Ziedlapiux saunuole,nebelauke kol kalnai baranku priaugs

O as 16 numeciau per pora,, reisu''

Siandien nevalgiau sriubos,susveiciau obuoliu kokius 6(labai kazkodel ju norejosi),pomidoru mazu ,bet nemaziuku 4,katik indeli zirneliu ,veliau dar kazka sumastysiu,gal brokoli virsiu

Rytoj virsiu zuviene,virtos zuvie diena pagal meniu

QUOTE(Mutė @ 2016 04 20, 18:32)
O as 16 numeciau per pora,, reisu''

nu super. O dabar toliau meti, ar ataugai?
sukirtau vakariene,dieviskas skonis
turejau farso jautienos dar biski,imusiau kiausa,ir biski marinuotos krutineles smulkiai papjausciau,sumaisiau,prieskoniu,krapu,svogunu laisku ir toki dydeli kotleta grilineje pasikepiau
sakes kaip skanu,apsiryjau kaip parsiukas
vandens jau kaip ir norma isgeriau,ziuresim ka cia ryt parodys mano nedraugiskos svarstykles

QUOTE(as** @ 2016 04 20, 20:37)
nu super. O dabar toliau meti, ar ataugai?
Ataugau

Papildyta:
Ir dabar sverciau dar daugiau jei nebuciau su sita dieta prasidejus....kazkaip sutramdo ji mane

Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 20, 20:45)
sukirtau vakariene,dieviskas skonis
turejau farso jautienos dar biski,imusiau kiausa,ir biski marinuotos krutineles smulkiai papjausciau,sumaisiau,prieskoniu,krapu,svogunu laisku ir toki dydeli kotleta grilineje pasikepiau
sakes kaip skanu,apsiryjau kaip parsiukas
vandens jau kaip ir norma isgeriau,ziuresim ka cia ryt parodys mano nedraugiskos svarstykles 

Nu zinai susierzinau,kazkaip dar mesos nepasiilgau,bet cia mane uzvedei

Poryt reikes kokia vista asmeniskai sau vienai issikept-mesos diena bus

http://skonis.lrytas...i-nepavykti.htm
kada nors as ji butinai issikepsiu ir su kavyte....
Ir reikejo pamatyt,dabar uzsihipnotizavau kaip jo norisi
einu brokoli virt..
kada nors as ji butinai issikepsiu ir su kavyte....

Ir reikejo pamatyt,dabar uzsihipnotizavau kaip jo norisi

nu sauniai cia ant nakties tokius receptus skaityt
nekisu nosies,uzteko antrastes
gero minuso mums,jau pilnatis,gal biski issijudins,per delcia po kila mesim kasdiena

QUOTE(dakota24 @ 2016 04 20, 23:50)
nu sauniai cia ant nakties tokius receptus skaityt
nekisu nosies,uzteko antrastes
gero minuso mums,jau pilnatis,gal biski issijudins,per delcia po kila mesim kasdiena 

Tavo nuorodoje yra iseitis kaip paslepti pasekmes po mano nuorodos

Sunaikinau virta brokoli,dabar jau ramu,o tai jau nuo nuotraukos ziurejimo kalta jauciausi

Ryt baltymu gausiu tai jau tikrai issijudins kg minusavima

Pazadu daugiau draudziamu receptu nekelsiu

sveikos
siandien man svente, -800 ir izengiau i 7 zona
turejau vakar sveciu, tai zinoma atnese skanumynu visokiu, o as ka, sedziu su kavos puoduku ir klapsiu akim, sakau aciu aciu, aisku ne kasnelio neemiau, bet jau isivaizduoju kaip is sono atrode - ateina zmones, atsinesa vaišių, o vat cia nevalgo
nu is mandagumo galejau, bet ot kokia as nemandagi

siandien man svente, -800 ir izengiau i 7 zona

turejau vakar sveciu, tai zinoma atnese skanumynu visokiu, o as ka, sedziu su kavos puoduku ir klapsiu akim, sakau aciu aciu, aisku ne kasnelio neemiau, bet jau isivaizduoju kaip is sono atrode - ateina zmones, atsinesa vaišių, o vat cia nevalgo

-300 gr