QUOTE(virga @ 2015 06 04, 11:01)
Sineriuke tik dabar pamaciau, kad turit maza vaika ar kelis, kaip rasot apie mazus vaikus. Nezinau, koks tai veislynas, bet geras veislynas neparduoda savo suniuku seimom su mazais vaikais. Jorkai patys yra kaip mazi vaikai. Be to ir per daug mazi, kad augtu su dvimetinukais vaikais. Vaikai gali ir uzgauti kitaip suzeisti suni. Neseniai vienos forumietes maziukas suniukas uzsimuse, del vaiko kaltes. Nezinau. Man jau pradeda nepatikti sitas jusu sanderis. Pradzioj norejot veisimui. Dabar sakot mazi vaikai. Tai tie vaikai ne dabar atsirado. Ir kaip galima ant sunio mokintis? Ar ant pirmo vaiko irgi eksperimentus daret?
Man baisu. Ir gaila kalytes. Jusu galimos augintines. Kad ji netaptu jusu vaikams ir jums gyvu pliusiniu zaisliuku.
Man baisu. Ir gaila kalytes. Jusu galimos augintines. Kad ji netaptu jusu vaikams ir jums gyvu pliusiniu zaisliuku.

O ka as ir karto sakiau? Jus kita karta gal greiciau atsimerkite pries visu drauges vaidindama

Bukite atsargesne su zmonemis, o ne tokia atlapasirde. Kas rimtai perka, jiems jusu patarimu forume nereikia. O kas ateina su klausimeliu sarasu i foruma, nelaukite nieko gero is tokiu zmoniu