QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 07:46)
parėjo po dviejų dienų baigus KT

jau viduryje Climara naudojimo - po savaitėlės keliu sparnus

man jokių echo ar kraujo tyrimų nereikia sakė, tik atvažiuoti 16c.d. - tądien ovitrelis ir kt.vaistai prisidės, ir matys kaip gleivinė auga. Jei gera, tai po 2-3d būsiu ne viena
soriukas, pamiršau tasakyt

Taip, man per pirmą LP (Kaune pas Vanagą) (po 3IVF

) nustatė, kad kiaušintakiai uždegiminiai ir nefunkcionalūs - tada nepašalino nes nebuvau pasirašius jokių popierių, o ir ši žinia man buvo kaip iš giedro dangaus

tada po 3mėn dariausi antrą LP, kad užblokuoti kiaušintakius - šykart dariausi pas Žiobaką BAK, nes buvo kažkokia akcija - su siuntimu LP+H kainavo 800lt
Bet tau gal pas Mečėjų siūlyčiau - aš va prieš savaitę apturėjau pas jį H (Antakalnio l.), atrodo neblogas medikas

o ir visos kitos SM narės jį giria/rekomenduoja

o pati iš kurio miesto? mano kaimas kryžkelėj ties Kaunu (tiklsiau ties Kazlų Rūda

), tai 5.30h ryte turėjau iš namų išvažiuot, kad 7.30h pas juos būčiau
orya, laukiam pirskučiukų
Man irgi nepasalino, nes as pradejau bliauti pries operacija ir kategoriskai atsisakiau. Mano svelnuole ginekologe kai nukreipe mane i diagnostine LP del ilgo nepastojimo paminejo, kad "paziures, ar neuzsikise ir pradurs, jei ka". O pries pat gulant ant operacinio stalo chirurge klausia: o tai salinti jei bus suauge? Sakau KA SALINT??? Kodel? Man niekas tokiu perspektyvu nepasakojo. Nu bet yra kaip yra. Paskui dar para po to prablioviau guledama po operacijos. Bet reikia veikti. Jau 30m. Vienas vaikas yra, galima butu tuo ir pasitenkinti, o, bet, taciau... Visoms priezastims papasakoti daug puslapiu neuztektu.
As is Vilniaus. Ziobaka zinau, jis dirba NMC dabar berods. APie Meceju daug girdejau. O kur jis dirba? Privaciai kazkur be Antakalnio? Kiek suprantu, tai turkai reikalauja daznai iraso po LP, cia irgi techninis klausimas, ar padarytu?
QUOTE(magute @ 2015 05 13, 08:44)
juk labai netoli, galit konsultacijai nuvaziuoti ir paziureti ka jie jums rekomenduoja, gal net ta pacia diena ir GN padarys, jei ji jums butina bus.
del ciklo dienu, tai as buvau ciklo vidury. aisku geriau ciklo pradzioj, kol nesuvesejusi gleivine.
As jiems visgi parasysiu ir ziuresiu, ka atsakys.
Atostogausime su vaiku, zinau, kad kelione 90 km liepos menesio karstyje jai bus kosmariska. Todel stengiuosi apmastyri visus + ir -.