Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 8 tema

Kirisama sveikinu naujai pasigrazinus!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskan: 04 gegužės 2015 - 22:28
Kirisamai 4u.gif sveik greiciau
Atsakyti
Dekui merginos uz sveikinimus 4u.gif tikiuos, kad dabar temoje is mano puses bus daugiau pozityvo ir jokio bumbejimo rolleyes.gif nakti pramiegojau, ryte jau bandziau keltis. Atrodo pavyksta lengviau nei pirma karta. Dabar dar kavos isgerti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 05, 08:46)
Dekui merginos uz sveikinimus  4u.gif tikiuos, kad dabar temoje is mano puses bus daugiau pozityvo ir jokio bumbejimo  rolleyes.gif  nakti pramiegojau, ryte jau bandziau keltis. Atrodo pavyksta lengviau nei pirma karta. Dabar dar kavos isgerti...  wub.gif

Kirisama, pasakok kaip ir ka tiksliau tau dare bigsmile.gif kaip tas tinklelis? Ka jis daro? Kodel kazi anksciau ponas V. jo nedejo? blink.gif kaip paciai ar pilvad plokstesnis dabar? Ar su korsetu esi?
viskas lb idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 05 05, 09:03)
Kirisama, pasakok kaip ir ka tiksliau tau dare  bigsmile.gif kaip tas tinklelis? Ka jis daro? Kodel kazi anksciau ponas V. jo nedejo?  blink.gif  kaip paciai ar pilvad plokstesnis dabar? Ar su korsetu esi?
viskas lb idomu  smile.gif

Pasalino kruva apgamu biggrin.gif nu jei rimtai, tai man si karta atliko tikra pilna pilvo plastika. Pjove per sena randa, dalis odos aplink ji pasalinta, susiuvo raumenis per nauja nuo pat virsaus, persiuvo bamba. Tinkleli dejo per visa pilva. Kodel jo man nedejo anksciau, nu matyt skirtingos chirurgu metodikos. Kiek iki siol buvau konsultacijose, tai pvz D.R. net pasijuoke del tinklelio. Sako pirma karta girdziu kad moterim po cp pilvo plastikai jis butu reikalingas. Operuoja visas pagal viena modeli ir nesigilina nei i buvusias ankstesnes op ar dar kazka. Gerai, kai tai veikia. Bet mano atveju matet, kad tai neveike. Daug vilciu dedu i sita tinkleli, kad jis nuims itampa nuo raumenu. Esu sutinusi, su korsetu, dideliu sluoksniu apklijuota pleistrais, tai pilvas kol kas tikrai neatrodo plokscias. Bet man daug lengviau judeti ir maziau skauda nei po pirmos op. Sake, kad del mano lieknumo tinimas daug labiau matosi, bet po 2 men tai praeis. Tikiuos taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 05, 10:52)
Pasalino kruva apgamu  biggrin.gif nu jei rimtai, tai man si karta atliko tikra pilna pilvo plastika. Pjove per sena randa, dalis odos aplink ji pasalinta, susiuvo raumenis per nauja nuo pat virsaus, persiuvo bamba. Tinkleli dejo per visa pilva. Kodel jo man nedejo anksciau, nu matyt skirtingos chirurgu metodikos. Kiek iki siol buvau konsultacijose, tai pvz D.R. net pasijuoke del tinklelio. Sako pirma karta girdziu kad moterim po cp pilvo plastikai jis butu reikalingas. Operuoja visas pagal viena modeli ir nesigilina nei i buvusias ankstesnes op ar dar kazka. Gerai, kai tai veikia. Bet mano atveju matet, kad tai neveike. Daug vilciu dedu i sita tinkleli, kad jis nuims itampa nuo raumenu. Esu sutinusi, su korsetu, dideliu sluoksniu apklijuota pleistrais, tai pilvas kol kas tikrai neatrodo plokscias. Bet man daug lengviau judeti ir maziau skauda nei po pirmos op. Sake, kad del mano lieknumo tinimas daug labiau matosi, bet po 2 men tai praeis. Tikiuos taip ir bus.

Niu va dabar jau atrodo tikrai kad bus viskas super, net neabejoju, nes manau T.A. rimtas ir atsakingas specas thumbup.gif
beje K. kai klausiau pries pilvo op. apie tinkleli, tai jis irgi kazkaip skersai apie ji pasnekejo ir sake, kad jis dabar dedamas tik extra atvejais.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 05, 09:52)
Pasalino kruva apgamu  biggrin.gif nu jei rimtai, tai man si karta atliko tikra pilna pilvo plastika. Pjove per sena randa, dalis odos aplink ji pasalinta, susiuvo raumenis per nauja nuo pat virsaus, persiuvo bamba. Tinkleli dejo per visa pilva. Kodel jo man nedejo anksciau, nu matyt skirtingos chirurgu metodikos. Kiek iki siol buvau konsultacijose, tai pvz D.R. net pasijuoke del tinklelio. Sako pirma karta girdziu kad moterim po cp pilvo plastikai jis butu reikalingas. Operuoja visas pagal viena modeli ir nesigilina nei i buvusias ankstesnes op ar dar kazka. Gerai, kai tai veikia. Bet mano atveju matet, kad tai neveike. Daug vilciu dedu i sita tinkleli, kad jis nuims itampa nuo raumenu. Esu sutinusi, su korsetu, dideliu sluoksniu apklijuota pleistrais, tai pilvas kol kas tikrai neatrodo plokscias. Bet man daug lengviau judeti ir maziau skauda nei po pirmos op. Sake, kad del mano lieknumo tinimas daug labiau matosi, bet po 2 men tai praeis. Tikiuos taip ir bus.

oi kaip idomiai viska surasei nezinau man cia viskas nauja ir tyrineju skaitau ka raset. Suprantu tai pilna narkoze. Esu pati irgi is kudesniu blush2.gif tik po dvynuku nestumo tarpas tarp raumenu atsirado ir vaikstau su atsikisusiu pilveliu...beje buvo CP tai idomu negi negalejo tuo metu tu raumenu sukabint? blush2.gif
Gal zinot ar yra galimybe darytis privacioje klinikoje ir dali kad ligoniu kasos kompensuotu ta prasme su siuntimu ir kaip ten tose privaciose su tom narkozem ir pan..baisu kazkaip nepatikima blush2.gif kai klinikose operavo tai kazkaip viskas vietoj renimacijos ir pan... blush2.gif atsiprasau uz kvailus klausimus bet...pamenu savijauta po laparoskop
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 05 05, 14:28)
oi kaip idomiai viska surasei nezinau man cia viskas nauja ir tyrineju skaitau ka raset. Suprantu tai pilna narkoze. Esu pati irgi is kudesniu blush2.gif tik po dvynuku nestumo tarpas tarp raumenu atsirado ir vaikstau su atsikisusiu pilveliu...beje buvo CP tai idomu negi negalejo tuo metu tu raumenu sukabint? blush2.gif
Gal zinot ar yra galimybe darytis privacioje klinikoje ir dali kad ligoniu kasos kompensuotu ta prasme su siuntimu ir kaip ten tose privaciose su tom narkozem ir pan..baisu kazkaip nepatikima blush2.gif kai klinikose operavo tai kazkaip viskas vietoj renimacijos ir pan... blush2.gif atsiprasau uz kvailus klausimus bet...pamenu savijauta po laparoskop

Kai kuriose privaciose lyg ir galioja siuntimas. Tada tik primoket kazkiek reikia. Bet cia paciose klinikose reikia teirautis. Po cp tikrai raumenu nesukabina, jie susiuva tik ten, kur patys prapjauna. Visa kita ne ju darbas, ne ju kompetencija taip sakant. Privaciose irgi viskas yra- tai yra dirba tikri anesteziologai ir reanimatologai, yra ir atitinkama iranga, tad viskas cia saugu. Savijauta daugumoj priklauso nuo paties organizmo.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2015 05 05, 14:28)

nepatingekit paskaityti ankstesniu temukiu, as buvau labai konkreciai apie kompensacijas parasius smile.gif jei bus pripazinta isvarza pilvo tada galima tiketis dalines kompencacijos, bet ne visose klinikose tai galioja
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 05 04, 20:11)
Sveikos merginos  4u.gif labai smagu temoje matyti nauju nariu wink.gif
Man siandien atliko pakartotine pilvo plastikos operacija. Negalejau niekaip susitaikyti su likusiu pilvu po pirmos operacijos valstybineje ligonineje. Operavausi pas TA. Po narkozes labai miegoti norejau, tad praktiskai viska pramiegojau, tad su daktaru pasimatysiu tik ryt. Zinau kad idejo tinkleli ir pasalino kruva apgamu. Esu apklijuota tvarsciais, tai dar pilvo normaliai nemaciau. Palyginus su pirma op, dabar jauciuos geriau. Labai tikiuos, kad si karta rezultatas bus toks, koks ir turi buti po pilvo plastikos operacijos.
Papildyta:

Mano atveju taip ir buvo. T.y. isvarza susiuvo, o grozio - plokscio pilvo nepadare. Ne viskas, kas nemokama ar pigiau, priveda prie norimo rezultato.
Papildyta:

Jei nepainioju, tai kazkurioj Kauno ligoninej konsultuoja V. Kaikaris. Bet rekomenduociau ir privaciai nueit pas koki nors, pvz. T. Astrauska ar K. Maslauska.
Papildyta:

Rinktis tikrai yra is ko. Nereikia ziureti vien tik miesto, reikia ieskotis savo chirurgo. Ir siaip tikrai ne visi chirurgai yra kalbus smile.gif man pvz kaip tik patinka kai maziau kalba, o dirba kokybiskai wink.gif

Oi kaip malonu girdeti!!!! Sveika gyva pasigrazinus 4u.gif pagaliau bus viskas tvarkoje ir busi laiminga thumbup.gif
Gero gyjimo, kai galesi pasirodyk smile.gif ar dar klinikoje esi?
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 05 04, 14:50)
Kompensuoja, jei yra pilvo isvarzos diagnoze. Bet kiek skaitau, ne visoms valdiskai gavosi "pasigrazint", t.y. isvarza pagal diagnoze sutvarko, o del grozio jau...  g.gif

Pataisykit merginos, jei apibendrinau netiksliai.

Mano atveju - apibendrinait tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 05 05, 16:31)
Oi kaip malonu girdeti!!!! Sveika gyva pasigrazinus 4u.gif  pagaliau bus viskas tvarkoje ir busi laiminga  thumbup.gif
Gero gyjimo, kai galesi pasirodyk smile.gif ar dar klinikoje esi?

Taip, as dar klinikoje, sia nakti tikrai dar laikys. Ir butinai pasirodysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti