšta? per drėgna? kaip gelbėt? ačiū, kas pasidalins mintimis 4u.gif sėklos pirktos pc, veislė neišskirtinė. persodint tikriausiai neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ienor @ 2015 06 02, 21:49)
<...> kai ištraukiau labai mažai šaknų likę. <...>

pernai maniskiai lygiai taip pat nusibaige. as manau, kad buvo per salta dirva g.gif bet idomu, butu isgirsti ir daugiau nuomoniu.
Atsakyti
O kad velniai tie arbuzai.... kad pradejo augt dabar kaip pasiute smile.gif ir melionai ziuriu jau usuoti darosi. Teks si savaitgali viska sodinti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 04 birželio 2015 - 20:01