Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 8 tema

Labas rytas smile.gif

QUOTE(elskan @ 2015 04 29, 00:37)
Bandomasis o kas su klubais negerai? 4u.gif mano akim ziurint tai tu ideali  wub.gif

Jie labai aukstai pasidare po vaikuciu, ir isplatejo negriztamai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 28, 21:35)
Nusiklijavau paskutinius pleistrus. Is rando (kur tirpstancios siules) kyso keli siuliukai - zilkutes.. Gal kuriai taip buvo? Tuos galus nukirpt, ar banyt istraukt, ar palikt ir nukris  blink.gif

Man reikejo nukirpt, kuo arciau odos
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 04 29, 08:48)
Man reikejo nukirpt, kuo arciau odos

pas mane irgi jie buvo, bet ką su jais padarė tiesiog nepamenu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pagaliau atsigavau tiek, kad galiu prie kompo prisesti. Taigi, visas gautas nuotraukas perkeliau i albuma. Tik prie Zuziukos nuotraukos negaliu uzdeti datos doh.gif blokuoja mano namu kompas visokius tokius fotki ir nemoku jo taip sutvarkyt, kad dirbtu kaip man reik doh.gif jau tie nauji windovs isvarys mane is proto mad.gif
Tiesa, senbuvems, priemenu, kad R@$@ yra ne naujokiu skyrelyje, o prie daktaro Jankausko, nes ji jau po op, tad balsuojam ten mirksiukas.gif
Zuziuka, nepyk, bet man tavo pilvukas irgi nelabai 4u.gif kazkaip neprisimenu ar buvo kalbeta, ar ne, bet gal gali priminti, kodel dareisi valstybinej? blush2.gif nors cia gal reiktu klausti, kodel pasirinkai butent tuos gydytojus?
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos, gegužės 7 dieną darysiuosi pilvo plastikos operacija su riebalų nusiurbimu ir jų transpalntacija į krūtis pas gydytoją Jankauską ,nmc vilniuje.

Nežinau gal didelė avantiūra mano šis užmanymas i rkuo arčiau ta data tuo labiau bijau:)
gal kuri nors darėtės pilvo plastiką ir krūtinės korekcija vienu metu? įtariu būklė po op kuir kas sunkesnė, nei tik vien po pilvo ar krūtinės...
Atsakyti
QUOTE(Pinciliukas @ 2015 04 29, 10:50)
Sveikos moterys ir merginos, gegužės 7 dieną darysiuosi pilvo plastikos operacija su riebalų nusiurbimu ir jų transpalntacija į krūtis pas gydytoją Jankauską ,nmc vilniuje.

Nežinau gal didelė avantiūra mano šis užmanymas i rkuo arčiau ta data tuo labiau bijau:)
gal kuri nors darėtės pilvo plastiką ir krūtinės korekcija vienu metu? įtariu būklė po op kuir kas sunkesnė, nei tik vien po pilvo ar krūtinės...

Sveika 4u.gif jokios avantiuros jusu pasirinkime nera ax.gif musu tarpe yra kelios merginos dariusios tokias dvigubas operacijas. Taip, atsigavimas sunkesnis nei po viengubos operacijos, bet jis praeina ir antra karta operuotis nebereik. Nepamirskim, kad ir kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja i intervencijas, vienoms buna labai sunku, kitoms maziau sunku ax.gif nusiteikit pozityviai ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 29, 12:16)
Sveika  4u.gif  jokios avantiuros jusu pasirinkime nera  ax.gif musu tarpe yra kelios merginos dariusios tokias dvigubas operacijas. Taip, atsigavimas sunkesnis nei po viengubos operacijos, bet jis praeina ir antra karta operuotis nebereik. Nepamirskim, kad ir kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja i intervencijas, vienoms buna labai sunku, kitoms maziau sunku ax.gif nusiteikit pozityviai ir viskas bus gerai  4u.gif

Aciu uz palaikyma:). Tiesiog pagalvojau,kad viena narkoze bus maziau ir geriau vienu sykiu daugiau pakenteti, bet ispresti abi problemas iskart.
Zinoma,suprantu, kad pooperacine bukle labai daug kuo priklauso nuo individulaus organizmo, apskritai paskiekviena musu turbut yra skirtingas skausmo slenktis - kas vienai atrodo nepakeliamas skausmas, kitai visai pakenciamas:).

Taciau vistiek domina, kiek vidutiniskai tas tinimas laikosi ? gydytoja sminejo ir pilvo nejautruma, kada atsistato viskas? 2 men? idomu,ar sia vasara dar galesiu su maudymuku pasirodyti ar tik i skara isisukus sedesiu pavesy:)
Atsakyti
QUOTE(Pinciliukas @ 2015 04 29, 12:42)
Taciau vistiek domina, kiek vidutiniskai tas tinimas laikosi ? gydytoja sminejo ir pilvo nejautruma, kada atsistato viskas? 2 men? idomu,ar sia vasara dar galesiu su maudymuku pasirodyti ar tik i skara isisukus sedesiu pavesy:)

Sako, kad tinimas iki puses metu laikosi. As manau, kad tik 2-3 men. Bent jau pagal save sprendziu. Jautrumas po truputi pradejo atsistatyti po 2 men. Pilnai pilva jauciu tik po 8 men. Manau, kad vasara tikrai galesi buti su maudymuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinciliukas @ 2015 04 29, 12:42)

As va trecia savaite po pilvo op (irgi pas Jankauska). Jauciuosi puikiai jau, sia savaite jau issitiesiau iki galo, aisku dar negaliu isriesti uzpakalio, bet tarp zmoniu jau galiu but. Del tynimu, tai nera jie ten tokie kazkokie baisus, kaip galima isisvaizduoti - tiesiog labiau gal kieta ir nesimato to galutinio varianto. Manau ir maudymke atskira galeciau dabar uzsidet, tik kad bambos siules dar raudonos, ir melyne virs jos, tai idomiai atrodyciau. Bet seip jau kaip zmogus.
Atskirai po (.)(.) bent jau implantais, pazistama atsigavo per savaite, tad manau kad ir po abieju op, ilgiau uzimtu pilvas.

Tiesa, del (.)(.) savo riebalais, girdejau kad nelabai ten grozio lieka po kiek laiko... As va del implantu nenoriu nes rizika kad keisti ir t.t., tai riebalai atrodytu gera iseitis tai padaryt naturaliai, bet va bent kiek girdejau aplinkui, gerai atrodo tik pradzioj..

Ir man dar smagu kad ir tu pas Jankauska, a tai cia visos pas kitus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 29, 09:31)
Tiesa, senbuvems, priemenu, kad R@$@ yra ne naujokiu skyrelyje, o prie daktaro Jankausko, nes ji jau po op, tad balsuojam ten  mirksiukas.gif

Nu tikrai - balsuojam jau pagaliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ®@$@: 29 balandžio 2015 - 14:19
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 29, 15:27)
Nu tikrai -  balsuojam jau pagaliau  4u.gif

Tu nusiųsk daugiau nuotraukų - pvz. kaip atrodo randas, bamba be pleistrų, tai greičiau balsų sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 04 29, 15:32)
Tu nusiųsk daugiau nuotraukų - pvz. kaip atrodo randas, bamba be pleistrų, tai greičiau balsų sulauksi mirksiukas.gif

Tai raset kad komentaru ir taip daug, tai va toliau ir komentuosit sau atsiputusios uz akiu verysad.gif

Nezinau kiek kitos deda tu foto, kokiom pozom, iskarpo ir uzdengia ko nereik, ar viska kaip gamta sukure, su veidais ar be ir t.t., tai va ir laukiu kol prijungs kad i tema buciau
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 29, 15:43)
Tai raset kad komentaru ir taip daug, tai va toliau ir komentuosit sau atsiputusios uz akiu  verysad.gif

Nezinau kiek kitos deda tu foto, kokiom pozom, iskarpo ir uzdengia ko nereik, ar viska kaip gamta sukure, su veidais ar be ir t.t., tai va ir laukiu kol prijungs kad i tema buciau

Nu.. issiunciau dar
Atsakyti