Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(Atisa @ 2015 05 13, 10:13)
Butinai  lotuliukas.gif  pedutes jau paruostos  thumbup.gif

jėga wub.gif suspardys mane pilve keturios lotuliukas.gif
QUOTE(linulyte @ 2015 05 13, 10:23)
Sedžiu ir mastau ka daryti  g.gif  Keliauti i Stambula birželi ar laukti iki rugpjūčio  g.gif

vienareikšmiškai birželį biggrin.gif o kam laukti - pati taip sakei mirksiukas.gif o rugpjūtį jau IVF'ui važiuosit. Kada paskutinė stimuliacija buvo? turi preiti 3mėn
QUOTE(Edena @ 2015 05 13, 11:19)
Atisiuk kaip cia be print screen schemu sikart  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif išmanioji Atisa per nestuke.gif aptingo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 08:46)
parėjo po dviejų dienų baigus KT  ax.gif jau viduryje Climara naudojimo - po savaitėlės keliu sparnus  wub.gif man jokių echo ar kraujo tyrimų nereikia sakė, tik atvažiuoti 16c.d. - tądien ovitrelis ir kt.vaistai prisidės, ir matys kaip gleivinė auga. Jei gera, tai po 2-3d būsiu ne viena  wub.gif  wub.gif

orya, laukiam pirskučiukų  wub.gif  wub.gif

Oi kaip jau greitai! wub.gif kad labai gera būtų 4u.gif
Aš dar neturiu žinių, bandysiu skambint Sevdai.

QUOTE(Atisa @ 2015 05 13, 09:52)
Rositele, labai jau laukiam ir mes  drinks_cheers.gif man atrodo tiek  nestuke.gif  nestuke.gif  uz jus serga ir meldziasi, kad angeliukai jau seniai paruosti ir laukia, kol apsigyvens pas mamyte  wub.gif 

O pilvuziukese geguzes-birzelio men.labai daug pabyrejimu bus, tad forume liks mazai  nestuke.gif  todel visos kuo greiciau kraustykites!

Sekmes visoms, siunciam daug virusiuku 2.gif:

Aš irgi labai griebiu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 13, 12:19)
Atisiuk kaip cia be print screen schemu sikart  lotuliukas.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 12:49)
lotuliukas.gif išmanioji Atisa per  nestuke.gif aptingo  lotuliukas.gif

Tiesa sakant buvo kilusi tokia mintis, bet ipadas nedaro print screeno lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites mirksiukas.gif
Na, mes jau grize po apziuros, vakar buvo pas mane 30foliu, o per para dar 10uzaugo unsure.gif Tai net nezinau, ar cia gerai, ar ne... g.gif Liepe siandien nusipirkti dar Gonalio ir Citrotide (jei gerai pavadinima prisimenu).
Sake, kad saldysim mano foliukus, nes tikriausiai, kad bus hyperstimuliacija, jeigu jau dabar tiek turiu... blink.gif Idomu, kiek pas moteri siaip tu foliu uzauga be jokiu vaistu... g.gif
Tai, jei saldys, visa procedura, kaip ir IVF iki saldymo, taip?
O kaip po to kas (turiu omeny vaistus ir pan)? Gal kas trumpai galetu papasakot, kaip cia viskas vyksta TR? smile.gif Gal truputeli kitaip sakau, nei pas mus UK... unsure.gif Sevda minejo, kad po poros ciklu, tai taip iseina, kad trecia cikla po sito?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 13 gegužės 2015 - 11:58
QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 09:49)
vienareikšmiškai birželį  biggrin.gif o kam laukti - pati taip sakei  mirksiukas.gif o rugpjūtį jau IVF'ui važiuosit. Kada paskutinė stimuliacija buvo? turi preiti 3mėn

Aš tapati pagalvojau unsure.gif Paskutine buvo 2014 metu vasara verysad.gif

Tiesa,aš bendrauju emailu tik su Anastasija,ar reikia man parašyti emaila ir vedėjai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 13 gegužės 2015 - 11:41
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 13, 12:34)
Sveikos, mergaites  mirksiukas.gif
Na, mes jau grize po apziuros, vakar buvo pas mane 30foliu, o per para dar 10uzaugo  unsure.gif  Tai net nezinau, ar cia gerai, ar ne...  g.gif  Liepe siandien nusipirkti dar Gonalio ir Citrotide (jei gerai pavadinima prisimenu).
Sake, kad saldysim mano foliukus, nes tikriausiai, kad bus hyperstimuliacija, jeigu jau dabar tiek turiu...  blink.gif  Idomu, kiek pas moteri siaip tu foliu uzauga be jokiu vaistu...  g.gif
O kaip po to kas (turiu omeny vaistus ir pan)? Gal kas trumpai galetu papasakot? smile.gif  Sevda minejo, kad po poros ciklu, tai taip iseina, kad trecia cikla po sito??  g.gif

40 foliu??? blink.gif Koks jausmas nesiojant pilve tiek???As turejau varganus penkis ir tai jauciausi kaip balionas,pilva pute unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 13, 12:34)
Sveikos, mergaites  mirksiukas.gif
Na, mes jau grize po apziuros, vakar buvo pas mane 30foliu, o per para dar 10uzaugo  unsure.gif  Tai net nezinau, ar cia gerai, ar ne...  g.gif  Liepe siandien nusipirkti dar Gonalio ir Citrotide (jei gerai pavadinima prisimenu).
Sake, kad saldysim mano foliukus, nes tikriausiai, kad bus hyperstimuliacija, jeigu jau dabar tiek turiu...  blink.gif  Idomu, kiek pas moteri siaip tu foliu uzauga be jokiu vaistu...  g.gif
O kaip po to kas (turiu omeny vaistus ir pan)? Gal kas trumpai galetu papasakot? smile.gif  Sevda minejo, kad po poros ciklu, tai taip iseina, kad trecia cikla po sito??  g.gif

na, pas mane išpunktavo paskutinį kartą 48kiaušialąstes. Pojūtis tai labai ne koks po visko, naktį sėdom "pramiegojau", nėjo kvėpuoti. Kitą dieną sulašino lašinę, apžiūrėjo ar skysčiai nesikaupia ir paskyrė clexane ir cetrotide 3-ims dienoms. Tada viskas aprimo. Paskui po mmm gėriau ciklą KT - manau ir tau paskirs, kad kiaušidės nurimtų. Tada po to kT ciklo jau iškart galima ruoštis FET 4u.gif aš dabar kaip tik šitame procese - klijuojuos Climara pleistrus (estradiolis)
taip, tada po punkcijos jau galit važiuot namo. o už butą esat sumokėję visą sumą? bilietus atgalinius turit? reiktų viską keisti...Arba galit atostogaut jei turit atostogas 4u.gif tik kitą dieną po tokios punkcijos tikrai nerekomenduojama skristi dar.
šiaip pas moterį kiekvieną ciklą susiformuoja skirtingas skaičius foliukų - priklauso nuo rezervo. Tačiau natūraliai tik vienas iš jų paprastai auga ir ovuliuoja. Primink, koks tavo AMH?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 13, 10:40)
40 foliu??? blink.gif Koks jausmas nesiojant pilve tiek???As turejau varganus penkis ir tai jauciausi kaip balionas,pilva pute unsure.gif

Zinok, nieko nejauciu, bent jau kolkas unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 05 13, 07:02)
mirksiukas.gif malonu
Gavau atsakyma is Anastasijos kad jei darysiuosi tyrimus ten tai uztruks 2-3 dienas,bet kadangi esu jau dariusi 4 IVF ir nesekmingus,tai siulo pasidaryti dar viena tyrima kuri galima daryti po 3-4 mmm dienu,tad gautusi savaite laiko.

Jau dabar galvoju kodel man tada sake atskristi per mmm..o jeigu nores daryt ir man kokia nuotrauka tai kaip padarys?gal man parasyt Anastasiai vel ir pasitikslint g.gif
Susibalamutinau nu g.gif
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 13, 10:08)
Jau dabar galvoju kodel man tada sake atskristi per mmm..o jeigu nores daryt ir man kokia  nuotrauka tai kaip padarys?gal man parasyt Anastasiai vel ir pasitikslint  g.gif
Susibalamutinau nu  g.gif

Merginos,kaip galvojat,jeigu uzauga nedaug foliu ir lieka mazai embrionuku.kas gali buti kaltas?kiausialasciu kokybe gal?
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 13, 11:08)
Jau dabar galvoju kodel man tada sake atskristi per mmm..o jeigu nores daryt ir man kokia  nuotrauka tai kaip padarys?gal man parasyt Anastasiai vel ir pasitikslint  g.gif
Susibalamutinau nu  g.gif

Žinoma parašyk smile.gif Bus ramu.
Kada išvykstat ?
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 05 13, 10:13)
Žinoma parašyk  smile.gif Bus ramu.
Kada išvykstat ?

Man 8birzelio paskirtas pasimatymas su Semra
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 13, 11:15)
Man 8birzelio paskirtas pasimatymas su Semra

Su Semra pati susisiekei,ar Anastasija ? Ooo tai panašiu laiku ir mes atvyktumėm mirksiukas.gif
Atsakyti