Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

-400g rolleyes.gif pagaliau griekus naikinu thumbup.gif
Kaip liudna pusryciaut be balintos kavos...sau vis kartoju,-juoda kava sveikiau tongue.gif
Prisiminiau is anu laiku ,kad imdavau vaisiniams pietums ananasa.Kazkur buvau skaicius,kad jis labai veiksmingas dietinantis...gal reiketu jo paieskot.
Vakarienei mastau kiauliena ruost,jei nerasiu ispjovos tai turiu maltos mesos uzsisaldzius.Tada kotletuku pasikepsiu .
Ka skanaus pasiruost jus sumastet ?
Atsakyti
pas mane pietum melionas, niam niam

vakarienei vistros krutineles reiks pasitroskint
Atsakyti
as vakarienei turiu nuo praeito karot,vistienos farso,su tarkuota paprika,svogunu,cesnaku essen.gif o ka pietums nzn dar,isgeriu kavos ir lekiu apsiprekint,ko jau sirdele uzsimanys,to biggrin.gif
Atsakyti
Parsivilkau is parduotuves,tikraja to zidzio prasme karsta.gif Nusipirkau kiaulienos ispjova,su vakariene jau aisku,vat su pietumis tai neissiaiskinu....
Vaisiai brangus ir nekokybiski...sukau ratus kaip vilkelis kol pasigriebiau mazyciu kriausyciu.Dabar ,kad taip pikta nebutu uzsiplikiau kavos su pienu , radau palikta atsalusia metu-ciobreliu arbata-pribaigiau, vietoj vandens uzskaitysiu tongue.gif
Dabar kavinsiuos.....o veliau imsiu mastyt ar tas kriausytes ar tris kivius imt ax.gif

Atsakyti
nu man tai kosmaras ne diena biggrin.gif ryte nenrejau kiausu,tai sakiau gryzus...bet va per priet gryzau,jau kaip ir vaisiam metas g.gif islekiau biski apsiprekint,uztrukau,autikas palei nosi pravaziavo,nelaukiau valanda laiko kito,parpy...dinau 7 km peskom,gavau lietaus doh.gif dbr sedziu ziuriu 17.00 ,laikas vakarienei,o as pusrycius ir pietus praleidus doh.gif nu va ir vaisiu nenusipirkau...mesyte kameroje.zodziu traukiu mesyte,i mikrobange,atsils,kepsiu elekrtineje grilineje
Atsakyti
siandien ne musu diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As tai vietoj Taves pasikepciau kiausiniu,suvalgyciau su pomidorais-gautusi ir pusryciai ir pietus,o kokia 21val.vakarienei pats tas butu.
Papildyta:
As savo vakariene 20-22 ruosiu.Kad nesinoretu kazko veliau.
Atsakyti
visgi jauciasi,kad visa diena nevalgius,greit sotumo jausmas dingo po vakarienes unsure.gif bandysiu atsilaikyti,arbatos uzsiplikiau su citrina,kazko saltukas krecia,cia del to,kad sulyjau,ar kad alkana kazin? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 07, 22:29)
visgi jauciasi,kad visa diena nevalgius,greit sotumo jausmas dingo po vakarienes unsure.gif bandysiu atsilaikyti,arbatos uzsiplikiau su citrina,kazko saltukas krecia,cia del to,kad sulyjau,ar kad alkana kazin? biggrin.gif

Issikepk omleto-susilsi ir alkis isgaruos mirksiukas.gif
O assvajoju ,kad kas man kavos atnestu lotuliukas.gif Visa isplova sudorojau,su visu pakeliu spinatu-abzora vienu zodziu doh.gif blush2.gif Dabar net purto kaip padauginau...
Ryt zuvies diena,neturiu skaniosios skumbres verysad.gif teks pribaiginet j.lydeka...
Siandien stovejau prie zuvies skyriaus ,nesulaukiau pardavejos,apsisukau ir nuejau supykus....nu ir valgysiu lydeka mad.gif
Atsakyti
jau velu man valgyt...apseisiu,tuoj ir i lova schmoll.gif ryt laukiu minuso riebaus biggrin.gif tiesa sestadieni nusimato seimyninis pasisedejimas,negaliu atsisakyti,jau per velykas ziurejo kaip i nenormalia doh.gif mane visi ,kad pykstu,kad sampano negeriu unsure.gif taigi kita savaite nusimato vel pirma biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas

pusryciauju, nespejau pasisvert, tai nezinau kiek nuo vakar minusiukas. O jus kasdien sveriates? ax.gif

beje, vakar pardej (prismoj) tarp zaliu visciuku radau su vienos dienos pasibaigusiu galiojimu visciu, nu tai aisku paemiau nunesiau darbuotojai ir padaviau, bet dabar galvoju gal kazkaip kitaip reikejo pasielgt g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif sveriuosi kas diena,tai ir paskatinimas sioks toks buna 4u.gif snd nulis blink.gif tikejausi minuso,gi tik vakariene buvo unsure.gif siandien zuvyte,imsiu tuna 4u.gif
manau teisingai pasielgei nunesdama ...kol kokia moterele skubedama ir neatkreipdama demesio nenusipirko doh.gif
Atsakyti
as ir siandien imsiu tuna

nu as galvoju gal reikejo i administracija kokia kreiptis, su pretenzija, kaip nepatenkintai vartotojai, kad zinotu kazkas is auksciau apie tokius dalykus ir kad atidziau perziurinetu savo prekes lentynose, is termino isejes maistas ne juokas unsure.gif
Atsakyti