Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(linulyte @ 2015 05 13, 10:18)
Su Semra pati susisiekei,ar Anastasija ? Ooo tai panašiu laiku ir mes atvyktumėm  mirksiukas.gif

Anastasia paskyre man data.Dievazi nezinau ka cia dabar daryt..einu rašyt as jai meiles laiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 10:42)
na, pas mane išpunktavo paskutinį kartą 48kiaušialąstes. Pojūtis tai labai ne koks po visko, naktį sėdom "pramiegojau", nėjo kvėpuoti. Kitą dieną sulašino lašinę, apžiūrėjo ar skysčiai nesikaupia ir paskyrė clexane ir cetrotide 3-ims dienoms. Tada viskas aprimo. Paskui po mmm gėriau ciklą KT - manau ir tau paskirs, kad kiaušidės nurimtų. Tada po to kT ciklo jau iškart galima ruoštis FET  4u.gif aš dabar kaip tik šitame procese - klijuojuos Climara pleistrus (estradiolis)
taip, tada po punkcijos jau galit važiuot namo. o už butą esat sumokėję visą sumą? bilietus atgalinius turit? reiktų viską keisti...Arba galit atostogaut jei turit atostogas  4u.gif tik kitą dieną po tokios punkcijos tikrai nerekomenduojama skristi dar.
šiaip pas moterį kiekvieną ciklą susiformuoja skirtingas skaičius foliukų - priklauso nuo rezervo. Tačiau natūraliai tik vienas iš jų paprastai auga ir ovuliuoja. Primink, koks tavo AMH?

Na, mano savijauta po punkcijos buvo nebloga, bet grizus namo prasidejo visi negalavimai - savaite laiko teko lovoje praleist - pilvas issiputes, kaip pas nescia, skausmai... matyt kiausides nemenkai buvo istinusios, issiputusios... unsure.gif O ispunktavo tada 28.
Taip, uz buta esam susimokeje visa suma, esam iki geguzes 27d.uzsibukine, kai tik galesim, tai ir leksim namo, nes su atostogom nelabai ka pas mus, nesinoretu visu metu atostogu issinaudoti... unsure.gif Tuo labiau, kad reikes dar grizti bebeku pasiimti wub.gif 4u.gif Jei anksciau namo skrist, gal pinigelius grazintu uz buta, jei anksciau isvykt, jei kas nors ofisiuke butu (kas retai buna), bet labai abejoju, nes kai bukinomes per booking.com, tai rase, kad pinigai negrazinami... Atgaliniu bilietu dar neturim nusipirke. Pirksim iskart, kai tik zinosim, kada namo galesim skrist.
O AHM tai hormonu tyrimas taip, kur daro kaskart atejus i ligonine??? Tiesa pasakius nezinau, nes niekada Sevda nerase, tik parasydavo, kokia doza Gonalio leistis ir kada sekantis vizitas... blink.gif Reiktu parasyti, paklausti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 13, 13:31)
O AHM tai hormonu tyrimas taip, kur daro kaskart atejus i ligonine???

ne, čia hormonas rodantis kiaušidžių rezervą. per pirmą vizitą tau jo nedarė? pagal jį galima matyti kiek yra likę folikulų pas moterį 4u.gif ir pagal tai galima spręst apie dozes
džiugu bent, kad bilietų nesat nusipirkę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 10:57)
ne, čia hormonas rodantis kiaušidžių rezervą. per pirmą vizitą tau jo nedarė? pagal jį galima matyti kiek yra likę folikulų pas moterį  4u.gif ir pagal tai galima spręst apie dozes
džiugu bent, kad bilietų nesat nusipirkę  4u.gif

Rosita pas mame 2.2. Tai ka reikstu?
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 13, 14:15)

vidutinis smile.gif geras smile.gif t.y. normaliai turėtų stimuliuotis 4u.gif aišku dar priklauso kiek tą ciklą organizmas paruoš potencialių folikulų, kurie gali būti išstimuliuoti. Nes kas ciklą yra skirtingai jų "patiekiama" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 13, 12:34)
Sveikos, mergaites  mirksiukas.gif
Na, mes jau grize po apziuros, vakar buvo pas mane 30foliu, o per para dar 10uzaugo  unsure.gif

Oho kaip užderėjo! Ar sake dydžius? Kelinta tau CD?

QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 13, 13:12)
Merginos,kaip galvojat,jeigu uzauga nedaug foliu ir lieka mazai embrionuku.kas gali buti kaltas?kiausialasciu kokybe gal?

Labiau turbūt nuo rezervo, dozių...

QUOTE(nekantrauju:) @ 2015 05 13, 14:15)

Mano pries metus buvo 2.9. Su 225 gonalio užaugo 9, punkcija buvo 10 CD, bet man ir ovuliacija taip pat anksti buvo du paskutinius mėnesius. Ir aš ne mažytė, tai jei tu smulki, gali viskas kitaip būti smile.gif

Sevda parašė, kad iš mano devynių buvo septyni subrendę, apsivaisino penki wub.gif Laukiu penktadienio ir labai tikiuosi, kad jie gerai augs, jau myliu juos wub.gif
Atsakyti
Pakalbėjau su SB ir nutarėm nieko nelaukti ir vykti birželi jei tik gausim vizito diena wub.gif Laukiu atsakymo iš Anastasijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 05 13, 14:45)
Sevda parašė, kad iš mano devynių buvo septyni subrendę, apsivaisino penki  wub.gif Laukiu penktadienio ir labai tikiuosi, kad jie gerai augs, jau myliu juos  wub.gif

Taigi šaunumėlis wub.gif jau tuoj sėsim ant suolelių, merginos bigsmile.gif gathering.gif lithuania.gif

QUOTE(linulyte @ 2015 05 13, 14:46)
Pakalbėjau su SB ir nutarėm nieko nelaukti ir vykti birželi jei tik gausim vizito diena  wub.gif Laukiu atsakymo iš Anastasijos  smile.gif

ot čia tai pagreitis thumbup.gif teisingai, laikas bėga ne mūsų naudai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 13:00)
ot čia tai pagreitis  thumbup.gif teisingai, laikas bėga ne mūsų naudai  mirksiukas.gif

rolleyes.gif gavau atsakyma iš Anastasijos ir ji praneša kokiomis dienomis nebus Sevdos ir daug dienu jos nebus,bet ji sako kad bet kuriuo atveju galime atvykti ir viska atliks kiti jos komandos žmonės, ar tai ok ?
Sakyki,o jei išpuola savaitgalis ar jie ten dirba ? Priima ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 13 gegužės 2015 - 14:13
QUOTE(orya @ 2015 05 13, 12:45)
Oho kaip užderėjo! Ar sake dydžius? Kelinta tau CD?
Labiau turbūt nuo rezervo, dozių...
Mano pries metus buvo 2.9. Su 225 gonalio užaugo 9, punkcija buvo  10 CD, bet man ir ovuliacija taip pat anksti buvo du paskutinius mėnesius. Ir aš ne mažytė, tai jei tu smulki, gali viskas kitaip būti smile.gif

Sevda parašė, kad iš mano devynių buvo septyni subrendę, apsivaisino penki  wub.gif Laukiu penktadienio ir labai tikiuosi, kad jie gerai augs, jau myliu juos  wub.gif

Siandien 4 CD. Vakar buvo foliai nuo 5.5 - 9mm, o siandien buvo vieni 11, kiti 12, kiti 13 - ivairiai. Siandien jau pradesiu leisti ir Cetrotide. Kazin kada mazdaug punkcija darys... g.gif Kiek tau reikejo juos leistis?
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 11:57)
ne, čia hormonas rodantis kiaušidžių rezervą. per pirmą vizitą tau jo nedarė? pagal jį galima matyti kiek yra likę folikulų pas moterį  4u.gif ir pagal tai galima spręst apie dozes
džiugu bent, kad bilietų nesat nusipirkę  4u.gif

Reikes pasiklaust sekanti karta nuejus... g.gif
Mes kiek buvom, as vis per apziureja girdejau daktare ne karta sakant: endo, endometriozis, kazka tai tokio, bet nieks nieko man nesake... Tai gal man endometrioze yra?? g.gif Nors net nezinau, kas tai yra, tiesa pasakius... unsure.gif Bet tai butu pasake, jei ji man butu... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 13, 15:00)
Taigi šaunumėlis  wub.gif jau tuoj sėsim ant suolelių, merginos  bigsmile.gif  gathering.gif  lithuania.gif
ot čia tai pagreitis  thumbup.gif teisingai, laikas bėga ne mūsų naudai  mirksiukas.gif

Oi ačiū friends.gif kaip dėkinga būčiau už nors mažytį suolelį wub.gif

QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 13, 15:45)
Siandien 4 CD. Vakar buvo foliai nuo 5.5 - 9mm, o siandien buvo vieni 11, kiti 12, kiti 13 - ivairiai. Siandien jau pradesiu leisti ir Cetrotide. Kazin kada mazdaug punkcija darys...  g.gif  Kiek tau reikejo juos leistis?
Papildyta:

Reikes pasiklaust sekanti karta nuejus...  g.gif
Mes kiek buvom, as vis per apziureja girdejau daktare ne karta sakant: endo, endometriozis, kazka tai tokio, bet nieks nieko man nesake... Tai gal man endometrioze yra??  g.gif  Nors net nezinau, kas tai yra, tiesa pasakius...  unsure.gif  Bet tai butu pasake, jei ji man butu...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Tai gerai, tolygiai auga smile.gif Aš lyg ir tris ar keturias dienas leidaus Cetrotide.
Tik neprisidiagnozuok lotuliukas.gif endometriumą=gimdos gleivinės storį matuoja per kiekvieną apžiūrą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 05 13, 13:52)
Oi ačiū friends.gif kaip dėkinga būčiau už nors mažytį suolelį  wub.gif
Tai gerai, tolygiai auga smile.gif Aš lyg ir tris ar keturias dienas leidaus Cetrotide.
Tik neprisidiagnozuok  lotuliukas.gif  endometriumą=gimdos gleivinės storį matuoja per kiekvieną apžiūrą  4u.gif  biggrin.gif

Aciu, orya, nuraminai, jau buvau bepradedanti prisigalvoti sau nereikalingu diagnoziu... doh.gif doh.gif doh.gif O tai tu 3 ar 4dienas leidaisi Cetrotide, o paskiau iskart punkcija buvo? Ar kelinta diena po to, kai pradejai juos leistis, ja dare?? unsure.gif
orya, suklydau, ne 4CD, o 6CD - truputi apsiskaiciavau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 13 gegužės 2015 - 15:09