Jus uzakcentavot nosi, tai as jus pataisiau ir tiek.Neprasiau pagyru nei man nei mano suns veislynui.Ir dabar kalba ne apie tai.
Daug veislynu puikiai gyvuoja ne viena desimtmeti, dalyvauja parodose ir skina laurus.Tereikia surast savaji.
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 06 02, 17:39)
Pirmiausia jums patariu aplankyt nors viena paroda.
Paskaitinet apie veisle, suzinot kas yra krauju linijos, patella, kada ir iki kokio amziaus jorkai nuzydi
Paskaitinet apie veisle, suzinot kas yra krauju linijos, patella, kada ir iki kokio amziaus jorkai nuzydi
Parodoj buvus ne karta,visad su reima nuvaziuojam,kai buna Vilniuje

Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2015 06 02, 17:46)
Nu negi taip ir lakstytumet pas ja i namus trukdyti veisejos? Yra fb,emailai,telefonai, ir tos pagalbos bei klausimu reikes tik pacioj pradziauj daugiausia.
Darote problema is nieko.
Darote problema is nieko.
Jokiu problemu nedarau...man taip viena forumiete patare

Papildyta:
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 06 02, 18:36)
Daug veislynu puikiai gyvuoja ne viena desimtmeti, dalyvauja parodose ir skina laurus.Tereikia surast savaji.

Galima ir reikia visur dometis ir klausineti,bei moketi atsirinkti tinkama informacija.
As kai ieskojau suns zinojau ko butent noriu ir po 2 metu jau turejau savo issvajota suni.
Yra visokiu veiseju vieniems rupi ju suniukai ir iskeliave i naujus namus, kitiems tik pinigai.Svarbu sutikt toki veiseja kuris visada patars ir pamokys 😊
Sekmes paieskose 😊
As kai ieskojau suns zinojau ko butent noriu ir po 2 metu jau turejau savo issvajota suni.
Yra visokiu veiseju vieniems rupi ju suniukai ir iskeliave i naujus namus, kitiems tik pinigai.Svarbu sutikt toki veiseja kuris visada patars ir pamokys 😊
Sekmes paieskose 😊
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 02, 23:56)
...man taip viena forumiete patare
tiksliau minejo,kad gera veiseja pataria,kas neaisku parodo,net padeda suniuka paruost pirmaj parodai,parodo stovesenos,kaikurios net i paroda kartu nuvaziuoja... kadangi tai mano pirmas jorkas,tai pamaniau,kad jei jau taip veisejos padeda,tai butu gerai,kad ji gyventu kuo arciau. Bet dabar is jusu suprantu,kad veiseja isleidzia suniuka pro duris ir matyt jo daugiau nenori,nes neturi laiko 

Turbūt ta forumietė Virga? Virga gyvena NO, o jos šuniuko veisėja - Kaune, ir problemų dėl patarimų nėra

QUOTE(jolantukas1 @ 2015 06 03, 11:36)
Sekmes paieskose 😊
Sekmes paieskose 😊

QUOTE(Poisson'è @ 2015 06 03, 15:30)
Turbūt ta forumietė Virga? Virga gyvena NO, o jos šuniuko veisėja - Kaune, ir problemų dėl patarimų nėra
Jei domitės parodomis, jau išleisdama jus su šuniuku iš savo namų veisėja daug ko pamokys - kaip statyti šuniuką, kaip kirpti ausytes ir panašiai (viso to veisėja išmokė ir Virgą, nors jas skiria tūkstančiai kilometrų). Jei klausimų kyla vėliau, patikima, savo šuniukais besidominti veisėja, atras laiko jums patarti ir tel., ir el.būdu. Jei negalėsite susitikti, o kils klausimų dėl ruošimo parodoms, gali juk ir filmuotą medžiagą jums persiųsti. Bet ne vien tik veisėją turit varginti savo rūpesčiais
Yra forumai, FB grupės, tuo labiau ir specializuotos pamokos - dresūros ar hendlingo
Beveik visos veisėjos dalyvauja su savo šunimis parodose - ir ten galėsite susitikti, pasitarti, gauti patarimų
Tikrai, atstumas yra menkiaverčiausias faktorius, renkantis šuniuką, patikėkit
Daug svarbiau išsirinkti SAVO šuniuką ir savo darbą nuoširdžiai dirbančią veisėją

Taip kad geras kontaktas su veiseja, yra puse suniuko auginimo sekme. Susirasinejau ir su kita veiseja pries tai. Man nepatiko jos arogancija. Taip ir nutruko musu draugyste net neprasidejus.

Jolantuk

Sveikos merginos! ir jusu suniukams buckiai.

Kriiste lysk is pogrindzio.

QUOTE(sineriuke @ 2015 06 03, 19:36)
Atsitiktinai pamaciau,isimylejau,labai patiko,veiseja auksas,kalyte tokia kokios ir norejau...rezervavau,tad beliko tik laukt 

Smagu girdeti! Lauksim pasirodant.

QUOTE(virga @ 2015 06 03, 18:29)
nigaliu... Man sokas, mane gydyt reik

Beje siandien Bertasikne gavo skiepa, ui kokia nelaiminga buvo

QUOTE(Kriiste @ 2015 06 03, 19:51)
nigaliu... Man sokas, mane gydyt reik
MB savaitei isvyko i komandiruote - gryzus nerandu vietos, kur jo rubus sukist
tai negu as per ta savaite tiek uzpirkau nesamoniu - kraupu daros
Dabar 3 metus bus ramu...

Sukurk internetine parduotuve. Ir isparduok viska, ko nereikia. Ar visko reikia?
Vargse Bertute.

QUOTE(virga @ 2015 06 03, 19:22)
Sukurk internetine parduotuve. Ir isparduok viska, ko nereikia. Ar visko reikia?
Vargse Bertute.
Ar reaguoja kaip nors i skiepa? O koks cia skiepas? Gal pasiutliges? Girdejau kazka. Mes 20 turesim skiepitis. Parasyk. 
Vargse Bertute.

ui bijau net lyst ir ziuret - manau kad visko reikia... Reiktu nebepirkt nieko - ir nesiot ta, kas yra, tol, kol yra

Kai leido nereagavo, bet kai jau trauke adata - tai ir inkste ir dejavo ir visaip kaip nepasitenkinima demonstravo. Dabar jau pamirsus - elgias kaip visada

QUOTE(Kriiste @ 2015 06 03, 20:28)
ui bijau net lyst ir ziuret - manau kad visko reikia... Reiktu nebepirkt nieko - ir nesiot ta, kas yra, tol, kol yra
Kai leido nereagavo, bet kai jau trauke adata - tai ir inkste ir dejavo ir visaip kaip nepasitenkinima demonstravo. Dabar jau pamirsus - elgias kaip visada
Skiepijo nuo pasiutliges ir kazkoki kompleksa DHP 

Vargsiuke.

Mums irgi ta pati dare pries metus. Nuo pasiutliges ir ta GHP. Man idomu kodel tris metus nereiks daryti? Cia kokie nauji skiepai? Ar naujos taisykles? Gal ir mums tada nereiks.

QUOTE(virga @ 2015 06 03, 20:02)
Vargsiuke.
Musu laukia sitas malonumas.
Mums irgi ta pati dare pries metus. Nuo pasiutliges ir ta GHP. Man idomu kodel tris metus nereiks daryti? Cia kokie nauji skiepai? Ar naujos taisykles? Gal ir mums tada nereiks.

nzn - siaip as esu pries skiepus, mano vaikai auga be ju, bet suni bijau neskiepyt kazkodel (nes tos ligos aktyvios ir beveik neisgydomos, nes suva nepasisako pradzioje, kad jam kazka skaudet pradeda ar kaip jauciasi)