QUOTE(sineriuke @ 2015 05 31, 23:57)
Visi sie veislynai is Kauno,o gal kas galetu is Vilniaus parekomenduot? Ne tai kad nebutu galimybes nuvaziuot suniuko,nuvaziuotume ir toliau,bet manau butu patogiau bendraut su veiseja,jei ji butu arciau,dazniau nuvaziuotume,iskilus kokiems klausimams
Nu negi taip ir lakstytumet pas ja i namus trukdyti veisejos? Yra fb,emailai,telefonai, ir tos pagalbos bei klausimu reikes tik pacioj pradziauj daugiausia.
Darote problema is nieko. Dabar zmones sunis perkasi is kito pasaulio krasto,Kanados, Amerikos, Pietu Korejos, jei galvoja apie parodas ir veisimus,vardan idomesniu krauju.
Mano vienas suniukas is Lenkijos, kitas is Siauliu,susirasinejau su Maskva, o pati gyvenu Nyderlanduose ir galejau rasti cia pigiau nei Lietuvoj ar Lenkijoj,bet gabenausi is ten,kur man atrode geriausi, ir jokiu problemu neturiu del veiseju ir atstumu.
Man asmeniskai vieni graziausiu jorksyro terjeru Lietuvoj , Elodejos veislyne, nes trumpm nosim,kas daro veiduka grazu ir saldu ir ispudingais plaukais. Na bet apie jorksyru veisle as nieko nezinau, tik patariu neapsiriboti miestais ir valstybiu sienom.