QUOTE(Kriiste @ 2015 06 03, 21:14)
nzn - siaip as esu pries skiepus, mano vaikai auga be ju, bet suni bijau neskiepyt kazkodel (nes tos ligos aktyvios ir beveik neisgydomos, nes suva nepasisako pradzioje, kad jam kazka skaudet pradeda ar kaip jauciasi)
Nors jei kas atsitiks - atsakomybes maziau nei uz vaika
Tad nusprendziau imti minimalu varianta... Ant vakcinos raso, kad ji galioja 3 metus, taciau LT istatymas reikalauja nuo pasiutliges skiepyt kasmet (nesamone kazkokia). Jei prie manes kas kabinsis - knygeleje gi yra vakcinos pavadinimas - tegu patys analizuoja kiek ten reikia, as be reikalo suns nezudysiu 

Kriiste, tai gal galiojimas pacios vakcinos? Na tos ampules? Bet ne. Turetu buti data parasyta. O kur tu matei? Kur raso 3 metai? Man labai idomu. As irgi neskiepyciau kas metus. Gaila sunio. Tuo labiau, kad Norvegijoj nera pasiutliges atvejo uzregistruota jau l. seniai, bet bijau, kad niekur per siena neprales ir suni atims? Ji be manes numirtu taip kaip ir as be jos. Siandien drauge norejo pazasiti su ja, tai taip isikabino i mane, kad negalejau atplesti. Kai man reikai kur iseiti is namu, tai vyras turi ja kalbinti, nesioti. Akys kokios dideles pasidaro, kad atrodo issoks. Anekdotas tas musu prisirisimas.