QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 27, 07:26)
Pavartok progesterono. Ir nutrauk prieš dieną ar dvi kai reiks.
Aš šį kartą ir taip dariau, nes būtų buvę 12 cd ir būčiau po O nuvažiavus, o aš tikejau kad jie gn norės daryti. Tai pavartojau crinono ir nuvažiavau 7 cd.
O tau nieko neskiria antrai ciklo pusei ilgint? Ne nu 23 d tai sakes... Pamenu mano ir tokie būdavo 24 d dažniausiai bet būdavo ir 22... Tai prisimenu kaip košmarą. Prasergi mmm ir vėl... Kai pagalvoji tai ir kiaušidės kaip sekinasi... Man tada skyrė dufa po O. Tai po pusmečio susitvarkė ir dabar 26-27 dažniausiai būna.
Aš šitų gydytojų vengiu, po to kai pas tris nuėjau tartis dėl IVF ir visi nepatiko

nežinau ar duotų man progesterono, jei pasakyčiau, kad pas turkus noriu laiku nuvažiuot, dar įsižeistų. Reiks kažką sugalvot, gal pas ketvirtą nueiti

Čia vaistinėj šiaip neparduoda vaistų, perkant paracetamolį, adresą užsirašo
Niekas man nieko neskiria, nuėjau pas ginę, kad šiaip apžiūrėtų, dar kojų nebuvau po emigracijos apšilus. Per antrą vizitą rankas tik trina, tik trina, akyse $$ ir klausia ar IUI šį ciklą darysiu. Daugiau manęs ten nebematė. O kiti du pasitikėjimo nekėlė su savo diagnozėm ar perdėtais skubėjimais. Niekam čia neįdomūs mano ciklų ilgiai. Ir šiaip jis apie 25-26d po paskutinio IVF, čia tik paskutiniai du ciklai visiškai sudurniavo ir O 10CD pasirodė.
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 09:02)
As jiem net dvejus siunciau prie IVF darytus tyrimus. Ir mano ir vyro tik jie latviu kalba, gal nesuprato, kas ten per tyrimai, bet ten tikrai del tu visu ZIV, tik nezinau del raudoniukes ar toki turiu. Dabar vaziuoju i Sorpo AMH ir raudoniukes tyrimus pasidaryti, nes matau, kad daugiau niekas nedaro.
Ryškiai tau tiesiog bendrą formą atsiuntė, kaip ir man paskutinį kartą. Jei jau siuntei, dėl tų galvos nesuk, arba pasitikslink ar tikrai jų reikia, jei pvz pusė metų praėjo.
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 27, 09:22)
Labukas Rositele savijauta tai neisgeruju, dar sloga uzpuole karts nuo karto pilva pamaudzia toks sleikstulys uzeina

Ne, anksciau nedarysiu bandau savo kantrybe darysiu, kaip paskirtas 29d. Tik testus kelis gadinau sestadieni ir sekmadieni tai truputi vaiduokliauja, bet kazin negali buti ovitrelle likuciu ji leidausi 13d vakare?

laukiu 29d nekantriai

Kaip aš norėčiau tokių "ovitrelle likučių" po mėnėsio

Kad tik ryškėtų
Rosita, kaip tu jautiesi?