Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 30, 14:21)
Deja, nmol/L. Pabandysiu pasikartot dar, nes kazkaip nedrasu vaistus savavaliskai naudot. Bet megstu but pasiruosus extra atvejui, del to butu gerai suzinot "taska" kur kreiptis tuo extra atveju.

As esu ne ka mazesne tryzne, kas liecia savavaliska gydymasi. Taciau nebijociau papildomo progesterono, nes syki, kai as kazka susibalamutinau ir suvartojau dviguba doze progesterono, i mano streso kupina klyksma telefonu mano gydytojas sureagavo paprastai sakydamas, kad "progesterono negali buti per daug". Teoriskai tavo vartojamas progesteronas tableciu pavidalu nera pilnai isisavinamas, nes dalis jo dingsta virskinamajam trakte ir kepenyse. Zvakuciu tu negali naudoti del hematomos. Tuomet lieka tik injekcijos, kuriu gali pasiklausti pas turkaites. Del perdozavimo as nebijociau, nes susileisciau ne daugiau, nei rekomanduojama gydytoju turkaitems.
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2015 04 30, 10:35)
Nu tikekimes, kad viskas bus gerai ir įsodinimas vyks pačiu tinkamiausiu metu. Aišku, neramu, kad negali laisvai su darbu derint...

šian pradedu crinone vartot...neramu kažkaip, nebandytas dar daiktas blush2.gif

Ka tik sulaukiau ligonines skambucio. Tai visgi snaiges atiduos kita savaite treciadieni wub.gif Tik treciadieni su darbu irgi blogai, nezinau, kaip issiverksiu bent puse dienos..
Crinona pradesiu sekmadieni.
Tai is principo musu schemos labai sutampa. Jei gerai pamenu, tau didzioji diena - pirmadienis?
QUOTE(brum @ 2015 04 30, 14:33)
o sakykit,  su šaldytom va taip antrą kartą darant vėl tiek pat kainuos kaip darant ne su šaldytom? ar jau pigiau, nes mažiau vaistų reiks?

Vaistu reikia daug maziau ir pigesniu. Be to, nera paciu brangiausiu proceduru - folikulu auginimo bei punkcijos su narkoze 4u.gif Ir viskas vyksta daug greciau ir paprasciau.
Atsakyti
Misschilli console.gif

Ausma26,

O, tai smagu, kad jau taip greit ir tau thumbup.gif
Jo, man pirmadieni ax.gif pasiemiau laisva, ramiai pasavaitgaliausiu, pailsesiu ir be streso keliausiu savo blastuciu pasiimt. Bandau vyt visokias mintis apie galimus nesklandumus salin, kadangi esu linkus i per dideli nerimavima (cia MB taip sako lotuliukas.gif ), nusprendziau sikart but kuo ramesne, o tai reiskia kuo labiau uzsiemus lotuliukas.gif varysiu i kama kokiu darzu patvarkyt lotuliukas.gif vakar spintu generaline tvarka dariau, sian vel ka sugalvosiu. kazkaip lengviau taip tongue.gif
beje, o tau crinone sake ir ta didziaja diena suvartot? nes man liepe ir pirmadieni susidet, o 13 val einu pas gyd, tai nezinau kaip cia bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruth24: 30 balandžio 2015 - 16:36
QUOTE(steka @ 2015 04 30, 16:12)
"progesterono negali buti per daug".

būtent drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano hcg irgi neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 30, 17:50)
Mano hcg irgi neigiamas  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 30, 16:50)

angel_sadangel.gif console.gif cray.gif
Kodel???? Nesekmes sad.gif labai labai tave suprantu sad.gif verkiu kartu...
Kiek jus saldytu turite?
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 04 30, 17:04)
angel_sadangel.gif  console.gif  cray.gif
Kodel???? Nesekmes sad.gif labai labai tave suprantu sad.gif verkiu kartu...
Kiek jus saldytu turite?

2 turim. Jau su vyru pasitarem - rugpjucio pradzioj bandysim vel, nes reiks pinigų pasitaupyti.
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2015 04 30, 16:35)
Jo, man pirmadieni ax.gif pasiemiau laisva, ramiai pasavaitgaliausiu, pailsesiu ir be streso keliausiu savo blastuciu pasiimt. Bandau vyt visokias mintis apie galimus nesklandumus salin, kadangi esu linkus i per dideli nerimavima (cia MB taip sako lotuliukas.gif ), nusprendziau sikart but kuo ramesne, o tai reiskia kuo labiau uzsiemus lotuliukas.gif  varysiu i kama kokiu darzu patvarkyt lotuliukas.gif vakar spintu generaline tvarka dariau, sian vel ka sugalvosiu. kazkaip lengviau taip tongue.gif
beje, o tau crinone sake ir ta didziaja diena suvartot? nes man liepe ir pirmadieni susidet, o 13 val einu pas gyd, tai nezinau kaip cia bus g.gif

Zinok, su tais vaistais nezinau, kaip yra. Baisiai susijaudinau, kai pasake, kad treciadieni des, tai net nepagalvojau, kad klausimu turiu.
Manau, kad taip, crinona reiketu detis ir Ta diena.
O tu estradioli kada nutrauki? Nes as nepaklausiau, liepe toliau 4 tabletes detis, sekmadieni pradeti su progesteronu. O tai estradioli nutraukti? Ar testi?

Man dabar didziausias stresas kaip atsilaisvinti treciadieni. O po to jau bus ramybes busena (as taip isivaizduoju rolleyes.gif ). Manes svarbus profesinis egzaminas laukia, tai reikes ruostis, tikiuosi, kad nebus kada galvoti apie kitus reikalus.

Mergaiciukes, kad kita syki butumete apdovanotos dvigubai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausma26: 30 balandžio 2015 - 17:39
QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 30, 17:36)
2 turim. Jau su vyru pasitarem - rugpjucio pradzioj bandysim vel, nes reiks pinigų pasitaupyti.

Ech sad.gif kiek idomu kainuoja su saldytom i 2000-3000 lt kazi eina tilpti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissChili: 30 balandžio 2015 - 17:58
Merginos, eina sau, kaip gaila verysad.gif verysad.gif tikrai tikėjau kad visgi prasidėjo sėkmingas pavasaris, tiek gerų žinių buvo kaip niekad verysad.gif echh
dar bent tiek kad šaldytų turit, vis sutrumpės, bet suprantu, kad dabar nepagelbėja unsure.gif stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 30, 17:50)

Labai liūdna.... verysad.gif 4u.gif

MissChili.... 4u.gif..
Atsakyti