Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(siekla @ 2015 05 04, 16:31)
merginos, reikia skubios pagalbos. [SIZE=7]
Darant punkcija, kada priduodamas spermos meginys, ta pacia diena ar diena pries.
Ryt punkcija, o as skaitau savo popieriuose kad spermos meg. reikejo priduoti viena diena pries. tai kaip ten, ar man jau viskas prarasta ar as kazka ne taip suprantu

nu kad visoms reikėjo lygtais tą pačią dieną g.gif nebent vėl yra kokių išimčių ir kiti liepia prieš, bet sunku patikėt, nes sako kad max 30 min galima laikyt, na jei iš namų atsiveži pvz..
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 05 04, 14:31)
merginos, reikia skubios pagalbos. [SIZE=7]
Darant punkcija, kada priduodamas spermos meginys, ta pacia diena ar diena pries.
Ryt punkcija, o as skaitau savo popieriuose kad spermos meg. reikejo priduoti viena diena pries. tai kaip ten, ar man jau viskas prarasta ar as kazka ne taip suprantu

Maniskis pridave pries punkcija likus pusvalandziui ten pat vietoj nemanau kad viskas pas jus prarasta:)ar jus uk ar lt?
Atsakyti
uf, taigi maniskis teisus, doh.gif o as apstaugiau ji kaip tikra hormonu prisirijus ragana g.gif
Aciu jums 4u.gif , tikriausiai tai tik klaida atmintineje kuria gavau, nes kiek dabar narsau internete visur parasyta, kad ta pacia diena
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 05 04, 14:51)
uf, taigi maniskis teisus,  doh.gif o as apstaugiau ji kaip tikra hormonu prisirijus ragana g.gif
Aciu jums 4u.gif , tikriausiai tai tik klaida atmintineje kuria gavau, nes kiek dabar narsau internete visur parasyta, kad ta pacia diena

Jo jo nepergyvenk viskas ok priduosit ta pacia diena:)
Atsakyti
Merginos, prisiduodu ir as. As po echo, tai galiu pasigirti, kad mano leliuko sirdele jau plazdena, atitinka 6 sav. tongue.gif esube galo del to patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet...gavau dar savaite gulimo rezimo, nebezinau kaip laviruot su darbais jau, reikes galvot kaip ir gulet, ir darbuose but, ech g.gif
Mano bedeles, kad gimdos tonusas pakiles, hematoma pakankamai arti leliuko, o leliukas isitaises gan zemai gimdoj - visa si puokste veda prie to, kad reikia kuo daugiau gulet ir laukt. Aisku, laukiu geriausio blush2.gif
Saulute, kaip dziaugiuosi del taves, skaiciukai tikrai grazus ir didesni nei mano. Saunuole, laikykis taip ir toliau!
Ruth24, kaip smagu, dabar priziurek savo zurniukus ir snekink pasilikt.
Merginos, laukiam daugiau geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma ir grazius zodelius 4u.gif

Kalipsta, nu faina faina faina 4u.gif

Ausma, linkiu visko ko geriausio 4u.gif tikrai tikrai bus sekmingas pavasaris ir mums 4u.gif
Dar dvi blastutes liko neliestos smile.gif

Tai dabar jau patarkit dar - va pasimatavau temp - 37,2 g.gif
Savaitgali buvo 37, po to vel nebuvo...tai cia kaip dabar suprast? Kelt bangas ir lekt kur, ar cia normalu?
Jau akivaizdu, kad su temp tikrai niekur neisiu, as kazkiek turiu galimybe dirbt is namu, tai manau liksiu pagulinet ir pasisaugot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruth24: 04 gegužės 2015 - 17:09
QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 04, 15:00)
Merginos, prisiduodu ir as. As po echo, tai galiu pasigirti, kad mano leliuko sirdele jau plazdena, atitinka 6 sav.  tongue.gif esube galo del to patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Bet...gavau dar savaite gulimo rezimo, nebezinau kaip laviruot su darbais jau, reikes galvot kaip ir gulet, ir darbuose but, ech  g.gif
Mano bedeles, kad gimdos tonusas pakiles, hematoma pakankamai arti leliuko, o leliukas isitaises gan zemai gimdoj - visa si puokste veda prie to, kad reikia kuo daugiau gulet ir laukt. Aisku, laukiu geriausio  blush2.gif
Saulute, kaip dziaugiuosi del taves, skaiciukai tikrai grazus ir didesni nei mano. Saunuole, laikykis taip ir toliau!
Ruth24, kaip smagu, dabar priziurek savo zurniukus ir snekink pasilikt.
Merginos, laukiam daugiau geru ziniu  4u.gif

Kalipsita kaip fainai nestuke.gif ,ziurek saugot savo leliuka if geriau namie ilsekis viskas bus gerai:)
Papildyta:
QUOTE(ruth24 @ 2015 05 04, 15:05)
Aciu mergaites uz palaikyma ir grazius zodelius 4u.gif

Kalipsta, nu faina faina faina 4u.gif

Ausma, linkiu visko ko geriausio 4u.gif tikrai tikrai bus sekmingas pavasaris ir mums 4u.gif
Dar dvi blastutes liko neliestos smile.gif

Tai dabar jau patarkit dar - va pasimatavau temp - 37,2 g.gif
Savaitgali buvo 37, po to vel nebuvo...tai cia kaip dabar suprast? Kelt bangas ir lekt kur, ar cia normalu?
Jau akivaizdu, kad su temp tikrai niekur neisiu, as kazkiek turiu galimybe dirbt is namu, tai manau liksiu pagulinet ir pasisaugot ax.gif

Ruth aisku geriau pasiimk iseigines ir ilsekis namie as tai 12dienu iseiginiu pasiemus ir geriau namie ilsiu:)
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 03, 15:21)
Kaip jauties Ziemuze?smile.gif

Dekuj, as normaliai jauciuosi, siandien jau nebejauciu tokio maudimo, 3 dienas pilvo apacia kazkiek maude, tempe, butu nebutu dalyku prisimasciau biggrin.gif .
Kaip pati jautiesi, ar jauti ka nors neiprasto?

Kaip kitos merginos, ar jauciate po isodinimo kokius patempimus, maudima?

Dabar sirdi kad suspaude, ziuriu per ziniu anonsa, kad Pnv gyvybes langelyje keliu valandu leliuka paliko.... Kokius mes kelius turim praeiti, kad sulaukti tokio stebuklo, o cia... unsure.gif Ir dar kiek tokiu....

Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 15:36)
Dekuj, as normaliai jauciuosi, siandien jau nebejauciu tokio maudimo, 3 dienas pilvo apacia kazkiek maude, tempe, butu nebutu dalyku prisimasciau  biggrin.gif .
Kaip pati jautiesi, ar jauti ka nors neiprasto?

Kaip kitos merginos, ar jauciate po isodinimo kokius patempimus, maudima?

Dabar sirdi kad suspaude, ziuriu per ziniu anonsa, kad Pnv gyvybes langelyje keliu valandu leliuka paliko.... Kokius mes kelius turim praeiti, kad sulaukti tokio stebuklo, o cia...  unsure.gif Ir dar kiek tokiu....

Na buna ir man pamaudzia bet taip ko neiprasto nejauciu:)ziaurei bijau kad nebutu pabegus musu blastute,o dienos kaip letai slenka laukiant siaubas:)
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 15:43)
Na buna ir man pamaudzia bet taip ko neiprasto nejauciu:)ziaurei bijau kad nebutu pabegus musu blastute,o dienos kaip letai slenka laukiant siaubas:)

As deduosi utrogestan zvakutes i diena po 3kartus bet man po truputi jo pateplioja ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 18:47)
Papildyta:

As deduosi utrogestan zvakutes i diena po 3kartus bet man po truputi jo pateplioja ar cia normalu?

Tikek, kad viskas bus gerai! 4u.gif Reikia stengtis galvoti, kad sekme musu neaplenks.

Man tai greitai dienos lekia, savaitgalio tai isvis nepajauciau, nors ilgasis buvo, o darbo dienos dar greiciau praeina. Nors darbas toks stresinis pas mane, prisibijau biski, kad nepaveiktu, bet stengiuos vyti tokias mintis salin.
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 15:53)
Tikek, kad viskas bus gerai!  4u.gif Reikia stengtis galvoti, kad sekme musu neaplenks.

Man tai greitai dienos lekia, savaitgalio tai isvis nepajauciau, nors ilgasis buvo, o darbo dienos dar greiciau praeina. Nors darbas toks stresinis pas mane, prisibijau biski, kad nepaveiktu, bet stengiuos vyti tokias mintis salin.

As esu pasiemus iseiginiu man tik10/05 i darba tai namie neina laikas visai:)jo lb tikiuos jog mums pavyks:)
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 18:47)

Manau, normalu, as naudoju crinone geli 1 kart dienoj, antra diena ir man ne tai kad pateplioja, bet isskyru pavidalu siek tiek salinas, skaiciausi ankstesnes temutes, mergaites rase, kad ir joms taip buvo, net visokiu spalvu ten iseina...
Atsakyti