Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(Kriiste @ 2015 06 03, 21:14)
nzn - siaip as esu pries skiepus, mano vaikai auga be ju, bet suni bijau neskiepyt kazkodel (nes tos ligos aktyvios ir beveik neisgydomos, nes suva nepasisako pradzioje, kad jam kazka skaudet pradeda ar kaip jauciasi) unsure.gif Nors jei kas atsitiks - atsakomybes maziau nei uz vaika blush2.gif  Tad nusprendziau imti minimalu varianta... Ant vakcinos raso, kad ji galioja 3 metus, taciau LT istatymas reikalauja nuo pasiutliges skiepyt kasmet (nesamone kazkokia). Jei prie manes kas kabinsis - knygeleje gi yra vakcinos pavadinimas - tegu patys analizuoja kiek ten reikia, as be reikalo suns nezudysiu unsure.gif

Kriiste, tai gal galiojimas pacios vakcinos? Na tos ampules? Bet ne. Turetu buti data parasyta. O kur tu matei? Kur raso 3 metai? Man labai idomu. As irgi neskiepyciau kas metus. Gaila sunio. Tuo labiau, kad Norvegijoj nera pasiutliges atvejo uzregistruota jau l. seniai, bet bijau, kad niekur per siena neprales ir suni atims? Ji be manes numirtu taip kaip ir as be jos. Siandien drauge norejo pazasiti su ja, tai taip isikabino i mane, kad negalejau atplesti. Kai man reikai kur iseiti is namu, tai vyras turi ja kalbinti, nesioti. Akys kokios dideles pasidaro, kad atrodo issoks. Anekdotas tas musu prisirisimas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 03, 20:53)
Kriiste, tai gal galiojimas pacios vakcinos? Na tos ampules? Bet ne. Turetu buti data parasyta. O kur tu matei? Kur raso 3 metai? Man labai idomu. As irgi neskiepyciau kas metus. Gaila sunio. Tuo labiau, kad Norvegijoj nera pasiutliges atvejo uzregistruota jau l. seniai, bet bijau, kad niekur per siena neprales ir suni atims? Ji be manes numirtu taip kaip ir as be jos. Siandien drauge norejo pazasiti su ja, tai taip isikabino i mane, kad negalejau atplesti. Kai man reikai kur iseiti is namu, tai vyras turi ja kalbinti, nesioti. Akys kokios dideles pasidaro, kad atrodo issoks. Anekdotas tas musu prisirisimas.  lotuliukas.gif

nea, as cia su veterinare musu kalbejau, ir paskui dar turiu rysiu toje srityje - vakcina galioja 3 metus (apsaugo), tik va skiepyt reik 3 men berods, tada po metu, ir tada jau kas 3 metus - tik nieks to nesako, nes ir pinigai papildomi ir istatymas reikalauja kasmet...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 03, 21:58)
nea, as cia su veterinare musu kalbejau, ir paskui dar turiu rysiu toje srityje - vakcina galioja 3 metus (apsaugo), tik va skiepyt reik 3 men berods, tada po metu, ir tada jau kas 3 metus - tik nieks to nesako, nes ir pinigai papildomi ir istatymas reikalauja kasmet...

Bet tai kokie tikrai. Jei taip, tai reiks kas metus skiepyti mums. Mes norim su Kyra i Lietuva nuvaziuoti. Paziurejau dabar. Kada vakcinavo ir kada vel reikia. Po metu. Mums baigiasi 28. Tai galvoju 20 vesiu skiepyti. Kad tik nepaveluoti. Nes l. brangus tyrimai paskui. O nuo ko ta kita vakcina nezinai? Mums irgi pries metus ja suleido. Bet vete klause ar norim. Tai sakiau jo. Tai ji kaip ir neprivaloma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 03, 21:06)
Bet tai kokie tikrai. Jei taip, tai reiks kas metus skiepyti mums. Mes norim su Kyra i Lietuva nuvaziuoti. Paziurejau dabar. Kada vakcinavo ir kada vel reikia. Po metu. Mums baigiasi 28. Tai galvoju 20 vesiu skiepyti. Kad tik nepaveluoti. Nes l. brangus tyrimai paskui. O nuo ko ta kita vakcina nezinai? Mums irgi pries metus ja suleido. Bet vete klause ar norim. Tai sakiau jo. Tai ji kaip ir neprivaloma?  g.gif

ten nuo enterito, dar kazko - berods 5 ligu... nezinau visu blush2.gif Tai bent sita gali "sutaupyt", nes jis neprivalomas... O nuo pasiutliges (ir sitam) dabar mums irase, kad perskiepyt po 3 metu - kad jei kas kabintus - tipo vakcina ale kitokia blush2.gif Zodziu pagal pasa - mums ir galios 3 metus 4u.gif Mes irgi vyksim i uzsieni, bet tik i latvija - nemanau kad cia kas kabinsis... Kaip jums - nzn...
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 03, 17:45)
Smagu girdeti! Lauksim pasirodant.  wub.gif Is kokio miesto?  mirksiukas.gif

is Kauno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 03, 21:56)

Jei ne paslaptis, iš kokio veislyno? Manau, kad žinau, tai l.smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 06 03, 22:28)
Jei ne paslaptis, iš kokio veislyno? Manau, kad žinau, tai l.smalsu biggrin.gif

O gal padarom atvirksciai,jus speki,o as parasysiu ar atspejot ir jei ne,tada is kokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 03, 23:52)
O gal padarom atvirksciai,jus speki,o as parasysiu ar atspejot ir jei ne,tada is kokio biggrin.gif

Manau T G veislyno pirmos raides 😊
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 06 04, 07:35)
Manau T G veislyno pirmos raides 😊

Ne tongue.gif nors veiseja turi 8 metu patirti jorku veisime,bet veislyno tinklapio neturi,nesireklamuoja,bet dalyvauja parodose. Veislynas mazai zinomas,bet man grazios jos kales ir suniukai senesniu vadu.gal ir nebus cempione is garsaus veislyno,bet mane butent ta kalyte pakerejo ir pasitare su vyru nusprendem rezervuot.kol mazi vaikai,gal net neturesiu tiek laiko parodom,veisimui...bet turesiu ant ko mokintis,i parodas eisim,bendrausim ir domesimes,ieskosim ir jei kada rasiu dar patinkancia,jau labai perspektyve veisimui,tai turesim antra jorkute mirksiukas.gif
Atsakyti
Vadinasi, ir aš neatspėjau biggrin.gif Pareklamuokit - koks veislyno pavadinimas? Kiek kalytei mėn.?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 04, 10:32)
Ne tongue.gif nors veiseja turi 8 metu patirti jorku veisime,bet veislyno tinklapio neturi,nesireklamuoja,bet dalyvauja parodose. Veislynas mazai zinomas,bet man grazios jos kales ir suniukai senesniu vadu.gal ir nebus cempione is garsaus veislyno,bet mane butent ta kalyte pakerejo ir pasitare su vyru nusprendem rezervuot.kol mazi vaikai,gal net neturesiu tiek laiko parodom,veisimui...bet turesiu ant ko mokintis,i parodas eisim,bendrausim ir domesimes,ieskosim ir jei kada rasiu dar patinkancia,jau labai perspektyve veisimui,tai turesim antra jorkute mirksiukas.gif

O kuo jus tas veisimas taip vilioja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 04, 11:32)

Sineriuke tik dabar pamaciau, kad turit maza vaika ar kelis, kaip rasot apie mazus vaikus. Nezinau, koks tai veislynas, bet geras veislynas neparduoda savo suniuku seimom su mazais vaikais. Jorkai patys yra kaip mazi vaikai. Be to ir per daug mazi, kad augtu su dvimetinukais vaikais. Vaikai gali ir uzgauti kitaip suzeisti suni. Neseniai vienos forumietes maziukas suniukas uzsimuse, del vaiko kaltes. Nezinau. Man jau pradeda nepatikti sitas jusu sanderis. Pradzioj norejot veisimui. Dabar sakot mazi vaikai. Tai tie vaikai ne dabar atsirado. Ir kaip galima ant sunio mokintis? Ar ant pirmo vaiko irgi eksperimentus daret?
Man baisu. Ir gaila kalytes. Jusu galimos augintines. Kad ji netaptu jusu vaikams ir jums gyvu pliusiniu zaisliuku. verysad.gif
Atsakyti