Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 08:58)
As jiem net dvejus siunciau prie IVF darytus tyrimus. Ir mano ir vyro tik jie latviu kalba, gal nesuprato, kas ten per tyrimai, bet ten tikrai del tu visu ZIV, tik nezinau del raudoniukes ar toki turiu. Dabar vaziuoju i Sorpo AMH ir raudoniukes tyrimus pasidaryti, nes matau, kad daugiau niekas nedaro.

Oi tikrai ne tik sorpas.

Aš ir nusiveziau neisvertus tai klause ar nesarem tada tikslinosi ir surase ir užskaite. Mabau ir jūsų nesuprato tad šalia irasykit pagal jų duotus pavadinimus. Aš raudoniukę Dariaus abu tyrimus.

Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 04 27, 03:41)
Visų iki šios dienos atliktų operacijų rezultatus ir nuotraukas smile.gif

Israsus as jiems jau siunciau, o nuotrauku tai niekas nedare tongue.gif
Atsakyti
Lalabamba, na jau ant lagaminų? 4u.gif

angele sarge, kaip tu jautiesi? Gal anksčiau darysi HCG? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 08:10)
Israsus as jiems jau siunciau, o nuotrauku tai niekas nedare tongue.gif

As kaune dariausi ziv raudoniuke, hepatita CirB medicinos diagnostikos centre daug pigiau gavosi nei sorpo. Ji yra silainiu poliklinikoje ivesk i gooogle medicinos diagnostikos centras kaunas ir rasi visas kainas ar net pasisikambint gali pasiklaust. Sekmes. O del GN as ieskojau, kad kas galetu padaryti kauno klinikose, bet nieko neradau tai teko i v. Grybo gatve Vilniuje vaziuot
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 04 27, 08:12)
Lalabamba, na jau ant lagaminų? 4u.gif

angele sarge, kaip tu jautiesi? Gal anksčiau darysi HCG? ax.gif

Labukas Rositele savijauta tai neisgeruju, dar sloga uzpuole karts nuo karto pilva pamaudzia toks sleikstulys uzeina verysad.gif Ne, anksciau nedarysiu bandau savo kantrybe darysiu, kaip paskirtas 29d. Tik testus kelis gadinau sestadieni ir sekmadieni tai truputi vaiduokliauja, bet kazin negali buti ovitrelle likuciu ji leidausi 13d vakare?
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 27, 08:22)
As kaune dariausi ziv raudoniuke, hepatita CirB  medicinos diagnostikos centre daug pigiau gavosi nei sorpo. Ji yra silainiu poliklinikoje ivesk i gooogle medicinos diagnostikos centras kaunas ir rasi visas kainas ar net pasisikambint gali pasiklaust. Sekmes. O del GN as ieskojau, kad kas galetu padaryti kauno klinikose, bet nieko neradau tai teko i v. Grybo gatve Vilniuje vaziuot
Papildyta:
Labukas Rositele savijauta tai neisgeruju, dar sloga uzpuole karts nuo karto pilva pamaudzia toks sleikstulys uzeina verysad.gif  Ne, anksciau nedarysiu bandau savo kantrybe darysiu, kaip paskirtas 29d. Tik testus kelis gadinau sestadieni ir sekmadieni tai truputi vaiduokliauja, bet kazin negali buti ovitrelle likuciu ji leidausi 13d vakare?

O Kildos klinika Kaune nesikreipet del GN, vakar radau kaininke kad jie daro.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 08:23)

Ne kazkaip ten nesikreipiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 08:23)

Oi sumaisiau pavadinima, ne medicinos diagnostikos centras, bet medicina practica. Medicinos diagnostikos centre GN dariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 27, 09:22)
As kaune dariausi ziv raudoniuke, hepatita CirB  medicinos diagnostikos centre daug pigiau gavosi nei sorpo. Ji yra silainiu poliklinikoje ivesk i gooogle medicinos diagnostikos centras kaunas ir rasi visas kainas ar net pasisikambint gali pasiklaust. Sekmes. O del GN as ieskojau, kad kas galetu padaryti kauno klinikose, bet nieko neradau tai teko i v. Grybo gatve Vilniuje vaziuot
Papildyta:
Labukas Rositele savijauta tai neisgeruju, dar sloga uzpuole karts nuo karto pilva pamaudzia toks sleikstulys uzeina verysad.gif  Ne, anksciau nedarysiu bandau savo kantrybe darysiu, kaip paskirtas 29d. Tik testus kelis gadinau sestadieni ir sekmadieni tai truputi vaiduokliauja, bet kazin negali buti ovitrelle likuciu ji leidausi 13d vakare?

Angeliuk!!!!! Niugi tikrai manau ten ne ovitrele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 27, 10:22)

Labukas Rositele savijauta tai neisgeruju, dar sloga uzpuole karts nuo karto pilva pamaudzia toks sleikstulys uzeina
anksciau nedarysiu bandau savo kantrybe darysiu, kaip paskirtas 29d. Tik testus kelis gadinau sestadieni ir sekmadieni tai truputi vaiduokliauja, bet kazin negali buti ovitrelle likuciu ji leidausi 13d vakare?

Angele sarge wub.gif labai geri pozymiai yra tavo sloga, pilvo maudimas ir sleikstulys, ir as visa laika jauciausi persalusi 4u.gif 4u.gif o testas siaip sau nevaiduokliuoja, jau tokiam laike ovitrellio tikrai neber thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 27, 07:26)
Pavartok progesterono. Ir nutrauk prieš dieną ar dvi kai reiks.
Aš šį kartą ir taip dariau, nes būtų buvę 12 cd ir būčiau po O nuvažiavus,  o aš tikejau kad jie gn norės daryti. Tai pavartojau crinono ir nuvažiavau 7 cd.

O tau nieko neskiria antrai ciklo pusei ilgint? Ne nu 23 d tai sakes... Pamenu mano ir tokie būdavo 24 d dažniausiai bet būdavo ir 22...  Tai prisimenu kaip košmarą. Prasergi mmm ir vėl... Kai pagalvoji tai ir kiaušidės kaip sekinasi... Man tada skyrė dufa po O. Tai po pusmečio susitvarkė ir dabar 26-27 dažniausiai būna.

Aš šitų gydytojų vengiu, po to kai pas tris nuėjau tartis dėl IVF ir visi nepatiko biggrin.gif nežinau ar duotų man progesterono, jei pasakyčiau, kad pas turkus noriu laiku nuvažiuot, dar įsižeistų. Reiks kažką sugalvot, gal pas ketvirtą nueiti lotuliukas.gif Čia vaistinėj šiaip neparduoda vaistų, perkant paracetamolį, adresą užsirašo biggrin.gif

Niekas man nieko neskiria, nuėjau pas ginę, kad šiaip apžiūrėtų, dar kojų nebuvau po emigracijos apšilus. Per antrą vizitą rankas tik trina, tik trina, akyse $$ ir klausia ar IUI šį ciklą darysiu. Daugiau manęs ten nebematė. O kiti du pasitikėjimo nekėlė su savo diagnozėm ar perdėtais skubėjimais. Niekam čia neįdomūs mano ciklų ilgiai. Ir šiaip jis apie 25-26d po paskutinio IVF, čia tik paskutiniai du ciklai visiškai sudurniavo ir O 10CD pasirodė.

QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 09:02)
As jiem net dvejus siunciau prie IVF darytus tyrimus. Ir mano ir vyro tik jie latviu kalba, gal nesuprato, kas ten per tyrimai, bet ten tikrai del tu visu ZIV, tik nezinau del raudoniukes ar toki turiu. Dabar vaziuoju i Sorpo AMH ir raudoniukes tyrimus pasidaryti, nes matau, kad daugiau niekas nedaro.

Ryškiai tau tiesiog bendrą formą atsiuntė, kaip ir man paskutinį kartą. Jei jau siuntei, dėl tų galvos nesuk, arba pasitikslink ar tikrai jų reikia, jei pvz pusė metų praėjo.

QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 27, 09:22)

wub.gif laukiu 29d nekantriai wub.gif wub.gif Kaip aš norėčiau tokių "ovitrelle likučių" po mėnėsio wub.gif Kad tik ryškėtų 4u.gif

Rosita, kaip tu jautiesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 27, 08:33)
Oi sumaisiau pavadinima, ne medicinos diagnostikos centras, bet medicina practica. Medicinos diagnostikos centre GN dariau blush2.gif

Gerai kad pasakei, ten AMH net 70 LT pigiau blink.gif

Papildyta:
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 27, 08:22)

Tikrai ne nuo vaistu vaiduokliauja thumbup.gif
Papildyta:
Gero skrydžio Lalabamba 4u.gif Gryžk su gerom naujienom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 09:02)
O GN ir klinikose daretes, buvau radusi, kad klinikose su siuntimu 220 Lt kainuoja, bet paciu kliniku puslapyje neradau tokios paslaugos kaininke. Man Klinikose dare Tvarijonaviciene pries kokius 4 metus, bet jos jau tikrai neprasysiu. Vezciausi sena GN, bet dabar po 2 negimdiniu ir LP nebeturiu abieju kiausintakiu. vaizdas tikrai pasikeites  ax.gif

Nea, GN Vilniuj VK dariaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 04 27, 10:12)
Nea, GN Vilniuj VK dariaus 4u.gif

kokia gydytoja darė GN VK ir kiek kainuoja su CD? su nejautra ar be?
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 09:41)
Gerai kad pasakei, ten AMH net 70 LT pigiau  blink.gif

o nenorit AMH daryt TR? pigiau nei LT ir kiek teko skaityt, tai dažnai turkai siūlo kartot pas juos g.gif gal nepasitiki ar tai vaizdas pamatytas su LT AMH skiriasi g.gif gal mergaitės, kurios kartojo TR pakomentuos ax.gif
Atsakyti