Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

http://demotyvacijos...46115611061.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif man tokiu reikia lotuliukas.gif
Ziedlapiux saunuole,nebelauke kol kalnai baranku priaugs thumbup.gif Perduok 4u.gif
O as 16 numeciau per pora,, reisu'' biggrin.gif 8savaites kazkur,antras ratas buvo su nutrukimais blush2.gif
Siandien nevalgiau sriubos,susveiciau obuoliu kokius 6(labai kazkodel ju norejosi),pomidoru mazu ,bet nemaziuku 4,katik indeli zirneliu ,veliau dar kazka sumastysiu,gal brokoli virsiu g.gif
Rytoj virsiu zuviene,virtos zuvie diena pagal meniu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 04 20, 18:32)

O as 16 numeciau per pora,, reisu'' biggrin.gif 8savaites kazkur,antras ratas buvo su nutrukimais blush2.gif

nu super. O dabar toliau meti, ar ataugai?
Atsakyti
sukirtau vakariene,dieviskas skonis biggrin.gif turejau farso jautienos dar biski,imusiau kiausa,ir biski marinuotos krutineles smulkiai papjausciau,sumaisiau,prieskoniu,krapu,svogunu laisku ir toki dydeli kotleta grilineje pasikepiau essen.gif sakes kaip skanu,apsiryjau kaip parsiukas biggrin.gif vandens jau kaip ir norma isgeriau,ziuresim ka cia ryt parodys mano nedraugiskos svarstykles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 04 20, 20:37)
nu super. O dabar toliau meti, ar ataugai?

Ataugau blush2.gif turiu beda,stresa uzvalgau doh.gif blush2.gif
Papildyta:
Ir dabar sverciau dar daugiau jei nebuciau su sita dieta prasidejus....kazkaip sutramdo ji mane rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 20, 20:45)
sukirtau vakariene,dieviskas skonis biggrin.gif  turejau farso jautienos dar biski,imusiau kiausa,ir biski marinuotos krutineles smulkiai papjausciau,sumaisiau,prieskoniu,krapu,svogunu laisku ir toki dydeli kotleta grilineje pasikepiau essen.gif sakes kaip skanu,apsiryjau kaip parsiukas biggrin.gif vandens jau kaip ir norma isgeriau,ziuresim ka cia ryt parodys mano nedraugiskos svarstykles biggrin.gif

Nu zinai susierzinau,kazkaip dar mesos nepasiilgau,bet cia mane uzvedei essen.gif
Poryt reikes kokia vista asmeniskai sau vienai issikept-mesos diena bus thumbup.gif
Atsakyti
http://skonis.lrytas...i-nepavykti.htm

kada nors as ji butinai issikepsiu ir su kavyte.... wub.gif
Ir reikejo pamatyt,dabar uzsihipnotizavau kaip jo norisi wacko.gif einu brokoli virt..
Atsakyti
nu sauniai cia ant nakties tokius receptus skaityt lotuliukas.gif doh.gif nekisu nosies,uzteko antrastes biggrin.gif gero minuso mums,jau pilnatis,gal biski issijudins,per delcia po kila mesim kasdiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 20, 23:50)
nu sauniai cia ant nakties tokius receptus skaityt lotuliukas.gif   doh.gif  nekisu nosies,uzteko antrastes biggrin.gif  gero minuso mums,jau pilnatis,gal biski issijudins,per delcia po kila mesim kasdiena biggrin.gif

Tavo nuorodoje yra iseitis kaip paslepti pasekmes po mano nuorodos biggrin.gif
Sunaikinau virta brokoli,dabar jau ramu,o tai jau nuo nuotraukos ziurejimo kalta jauciausi lotuliukas.gif
Ryt baltymu gausiu tai jau tikrai issijudins kg minusavima drinks_cheers.gif
Pazadu daugiau draudziamu receptu nekelsiu tongue.gif juolab ant nakties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 20 balandžio 2016 - 22:06
sveikos 4u.gif

siandien man svente, -800 ir izengiau i 7 zona thumbup.gif

turejau vakar sveciu, tai zinoma atnese skanumynu visokiu, o as ka, sedziu su kavos puoduku ir klapsiu akim, sakau aciu aciu, aisku ne kasnelio neemiau, bet jau isivaizduoju kaip is sono atrode - ateina zmones, atsinesa vaišių, o vat cia nevalgo biggrin.gif nu is mandagumo galejau, bet ot kokia as nemandagi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
-300 gr yu.gif yu.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 21, 08:07)
-300 gr yu.gif  yu.gif  yu.gif

thumbup.gif
Atsakyti