QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 10:42)
na, pas mane išpunktavo paskutinį kartą 48kiaušialąstes. Pojūtis tai labai ne koks po visko, naktį sėdom "pramiegojau", nėjo kvėpuoti. Kitą dieną sulašino lašinę, apžiūrėjo ar skysčiai nesikaupia ir paskyrė clexane ir cetrotide 3-ims dienoms. Tada viskas aprimo. Paskui po mmm gėriau ciklą KT - manau ir tau paskirs, kad kiaušidės nurimtų. Tada po to kT ciklo jau iškart galima ruoštis FET

aš dabar kaip tik šitame procese - klijuojuos Climara pleistrus (estradiolis)
taip, tada po punkcijos jau galit važiuot namo. o už butą esat sumokėję visą sumą? bilietus atgalinius turit? reiktų viską keisti...Arba galit atostogaut jei turit atostogas

tik kitą dieną po tokios punkcijos tikrai nerekomenduojama skristi dar.
šiaip pas moterį kiekvieną ciklą susiformuoja skirtingas skaičius foliukų - priklauso nuo rezervo. Tačiau natūraliai tik vienas iš jų paprastai auga ir ovuliuoja. Primink, koks tavo AMH?
Na, mano savijauta po punkcijos buvo nebloga, bet grizus namo prasidejo visi negalavimai - savaite laiko teko lovoje praleist - pilvas issiputes, kaip pas nescia, skausmai... matyt kiausides nemenkai buvo istinusios, issiputusios...

O ispunktavo tada 28.
Taip, uz buta esam susimokeje visa suma, esam iki geguzes 27d.uzsibukine, kai tik galesim, tai ir leksim namo, nes su atostogom nelabai ka pas mus, nesinoretu visu metu atostogu issinaudoti...

Tuo labiau, kad reikes dar grizti bebeku pasiimti

Jei anksciau namo skrist, gal pinigelius grazintu uz buta, jei anksciau isvykt, jei kas nors ofisiuke butu (kas retai buna), bet labai abejoju, nes kai bukinomes per booking.com, tai rase, kad pinigai negrazinami... Atgaliniu bilietu dar neturim nusipirke. Pirksim iskart, kai tik zinosim, kada namo galesim skrist.
O AHM tai hormonu tyrimas taip, kur daro kaskart atejus i ligonine??? Tiesa pasakius nezinau, nes niekada Sevda nerase, tik parasydavo, kokia doza Gonalio leistis ir kada sekantis vizitas...

Reiktu parasyti, paklausti...