Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Merginos, as pasidariau sianduen progesterona, ir ka, jis krenta, siandien jau tik 47 sad.gif bet, vis dar negaliu patiket, atsirado geroji feja, kuri ir be mano kreipimosi pasiule leidziamo progesterono. Dar karta ACIU tau. Siandien tiek permainingu emociju isgyventa, kad ne nezinau kaip ta dekinguma isreikst: uz greita reakcija, uz naktini pasimatyma, uz vaistus ir naudojimo instrukcija. Vien zo - kad tau D trigubai atlygintu uz neabejinguma.
Tai va, o as susileidau prog, tiksliau MB praejo pirma isbandyma su adata savo gyvenime, kraujavimas nustojo ir dabar laukiu geriausio.
Planas - sestadieni pasidaryt krauja, pasitikrint prog, o pirmadieni echo.
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 04 30, 20:45)
Dekuj uz atsakymus  4u.gif , vis del to nerizikuosiu ir tuo paciu metu kelsiuos.
As siandien jau po isodinimo, prsideda laukimo ir tikejimo periodas  ax.gif

Kada testa darytis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 30)
na kad po to kažkaip viduj viskas kitaip, nei sakykim iš kart po punkcijos  blush2.gif  sunku paaiškint kaip kitaip nu taip viskas "pilniau"pradžioj taip lengvai viskas ėjo, atrodė daug "vietos"  blush2.gif o dabar nežinau visai kitaip.. na tikiuos taip ir turi būt, bet tai kas ten galėjo pasikeist, gimda dar gi ne tokia didelė ir jos nejauti taip..

Buvo ir man taip. Taip ir turi buti. Del progesterono isveseja gleivine ir naturaliai megina "uzsidaryti", kad sukurtu palankias salygas embrionuko vystymuisi ir apsaugitu nuo bet kokio pasalinio poveikio.
Papildyta:
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 30, 23:35)
Merginos, as pasidariau sianduen progesterona, ir ka, jis krenta, siandien jau tik 47 sad.gif bet, vis dar negaliu patiket, atsirado geroji feja, kuri ir be mano kreipimosi pasiule leidziamo progesterono. Dar karta ACIU tau. Siandien tiek permainingu emociju isgyventa, kad ne nezinau kaip ta dekinguma isreikst: uz greita reakcija, uz naktini pasimatyma, uz vaistus ir naudojimo instrukcija. Vien zo - kad tau D trigubai atlygintu uz neabejinguma.
Tai va, o as susileidau prog, tiksliau MB praejo pirma isbandyma  su adata savo gyvenime, kraujavimas nustojo ir dabar laukiu geriausio.

Smagu girdeti! 4u.gif Dar karta noriu padrasinti del progesterono - paneles, kurios turi dvigubai ar net trigubai didesni vistiek toliau ji papildomai vartoja net iki 3 men. Laikykites!
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 01, 00:35)
Tai va, o as susileidau prog, tiksliau MB praejo pirma isbandyma  su adata savo gyvenime, kraujavimas nustojo ir dabar laukiu geriausio.

Viskas turi buti gerai 4u.gif

QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 01, 00:42)
Kada testa darytis?smile.gif

Manau testo nedarysiu, jei viskas gerai 05.11 HCG darysiu 4u.gif . Pas mus tik keliu dienu skirtumas, tai panasiai turetume rezultatus suzinoti, tikekimes teigiamus 4u.gif
Atsakyti
Kalipsita 4u.gif

O progesterono normos pagal nestumo dydi priklauso ar visom visada vienodas ?
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl pirmos injekcijos, startuoju šiandien vakare bigsmile.gif

Kaip liūdna, kam nepasisekė. Stiprybės 4u.gif

*Žiemuže* laukiam kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 04 30, 13:48)
Turim 6 ias. Trim kartam dar...
Jooo ziaurus jausmas! Nors ir taip neleidau sau prisisvajot bet ziauru...

Bijau uzsidepresuot dabar. Sedziu ir zliumbiu sad.gif

Kas daretes su saldytom kiek lt mazdaug kainuoja? Nes reiks vel taupyt..

Sveikutė, labai užjaučiu verysad.gif Laikykis kaip nors 4u.gif
Man su šaldytom kainavo apie 2400 lt, čia įskaičiuotos visos konsultacijos, vaistai ir tyrimai. Beje, stimuliacijų jei reiks, gali būti ir brangiau, man dėjo natūr. cikle g.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 05 01, 09:10)
Sveikutė, labai užjaučiu  verysad.gif  Laikykis kaip nors  4u.gif
Man su šaldytom kainavo apie 2400 lt, čia įskaičiuotos visos konsultacijos, vaistai ir tyrimai. Beje, stimuliacijų jei reiks, gali būti ir brangiau, man dėjo natūr. cikle  g.gif

Ech nemazai... Dekui uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 01, 05:57)
Viskas turi buti gerai  4u.gif
Manau testo nedarysiu, jei viskas gerai 05.11 HCG darysiu  4u.gif . Pas mus tik keliu dienu skirtumas, tai panasiai turetume rezultatus suzinoti, tikekimes teigiamus  4u.gif

Man testa darytis 12.05,)jo tikekimes kad bus teigiami;)
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 30, 23:35)

Labai gali būti, kad progesteronas sustabdys kraujavimą, Jo trūkumas yra blogai. O dėl pertekliaus nebijok 4u.gif
Laikykis, viskas bus gerai, laikom kumščius už Tave wub.gif
Atsakyti
o sakykite, gal kuri žinote, kurioje stadijoje yra pagalbinio apvaisinimo įstatymas? gal rudenį buvo kalbama, kad kažką žada priimti, bet taip viskas ir nurimo. nerandu jokios informacijos. labai keista, kad tiek Lietuvoje yra nevaisingų porų, bet jokio šurmulio dėl to negirdėti.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 05 01, 12:04)
o sakykite, gal kuri žinote, kurioje stadijoje yra pagalbinio apvaisinimo įstatymas? gal rudenį buvo kalbama, kad kažką žada priimti, bet taip viskas ir nurimo. nerandu jokios informacijos. labai keista, kad tiek Lietuvoje yra nevaisingų porų, bet jokio šurmulio dėl to negirdėti.. sad.gif

Pagalbinio apvaisinimo įstatymas yra Seime. Rudenį buvo svarstomas ir grąžintas į Sveikatos reikalų komitetą taisymui. Dabar,kiek žinau, kažkoks variantas yra derinamas su suinteresuotomis institucijomis (t.y. ministerijomis, draugijomis ir pan.), renka pastabas, tada turėtų prasidėti svarstymai Komitete ir suderinus visas pastabas teikti Seimui svarstymui ir priėmimui. Bet bijau, kad vėl visa šita procedūra gali nusitęsti nežinia kiek. Juk jau daugiau nei 10 metų sukasi šis ratas. ES net pažeidimo procedūrą yra pradėjusi dėl direktyvų neperkėlimo, bet Seimui tai nė motais. Man rodos jie geriau milijonus sumokės už direktyvų neperkėlimą, nei šį įstatymą priims. Vis kažko bijo jie doh.gif
Atsakyti