Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 8 tema

QUOTE(®@$@ @ 2015 04 29, 15:43)
Tai raset kad komentaru ir taip daug, tai va toliau ir komentuosit sau atsiputusios uz akiu  verysad.gif

Nezinau kiek kitos deda tu foto, kokiom pozom, iskarpo ir uzdengia ko nereik, ar viska kaip gamta sukure, su veidais ar be ir t.t., tai va ir laukiu kol prijungs kad i tema buciau

Kaip kas nori, taip tas deda - visokių nuotraukų yra - nuo iki... O komentarų nėra ten taip jau daug, be to visus galėsi paskaityt kai prisijungsi, niekur jie nedings, ir atsakyt galėsi.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 29, 09:31)

Zuziuka, nepyk, bet man tavo pilvukas irgi nelabai  4u.gif kazkaip neprisimenu ar buvo kalbeta, ar ne, bet gal gali priminti, kodel dareisi valstybinej?  blush2.gif nors cia gal reiktu klausti, kodel pasirinkai butent tuos gydytojus?

Ne, tikrai nepykstu 4u.gif patinka, kai tiesiai šviesiai...
Dėl gydytojų pasirinkimo nžn, tiesiog atsiliepimai neblogi buvo. Bet dbr supratau, kad jis gerai daro plaštakų plastikos OP... dėl valstybinės pasirinkimo, tai pagalvojau, kad kam mokėt pinigus, jei yra galimybė nemokėt g.gif bet turbūt klydau. Tiesa, tikiuosi kad korekcija nekainuos tiek, kiek visa OP... vienžo doh.gif
Bet kaip minėjau, nesigailiu ... jaučiuosi geriau nei prieš OP
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2015 04 29, 16:20)
Ne, tikrai nepykstu  4u.gif  patinka, kai tiesiai šviesiai...
Dėl gydytojų pasirinkimo nžn, tiesiog atsiliepimai neblogi buvo. Bet dbr supratau, kad jis gerai daro plaštakų plastikos OP... dėl valstybinės pasirinkimo, tai pagalvojau, kad kam mokėt pinigus, jei yra galimybė nemokėt  g.gif bet turbūt klydau. Tiesa, tikiuosi kad korekcija nekainuos tiek, kiek visa OP... vienžo  doh.gif

Svarbu, kad nesigaili ir jauties geriau nei anksciau. As irgi taip galvojau.... bet jie grozio ten nedaro.... o dabar esu pasiruosus paskutinius atiduot uz grozi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 29, 15:43)
Tai raset kad komentaru ir taip daug, tai va toliau ir komentuosit sau atsiputusios uz akiu  verysad.gif

Nezinau kiek kitos deda tu foto, kokiom pozom, iskarpo ir uzdengia ko nereik, ar viska kaip gamta sukure, su veidais ar be ir t.t., tai va ir laukiu kol prijungs kad i tema buciau

Perkeliau i albuma. Zinok, visokiu tu nuotrauku yra, ir kaip gamta dave ir uztusuotu, be veidu ir t.t. nu is esmes daug atviru yra, tai ir stengemes islaikyt albuma kiek imanoma sunkiau prieinama. Daug senbuviu retai uzsuka i tema ir siaip pavasari vasara maziau aktyvumo temoje, tai ir balsavimas vangus. Nenusimink, tau truksta tik vieno balso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 29, 18:02)
Perkeliau i albuma. Zinok, visokiu tu nuotrauku yra, ir kaip gamta dave ir uztusuotu, be veidu ir t.t. nu is esmes daug atviru yra, tai ir stengemes islaikyt albuma kiek imanoma sunkiau prieinama. Daug senbuviu retai uzsuka i tema ir siaip pavasari vasara maziau aktyvumo temoje, tai ir balsavimas vangus. Nenusimink, tau truksta tik vieno balso  mirksiukas.gif

Kirisama, tu juk ir pati gali balsuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 04 29, 18:25)
Kirisama, tu juk ir pati gali balsuot wink.gif

Tai aisku galiu biggrin.gif bet bijausi taip iskart visoms norincioms slapukus duot, nes gi daznai gauna prisijungima pasiziuri ir dingsta... o taip visoms norisi, kad albumas pildytusi. Juk su metais ir tie patys daktarai tobuleja. Vien Jauniskio darbai ka reiskia.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 04 28, 17:43)
Labukas skaitau ir save matau,man irgi uz gero gero menesiuko op,su svoriu sekasi sunkiai kovoti,o dar negalima saves nualinti,nes turi buti aukstas hemoglobinas,kitaip atsisakys daryti op,irgi mms turetu buti,pergyvenu kaip bus,kaip susitvarkysiu,dar tamponu negaliu naudoti,kiek dedavau isstumia ir vsio, skrisiu po 13 dienu atgal,irgi laukiu labai labai ir jau po truputuka stresuoju,kas bus kai liks pora dienu,ech,manau tikinu save ,kad viskas bus gerai svarbu pozityviai mastyti,sypsotis smile.gif 4u.gif

Sveikos 4u.gif
Sveikinimai jau pasigrazinusioms 4u.gif lengvo ir greito atsigavimo thumbup.gif

Dzimba, o tau neminejo dr., kad geriau op diena planuoti, kai nera mms?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 29, 20:43)
Tai aisku galiu  biggrin.gif bet bijausi taip iskart visoms norincioms slapukus duot, nes gi daznai gauna prisijungima pasiziuri ir dingsta... o taip visoms norisi, kad albumas pildytusi. Juk su metais ir tie patys daktarai tobuleja. Vien Jauniskio darbai ka reiskia....  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as kad ir neisioperuosiu greit,neiskrapstysit manes is ten thumbup.gif ziuresiu ir svajosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 29, 15:27)
Papildyta:
Nu tikrai -  balsuojam jau pagaliau  4u.gif

R@s@, sveikinu labai, vaizdelis po op super! Puikiai atliktas J. darbas 4u.gif

Negaliu albumelyje pakomentuoti TAIP, tad rasau cia ax.gif Kirisama, uzskaityk mano balsiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 29 balandžio 2015 - 20:41
QUOTE(zuziuka @ 2015 04 29, 16:20)
Ne, tikrai nepykstu  4u.gif  patinka, kai tiesiai šviesiai...
Dėl gydytojų pasirinkimo nžn, tiesiog atsiliepimai neblogi buvo. Bet dbr supratau, kad jis gerai daro plaštakų plastikos OP... dėl valstybinės pasirinkimo, tai pagalvojau, kad kam mokėt pinigus, jei yra galimybė nemokėt  g.gif bet turbūt klydau. Tiesa, tikiuosi kad korekcija nekainuos tiek, kiek visa OP... vienžo  doh.gif

Zuziuka, vaizdas po op yra pasikeites akivaizdziai, tik aisku pas tave akivaizdziai matesi nemazas riebalinio audinio ir stiprus perteklines odos kiekis. Rando krastas nera graziai uzsiutas ir krenta kloste, bet cia velgi toj vietoj kazkas trukdo odai issitiesinti (mano vienam soniuke irgi krito klostele del riebaliuko likucio, pasiurbe ta soniuka po metu ir praktiskai issitiesino, tiksliau man nebetrukdo smile.gif ).

Mano patarimas tau, stipriai susiimk ir pradek save myleti dar labiau, mesk svori, nes mano akim dar yra ka mesti ir vaizdas dar labiau pageres mirksiukas.gif aisku yra ir kitu galimybiu pasiurbimai ir pan., aisku viskas priklauso nuo finansu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 29 balandžio 2015 - 20:40

Mano patarimas tau, stipriai susiimk ir pradek save myleti dar labiau, mesk svori, nes mano akim dar yra ka mesti ir vaizdas dar labiau pageres mirksiukas.gif aisku yra ir kitu galimybiu pasiurbimai ir pan., aisku viskas priklauso nuo finansu ax.gif
[/quote]
Oi jo, man dar mest ir mest svori. Dbr kazkaip toks stimulas yra wink.gif
Ačiu jums merginos už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 04 29, 21:24)
R@s@, sveikinu labai, vaizdelis po op super! Puikiai atliktas J. darbas  4u.gif

Negaliu albumelyje pakomentuoti TAIP, tad rasau cia  ax.gif Kirisama, uzskaityk mano balsiuka  mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif

O kaip jum mano kairys sonas? Nuotraukoj tik pamaciau kad duobetas.
Kol dar euforijoj kad nebera klapsincio pilvo, tai man nekiek nemaiso, bet jei O BET TACIAU, tai su ta visa kaire puse kazas vis ne taip - tai drenas, tai randas nelygus, tai va duobe..
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 04 29, 21:12)
Dzimba, o tau neminejo dr., kad geriau op diena planuoti, kai nera mms?

Man buvo mm ant ribos, bet sake kad geriau kad nebutu pirma mm diena. Bet is principo tik tam, kad ilgesni laika galetu buti svaru. Tai didesnis tamponas arba net tauryte issprendzia klausima.
Papildyta:
4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif

EINU DARYTIS KAVOS !!!!
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 29, 22:22)
Aciu  mirksiukas.gif

O kaip jum mano kairys sonas? Nuotraukoj tik pamaciau kad duobetas.
Kol dar euforijoj kad nebera klapsincio pilvo, tai man nekiek nemaiso, bet jei O BET TACIAU, tai su ta visa kaire puse kazas vis ne taip - tai drenas, tai randas nelygus, tai va duobe..

Tavo stuburas kartais ne kreivas?
Atsakyti