Sveikos merginos

labai smagu temoje matyti nauju nariu
Man siandien atliko pakartotine pilvo plastikos operacija. Negalejau niekaip susitaikyti su likusiu pilvu po pirmos operacijos valstybineje ligonineje. Operavausi pas TA. Po narkozes labai miegoti norejau, tad praktiskai viska pramiegojau, tad su daktaru pasimatysiu tik ryt. Zinau kad idejo tinkleli ir pasalino kruva apgamu. Esu apklijuota tvarsciais, tai dar pilvo normaliai nemaciau. Palyginus su pirma op, dabar jauciuos geriau. Labai tikiuos, kad si karta rezultatas bus toks, koks ir turi buti po pilvo plastikos operacijos.
Papildyta:
QUOTE(®@$@ @ 2015 05 04, 14:50)
Kompensuoja, jei yra pilvo isvarzos diagnoze. Bet kiek skaitau, ne visoms valdiskai gavosi "pasigrazint", t.y. isvarza pagal diagnoze sutvarko, o del grozio jau...
Pataisykit merginos, jei apibendrinau netiksliai.
Mano atveju taip ir buvo. T.y. isvarza susiuvo, o grozio - plokscio pilvo nepadare. Ne viskas, kas nemokama ar pigiau, priveda prie norimo rezultato.
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2015 05 04, 15:36)
sveikos, rekomenduokite prasau kaune klinikose chirurga kad apziuretu ir ivertintu nes ginekologe sake kad tikrai prasiskyre raumenys ir dave siuntima
Jei nepainioju, tai kazkurioj Kauno ligoninej konsultuoja V. Kaikaris. Bet rekomenduociau ir privaciai nueit pas koki nors, pvz. T. Astrauska ar K. Maslauska.
Papildyta:
QUOTE(aistrik @ 2015 05 04, 16:44)
Siaip gal nelabai turiu is ko rinktis nors pats daktaras ispudzio nepaliko nieko perdaug jis man neaiskino jei neklausiau,bet klaipeda man patogiausia.ziuresim kas ir kaip gausis pazystu keleta moteryciu kurios grazinosi pas ji tai liko patenkintos.
Rinktis tikrai yra is ko. Nereikia ziureti vien tik miesto, reikia ieskotis savo chirurgo. Ir siaip tikrai ne visi chirurgai yra kalbus

man pvz kaip tik patinka kai maziau kalba, o dirba kokybiskai