muscade de provence auginau šiais metais pirmąkart, pas mane jie jau pradėjo keist spalvą. Derlingi. Vakar su mėsa troškinau, nepaprastas gaivus ir kvapnus prapjauto moliūgo kvapas
. Troškinys irgi liuks gavos, vaikai ragavo, bet daugiau bulves išvalgė
. Butternutus šiais metais su melionais supainiojau ir šiltnamin susodinau, taip išbujojo kad
. Yra keli didesni variantai, bet dauguma supuvo. Net nežinau ar juos beauginsiu kitais metais. Blue hubbard pas mane patys pirmi užmezga, gražūs moliūgai. Vieną tokį turiu smailu snapuku, duosiu mažiui darželin neštis. Neauginu dekoratyvinių, nors reiks gal kitais metais, nes vaikai nori kad baibokus darytumėm, tai gal ant komposto užleisiu augt
.
Melionai keli šilnamyje užaugo - padariau klaidą, kad nuleidau virkščias žemyn iš vertikalios padėties (bijojau kad nutruks). Kurie liko stačiai, daug didesni augo. Emir ir ananas - saldūs,kvaapnūs. Emir gal gražesni
. O apskritai tai paskaičiau šią temą pernai
- parinkau ne per didelius vazonus daigams, bei naudojau lengvą žemę daigam -ir nebuvo numirusių daigelių.
Tolimesniam darže moliūgus jau nurinkau, dauguma jau sumedėjusiais kotukais. Prie namų dar turiu kelis palikus - čia užaugo tik tie,kurie kabojo, kitus ant žemės nuėdė šliužai.

Melionai keli šilnamyje užaugo - padariau klaidą, kad nuleidau virkščias žemyn iš vertikalios padėties (bijojau kad nutruks). Kurie liko stačiai, daug didesni augo. Emir ir ananas - saldūs,kvaapnūs. Emir gal gražesni

Tolimesniam darže moliūgus jau nurinkau, dauguma jau sumedėjusiais kotukais. Prie namų dar turiu kelis palikus - čia užaugo tik tie,kurie kabojo, kitus ant žemės nuėdė šliužai.
Mano Hubbardai siemet tik po 1 uzaugino ir tie nedideli o Blue kazkas visa apacia suede, gal kurkliai arba peles del seklu , tai liko tik Green.
O melionai keli per velai atsirado ir zinoma neprinoko, padejau , gal prinoks namie
O melionai keli per velai atsirado ir zinoma neprinoko, padejau , gal prinoks namie

Sveikos, tėvas sodyboj laukia komandos: skint ar neskint moliūgus? Šalnas pranašauja paviršines

QUOTE(Sparaxis @ 2015 09 28, 10:37)
Sveikos, tėvas sodyboj laukia komandos: skint ar neskint moliūgus? Šalnas pranašauja paviršines 

Saintlina jau vakar nurinko

ugu, nurinkta jau pas mane ir melionai, ir arbūzai, ir moliūgai.
QUOTE(Avijacija @ 2015 09 27, 07:24)
Kada rinksit is darzo moliugelius? Sia savaite jau ne kokia prognoze.....
vakar susirinkau
QUOTE(daimura @ 2015 09 28, 11:18)
vakar susirinkau
ir as uzsukau su nurinkimo klausimu

OK, supratau. Dėkui.
QUOTE(daimura @ 2015 09 28, 10:18)
vakar susirinkau
as irgi vakar. ir neklydau. salna pas mus buvo uzsukusi...
as vakar irgi melionus susirinkau visus . moliugus beveik visus. kur dar koks mazesnis palikau, gal koks pora liko , labai jau lapai issikeroje, tai gal dar kur koks praziuretas liko . koteliai ir man pasirode sumedeje, vos vos su peiliu nupjovem. bet oranzinis tik vienas siemet
visi zali ir pailgi , apsimetantys cukinijomis
vat cukinijas dar palikau su uzuomazgytem graziom. kaip jau bus, taip

vat cukinijas dar palikau su uzuomazgytem graziom. kaip jau bus, taip

QUOTE(solo2 @ 2015 09 27, 14:40)
Vakar išvaliau rūsį naujam derliui tai va kaip atrodo tikra muscade de provence spalva,bet čia jau po metų.Pas mane jie išsilaikė geriausiai.
Kokie gi jie grazus

Pas mane moliugeliu siais metais nedaug. Augo pakeltoj lysvei, bet ryskiai jiems nepatiko. Daugiau taip neauginsiu.