Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

labas rytas

-600 yahoo.gif prakrutinau gal jau svori, begu kiausiniu ruostis, zarna zarna ryyyyja biggrin.gif

Mute, ka tavo svarstykles syryt rodo? bigsmile.gif
Atsakyti
kazin ar galima butu traktuot kad 1 kg = 1cm g.gif
Papildyta:
skaiciuoju savaites iki atostogu, tai liko 10 su trupuciu, tai jau man kaip minimum i savaite po kila reiktu mest fitness3.gif
Atsakyti
rytas biggrin.gif - 100 gr 4u.gif svarbu ne pliusas biggrin.gif pietums turiu filadelfios su cesnakais,pomidoru.batono atsisakysiu 4u.gif
Atsakyti
parsinesiau kalakutienos file, mmmmm jau badas man, noriu pietuku cool.gif
Atsakyti
-100g blink.gif ,svarstykles visos kaip susitarusios''pagedo'' biggrin.gif Greiciau jau praeitu tas priespilnis unsure.gif Pas mane turbut organizmas ijunge saugojimo funkcija biggrin.gif nenori skirtis su atsargomis tongue.gif
Kas del cm ir kg tai panasiai gaunasi mirksiukas.gif Kai buvau liekna tai numetus 1kg netekdavau 1cm per liemeni thumbup.gif Dabar kazkodel nebesimatuoju g.gif
Ryte 2obuoliukai +balinta kava.
Pietums darzoviene
vakare nezinau ko noresiu biggrin.gif
Siandien vaisiai ,salotos ir virtos darzoves-ko kada noresis ta ir valgysiu thumbup.gif
Jau laukiu kada baigsiu 3 ir 4 savaites ir pradesiu nauja rata rolleyes.gif

Susiradau sena uzrasa kuriame buvo fiksuojamas svorio kritimas-trecioje savaiteje jis menkai krito,netgi virs 1kg buvo pakiles,o kai gale savaites gavau zuvies ir mesos isijunge minusavimas....tad kantriai laukiu rytojaus(bus zuvytes diena),gal tada zenklaus minuso sulauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 20 balandžio 2016 - 11:12
na mano praeitos savaites griekas buvo tas kad prie kavos sulaizydavau po sauksteli ar du medaus, atrode kas cia tokio, bet as per diena isgerdavau 4 puodelius, tai ir to medaus susidaro nemazai, o kaip sako kad druska ir cukrus sulaiko skyscius tai matomai ir tie minusai praeita sav pas mane buvo mazi. dabar medus jau beiges, jau ir minusiukai didesni biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 04 20, 11:08)

Susiradau sena uzrasa kuriame buvo fiksuojamas svorio kritimas-trecioje savaiteje jis menkai krito,netgi virs 1kg buvo pakiles,o kai gale savaites gavau zuvies ir mesos isijunge minusavimas....tad kantriai laukiu rytojaus(bus zuvytes diena),gal tada zenklaus minuso sulauksiu.

tai taip, prie baltyminio maisto svoris geriau krenta drinks_cheers.gif dukano dietoj tai taip ir yra, kad pagrinde valgai kiek nori baltymu, ir kaitalioji kelias dienas itraukiant ir darzoviu, o vaisiai isvis neleistini, nes stabdo svoriui krist
Papildyta:
Mute, o kiek anksciau su sita dieta esi numetus?
Atsakyti
Beveik -16kg rolleyes.gif ex....
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 04 20, 12:54)
Beveik -16kg  rolleyes.gif ex....

yspudingai thumbup.gif thumbup.gif

as jau vakarieniauju
Atsakyti
as dar tik pietauju 4u.gif jau kokia filadelfia su cesnaku skani bigsmile.gif prisipirkau greifurtu,rytais sultis spausiu biggrin.gif wow Mute kokie skaiciai bigsmile.gif na ir si karta jauciu nebloga rezultata pasieksi 4u.gif
Atsakyti
kokia ankstyva vakariene,as taip negaliu ir taip nedarau schmoll.gif
Oi dakota,kad tavo zodziai issipildytu thumbup.gif stengsiuos rolleyes.gif Pakaktu ir 15kg nupurtyt smile.gif
Atsakyti
man 8 numest ir busiu happy happy biggrin.gif Ziedlapiux neraso,pasigirsiu uz ja,per dvi dienas 2 kg nukrate bigsmile.gif as tokios svorio siekiu,o ji su tokiu svoriu pradejo bigsmile.gif
Atsakyti
Mute, o per kiek laiko ta 16 nukratei?

nu jo, man su vakariene kitaip nesigavo siandien, idealiausiai 6 butu pavalgyt

reiks vakare paspotuout fitness4.gif
Atsakyti