Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 8 tema

QUOTE(aistrik @ 2015 05 03, 16:42)
Sveikutes prasausi ir as i jusu buri mano operacija jau suplanuota birzelio 23d pas R. Bagdona.sakykit mergaites gal kuri irgi ten operavotes kokios salygos po operacijos toje respublikinej ligoninej,gal kas ka placiau papasakot gali kas ir kaip.as tvarkysiuos pilveli po dvieju nestumu norejsu kad ir krutine tuo paciu pakeltu bet sako kad bus persudetinga operacija.

Sveika, junkis junkis. As planuoju pas Bagdona, bet dar nzn kada. Viena nare buvo, tai sake, kad patenkinta jo darbu. Bus idomu dar viena nuomone isgirst bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistrik @ 2015 05 03, 15:42)
Sveikutes prasausi ir as i jusu buri mano operacija jau suplanuota birzelio 23d pas R. Bagdona.sakykit mergaites gal kuri irgi ten operavotes kokios salygos po operacijos toje respublikinej ligoninej,gal kas ka placiau papasakot gali kas ir kaip.as tvarkysiuos pilveli po dvieju nestumu norejsu kad ir krutine tuo paciu pakeltu bet sako kad bus persudetinga operacija.

Laba, prasom i buri, mielai priimsim wink.gif
Labai idomi tokia daktaro pozicija, kad dviguba op per sudetinga... na taip, ji sudetinga ir gal ilgiau trunka. Bet tokiu atveju tik viena narkoze ir tik vienas atsigavimo laikotarpis, o ir kainuotu pigiau, nei darant per du kartus wink.gif pas mus buvo viena mergina, kuri per du kartus daresi, tai kaina buvo kosmosas net ir Vilniaus kainas ziurint....
Atsakyti
Sveikos,esu naujokė, norejau paklausti kokiu atvėju kompensuojama pilvo plastikos op. Nusprendžiau pasigražinti ir aš..įdomu ar įmanoma pigiau,
Atsakyti
QUOTE(GintarėTr @ 2015 05 04, 14:18)
Sveikos,esu naujokė, norejau paklausti kokiu atvėju kompensuojama pilvo plastikos op.  Nusprendžiau pasigražinti ir aš..įdomu ar įmanoma  pigiau,

Tokiu atveju, jei yra medicininės, t.y. sveikatos, inikacijos, pvz. išvaržos. Ir tai ne visur arba ne visa kompensuojama.
Atsakyti
QUOTE(GintarėTr @ 2015 05 04, 14:18)
Sveikos,esu naujokė, norejau paklausti kokiu atvėju kompensuojama pilvo plastikos op.  Nusprendžiau pasigražinti ir aš..įdomu ar įmanoma  pigiau,

Kompensuoja, jei yra pilvo isvarzos diagnoze. Bet kiek skaitau, ne visoms valdiskai gavosi "pasigrazint", t.y. isvarza pagal diagnoze sutvarko, o del grozio jau... g.gif

Pataisykit merginos, jei apibendrinau netiksliai.
Atsakyti
sveikos, rekomenduokite prasau kaune klinikose chirurga kad apziuretu ir ivertintu nes ginekologe sake kad tikrai prasiskyre raumenys ir dave siuntima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 05 03, 17:07)
Sveika, junkis junkis. As planuoju pas Bagdona, bet dar nzn kada. Viena nare buvo, tai sake, kad patenkinta jo darbu. Bus idomu dar viena nuomone isgirst bigsmile.gif

Siaip gal nelabai turiu is ko rinktis nors pats daktaras ispudzio nepaliko nieko perdaug jis man neaiskino jei neklausiau,bet klaipeda man patogiausia.ziuresim kas ir kaip gausis pazystu keleta moteryciu kurios grazinosi pas ji tai liko patenkintos.tik esu nusivylus kad negali atlikt abieju operaciju.
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 03, 19:19)
Laba, prasom i buri, mielai priimsim wink.gif
Labai idomi tokia daktaro pozicija, kad dviguba op per sudetinga... na taip, ji sudetinga ir gal ilgiau trunka. Bet tokiu atveju tik viena narkoze ir tik vienas atsigavimo laikotarpis, o ir kainuotu pigiau, nei darant per du kartus wink.gif  pas mus buvo viena mergina, kuri per du kartus daresi, tai kaina buvo kosmosas net ir Vilniaus kainas ziurint....

Aciu uz priemima merginos 4u.gif Bagdonas sake ,kad mano pilvas didelis dar tas plyses raumuo sake pati op truks 5 val ir bus daug zaizdu tad dar ir krutine tvarkyti nenori rizikuot ,kad nebutu per daug vienu metu ir kad kokiu komplikaciju poto nebutu.Gaila ,kad nera nei vienos operavusios butent pas ji butu idomu isgirsti dar keleta nuomoniu g.gif Dar laiko yra tikiuos vis kad kas pasikeis ir jos apsiims dailinti abi kuno vietas.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif labai smagu temoje matyti nauju nariu wink.gif
Man siandien atliko pakartotine pilvo plastikos operacija. Negalejau niekaip susitaikyti su likusiu pilvu po pirmos operacijos valstybineje ligonineje. Operavausi pas TA. Po narkozes labai miegoti norejau, tad praktiskai viska pramiegojau, tad su daktaru pasimatysiu tik ryt. Zinau kad idejo tinkleli ir pasalino kruva apgamu. Esu apklijuota tvarsciais, tai dar pilvo normaliai nemaciau. Palyginus su pirma op, dabar jauciuos geriau. Labai tikiuos, kad si karta rezultatas bus toks, koks ir turi buti po pilvo plastikos operacijos.
Papildyta:
QUOTE(®@$@ @ 2015 05 04, 14:50)
Kompensuoja, jei yra pilvo isvarzos diagnoze. Bet kiek skaitau, ne visoms valdiskai gavosi "pasigrazint", t.y. isvarza pagal diagnoze sutvarko, o del grozio jau...  g.gif

Pataisykit merginos, jei apibendrinau netiksliai.

Mano atveju taip ir buvo. T.y. isvarza susiuvo, o grozio - plokscio pilvo nepadare. Ne viskas, kas nemokama ar pigiau, priveda prie norimo rezultato.
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2015 05 04, 15:36)
sveikos, rekomenduokite prasau kaune klinikose chirurga kad apziuretu ir ivertintu nes ginekologe sake kad tikrai prasiskyre raumenys ir dave siuntima sad.gif

Jei nepainioju, tai kazkurioj Kauno ligoninej konsultuoja V. Kaikaris. Bet rekomenduociau ir privaciai nueit pas koki nors, pvz. T. Astrauska ar K. Maslauska.
Papildyta:
QUOTE(aistrik @ 2015 05 04, 16:44)
Siaip gal nelabai turiu is ko rinktis nors pats daktaras ispudzio nepaliko nieko perdaug jis man neaiskino jei neklausiau,bet klaipeda man patogiausia.ziuresim kas ir kaip gausis pazystu keleta moteryciu kurios grazinosi pas ji tai liko patenkintos.

Rinktis tikrai yra is ko. Nereikia ziureti vien tik miesto, reikia ieskotis savo chirurgo. Ir siaip tikrai ne visi chirurgai yra kalbus smile.gif man pvz kaip tik patinka kai maziau kalba, o dirba kokybiskai wink.gif
Atsakyti
Kaikaris dirba kauno klinikose, pati buvau, bet ten eiles, nes tik viena diena per sav ir kelias val jis ten dirba
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 04, 21:11)
Man siandien atliko pakartotine pilvo plastikos operacija.

Kaip dziaugiuosi uz tave, Kirisama 4u.gif Tikiu, kad dabar viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 05 04, 21:24)
Kaip dziaugiuosi uz tave, Kirisama 4u.gif Tikiu, kad dabar viskas bus ok mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif ir as to labai tikiuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistrik @ 2015 05 04, 16:44)
Siaip gal nelabai turiu is ko rinktis nors pats daktaras ispudzio nepaliko nieko perdaug jis man neaiskino jei neklausiau,bet klaipeda man patogiausia.ziuresim kas ir kaip gausis pazystu keleta moteryciu kurios grazinosi pas ji tai liko patenkintos.tik esu nusivylus kad negali atlikt abieju operaciju.
Papildyta:

Aciu uz priemima merginos 4u.gif Bagdonas sake ,kad mano pilvas didelis dar tas plyses raumuo sake pati op truks 5 val ir bus daug zaizdu tad dar ir krutine tvarkyti nenori rizikuot ,kad nebutu per daug vienu metu ir kad kokiu komplikaciju poto nebutu.Gaila ,kad nera nei vienos operavusios butent pas ji butu idomu isgirsti dar keleta nuomoniu g.gif Dar laiko yra tikiuos vis kad kas pasikeis ir jos apsiims dailinti abi kuno vietas.

Pasidomek pas Gelzini, man asmeniskai jis labiau patiko, o ir pilvukus daro neblogai, papuliai jo irgi geri, bei kaina pigesne nei pas Bagdona. mirksiukas.gif
ir jo bendravimas normalesnis rolleyes.gif nei B.

Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 04, 21:35)
Dekui  4u.gif ir as to labai tikiuos  wub.gif

Sveikinu labai labai 4u.gif sveik greiciau ir lauksim daugiau ziniu ir vaizdeliu thumbup.gif jeckau kaip fainiai negaliu, dziugu uz tave tikrai clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti